![]() |
Cevap: "Öğrendim ki...." Ögrendimki.... Hayat sana acımasa da acıyla ,sabırla yogrulmaktır...... Su damlası... |
Cevap: "Öğrendim ki...." Ögrendim ki... Dilinin küstüğüne,Kalbin saatlerce konuşur... su damlası.. |
Cevap: "Öğrendim ki...." Ögrendim ki.. İnsanlar kırılmasın, diye cevap vermedikce, SENi hep SUSKUN Sanırlar ASLA öyle değil..! Bizimde ağır CÜMLELERİMİZ var! Ama ßunları Söyleyecek "MERHAMETSİZ" yüreğimiz Yok |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öğrendimki ÖSYM Kpss Askeri Lise Polis Sınavı derken Bu fetocular Mahşerde ki Hesaplaşmanın sorularını da Çalmışlar ya 😃 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ögrendim ki.. Kötü İnsanlar Beni Hiç Şaşırtmadı Şaşırdıklarım Hep İyi Sandıklarımdı..! |
Çok değer verdiğin biri varsa onu asla bırakma. O seni bırakır zaten. |
Ögrendim ki.... Ben uzağı; gözün görmediği, kulağın duymadığı adımların varmadığı yer olarak bilirdim.. Meğerse uzak, yüreğin görmediği, duymadığı ve varamadığı yermiş. |
ögrendim ki... Bir damla gözyaşında saklı “can”... Bir damla gözyaşı “can”a hayat bulduran. |
Ögrendim ki; Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil. Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır! |
öğrendim ki ; En büyük gurbet, nereye ait olduğunu bilememekmiş... |
SAAT: 03:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.