![]() |
"Öğrendim ki...." Merhaba arkadaslar bu oyunumuzda kurdugumuz cumleyi ogrendimki kelimesi ile baslayacagiz... Ornek; Ögrendim ki ne yaparsan yap ne olursan ol aslında hep yalnızsın. umarım eşlik edersiniz... Kolay gelsin... |
Cevap: "Öğrendim ki...." öğrendim ki bu hayatta kimseye fazla değer vermeyeceksin |
Cevap: "Öğrendim ki...." Öğrendim ki; Nice insanlar var ki üzerlerinde elbise yok... Nice de elbiseler var ki içinde insan yok... |
Cevap: "Öğrendim ki...." Öğrendim ki ; Kötülük yapanın yanına kar kalmayacaktır. |
Cevap: "Öğrendim ki...." Alıntı:
cebimden giden parama mi yanayim uzerimde biraktigi lekeye mi Supheheye mi Nerden bakarsan bak iyilik yaptim kotuluk buldum Ogrendim |
Cevap: "Öğrendim ki...." Alıntı:
Öğrendim ki, sabır acı da olsa meyvesi tatlıdır... |
Cevap: "Öğrendim ki...." Ve ben tekrar ögrendim ki ..... karşındaki insan, sen ne konuşursan konuş...... ikna olmayacaksa .... Senin konuşmaya devam etmen... Sadece nefes israfıdır.... |
Cevap: "Öğrendim ki...." Ogrendimki herseyi sfirlamak lazim bazen |
Cevap: "Öğrendim ki...." Öğrendim ki; Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektir. YAŞAMAK DİRENMEKTİR! |
Cevap: "Öğrendim ki...." Hiç adil olmasada, Hayatı affetmeyi öğrendim Kırıldığımda her ne kadar kırmaya değsede, "Önemli değil" demeyi öğrendim Birini ne kadar düşünürsem düşüneyim, Ne kadar seversem seveyim, Yine de Arkasına bakmadan gideceğini öğrendim Kandırmasam da hiç kimseyi, Kandırılmayı, Unutmasam da, Unutulmayı öğrendim Değer sandığımın, DEĞMEDİĞİNİ öğrendim....! |
SAAT: 07:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.