www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi su damlas,Al Tarihi: 19 ubat 2015 (13:00), Konuya Son Cevap : 25 Temmuz 2024 (23:01). Konuya 62 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:41 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]()
grendim ki ; Kime ll isen... En okta ona lklar biriktirirsin...
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:42 |
18 Aralk 2010 | ![]() grendim ki ; _________ne nat bir Hayat lla ki _________retecek_______
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:44 |
Durumu: ![]() Medine No : 14298 yelik T.:
08 Ekim 2011 | ![]()
rendimki her gn lme yaklairken hazirliimizin az oldugu
__________________ Mutlu sonlar iin tek ihtiyacnz olan; inanl bir yrek |
![]() |
![]() | Mesaj No:46 |
18 Aralk 2010 | ![]() grendim ki; Herkez birbirini zler ,ama arayp sormaz.. Sorduunda aklndasn, Baktinda ise , unutal yllar olmu...
![]() |
![]() | Mesaj No:48 |
18 Aralk 2010 | ![]() grendik ki, ki ey asla terketmezmi insan, Biri yannda ki "Ana"Dieri kalbindeki "Yara"
![]() |
![]() | Mesaj No:49 |
18 Aralk 2010 | ![]() grendim ki ; inin derinliklerin de, Biriken her eyi, Kelimelere dkemiyor ki insan...
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Ey "nsanlktan" istifa eden "nsanlk! "/Muhsin Arslan | Muhsin Arslan | Muhsin Arslan | 23 | 21 Eyll 2023 07:37 |
"Ecir" olmakla " esir" olmak arasnda skan insan | suhtem | Makale ve Ke Yazlar | 10 | 03 Ekim 2021 15:14 |
EN "EV"E BALAYAN ve Evi "Mutluluk Yuvas" Yapmay Baaran Kadnlar | KuM TaNeSi | Evlilik-Nikah Konular | 17 | 28 Ocak 2020 15:05 |
""Mrikleri Tekfir Etmemek/Onlarn Kafir Olduklarndan phe Etmek"" | kamer34 | Tevhid Ve irk Konular | 9 | 13 Mart 2014 23:27 |
Bu Haftann Misafiri "" mevlanaca "" kardeimiz.. | su damlas | Hafta'nn Misafiri | 29 | 09Haziran 2013 13:31 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|