![]() |
Alıntı:
Günaydınn editörüm demeden geçemedim :)))) |
Alıntı:
Bende geç düşüyor ondansfhfgshsfhsgh |
Bay Kemal emekli olmuş yeni öğrendim [emoji1] Kartal editör haber yayinlamazsa gündemden haberim olmuyor onu farkettim.))) Kartal haber ver, yeni başkana nasıl seslenecekler Eeey Bay Özgür!!!))) |
Alıntı:
|
Farkettim de.... En fazla iş zaman yokken, en iyi yemek açken yapılıyor, en efdal sadaka azken veriliyor:) |
farkettim de "çok geç de olsa kendimi farketmişim." kimseye zarar ziyan üzüntü stres gelmesin diye hep kendimi harcamışım. ve farkettim de kul hakkı olarak en çok "kendi hakkımı kendime nasıl helal edebilirim yolunu aradığım..." |
Farkettim de Mihrinaz başkanın enerjisinde dur durak yok. Aplam başım döndü. Aktif Watsap kanalı aktif forum aktif,kitap, gündem ,aktif, aktif.evde hizmetçi var yemek,ev işlerini o yapıyor dimi gülümseyen000dymdmmsl*czk*kısma ltfn52 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Farkettimde beğenilerim 999 olmuş 1000’e 1 kalmış :))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ama ama yafff bende biriktiriyorum bende paylaşıcaktim.:):)gülümseyen000beni geçtinalkış000 2024 olunca ben paylaşacam kim önce ulaşırsa paylaşsın gülümseyen000 Beğendim 1000 oldumu alkış000alkış000alkış000 |
1002 olmuş :)))) 2024 heee güzelmiş hadi bakalım kim önce biriktirecek begenileri ayrı bir zevk buda :))))) |
| SAAT: 01:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.