![]() |
Farkettimde sitede bi tek ben varım gülümseyen000 Yemyeşil kırlarda dolanan ceylan misali dolaşıyorumgülümseyen000 Yada kartal gibi kuşbakışı süzülüyorum /cic/ek/ |
Farkettim ki; kartal editör buraları hiç terketmemiş, tek başına bile buralardaymışevet000:sukran: |
Alıntı:
Fark ettimde fark edişimi fark ettim gülümseyen000 |
Teşekkür ederimcicekvercicekvercicekver |
Zamanında gençleri telefon konusunda eleştiren tüm ortayaşlılar artık telefon bağımlısı :) .... |
Alıntı:
Selfi bağımlısı.facebook bağımlısı,watsap bağımlısı.stolk bağımlısı.onlar büyütüp inceleme olarak biliyolar tabi ama hepsi hepsi bağımlı. Parkta, hastanede, banka kuyruğunda,otobüste onlarla birlikte video dinliyoruz. Bizi çok dinlediler kulkliktan taşan müziklerimizi bizde onları dinliyoruz sorun yokgülümseyen000 çok görmicen işte. Elestirdikleri başlarına geldi. işleri çok zor.:) |
Farkettimde sosyal medyada şöyle bir furya var” evrene mesaj yollayın siz ne mesaj yollarsanız size geri dönecekdir o yüzden iyi mesajlar yollayın!” Neden evrene mesaj çekiyorum ne oldu benim Allahıma yaptığım dualar ne den Allahıma dua etmiyorum?! Millete bunu aşılıyorlar yeterki millet duadan kurandan hadisden uzak dursun bilmiyorlarki Rabbine yalvara yakara yaptığın duanın hiç bir şeyde tadı yok. |
Farkettimde insanın durdukça durası, uyudukça uyuyası, yattıkça yatası, kurdukça kurası, küstükçe küsesi geliyor. Dirilmek, silkelenmek; uyuşmak, hantallaşmak kadar elimizde.. |
dün forum çökmüşdü farkettimde çok alışmışım sosyal medya çökse bu kdr aramıyorum :) |
Alıntı:
|
SAAT: 15:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.