![]() |
farkettim de sevmek güzelmiş.... |
Bi de bugün Cuma oldu hayırlı cumalar... |
Farkettim de hasta olmadan sağlığın kıymetini bilmiyoruz... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. FARKETTİMDE FORUM BÜGÜN 8 BİNLERİ GEÇMİŞ BAŞ EDİTÖRÜM TATİLDEN DÖNDÜĞÜNÜZÜ BELLİ ETTİNİZ SİZE VE EKİBİNİZE msl*msl*msl* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Farkettim ki; Medineweb başarisi hepimizin bütün ailenin emeğidir, gayretidir, hizmetidir...Her bir üyesine :sukran::sukran: |
Fark ettim de burada huzurlu oluyorum sebep olanlardan RABBİM razı olsun inşallah mübarekler,,,klpp/klpp/,,, /cic/ek//cic/ek/ |
Sayın Fahreddin Koca’nın,Ve tüm sağlıkçıların tırnağıyla kaza kaza,Hassasiyetle çalışarak korumaya çalıştığı,Bu izolasyon süreci dün gece gelen sokağa çıkma yasagi ile 2 saat içinde çöp oldu FARKETTİNİZ mi!!!!!! Hiçmi oruç tutmadınız..? Hiçmi aç insanları görmediniz..? Hiçmi eliniz una,suya degmedi ne idi bu abartı? Marsmallowlu luppo ile kola mıydı 2 günlük ihtiyacın? Midelrr doldukça beyinler işlevini kaybediyor malesef.. Ne olur; kendinize ve cevrenize bir iyilik yapıp, evde kalıp sakin kalıp Allah'a güvenmeyi ògrenin..O ne güzel Vekîl'dir... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Farkettimde hepimiz menfaatimize göre Müslümanız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Farkettim de bizim ev okul olmuş. Odalar sınıf olmuş. A oda11. B oda 6. C oda 4. D Salon büyük evlâd bazen ben E mutfak Kantinci Ahmet F koridor da elde tesbih ben bunalım volta atıyorum Farkettim de ev çok dilli bir kültüre dönmüş :) |
Farkettimde yağmurlar azaldı.rabbim en kısa zamanda yağmur bereketini etrafımıza yağdırsın ve biz aciz kullarını susuz bırakmasın.Amin. Allah’ım,bize yardım eden,içimize sinen,ferahlık veren,bol,yararlı her tarafı sulayan bereketli bir yağmur ihsan eyle. Allah’ım bizi yağmurla sula,bizi ümitlerini yitiren kimselerden eyleme. Allah’ım! Kullarda,illerde,ve diğer yaratıklarında da öyle bir sıkıntı öyle bir darlık var ki senden başkalarına arz edemeyiz. Ey yüce yaratıcımız, bizim için ekinleri bitir. sütlerimizi bollaştır. bizi göğün bereketlerinden sula. Bize yeryüzünün bereketlerinden ihsan eyle. Ey cömert kerem sahibi Allah’ımız biz senden mağfiret dileriz, şüphe yokki Sen bağışlayıcısın, bize gökten bol bol yağmurlar yağdır. Ey bağışlayıcı merhametli rabbimiz. |
Amin FARKETTİMDE @Allahın kulu_ üyemiz uzun aradan sonra gelmiş hoşgelmiş çokda iyi etmiş :) |
Alıntı:
Farkettimde zillet ittifakı yeni oyun peşinde başrol oyuncular ve figüranlar yine sahnede |
Farkettimde ülkede ne zaman bir protesto gösterisi olsa Lgbt-pkk -koministler orada:) Kargaşa, bozgun, anarşi için fırsat kaçırmıyorlar:) |
(Farkettimde)Yaş ilerledikçe vaatlerden, sözlerden çok, uygulamaları, davranışları ciddiye alıyor insan. |
Alıntı:
Havalar soğuyunca yazın gölge veren ağaç unutulurmuş.. FARKETTİMDE tam vefasızlara göre bir söz.. |
FARKETTİMDE "Kara Kartal" nickli delikanlı editör olmuş çokda iyi olmuşc* |
Alıntı:
|
Sanki bizi almışlar 20 yıl gezdirmisler sonra 1990 lara geri götürmüşler. Parti kapatma, bir milletvekilinin vekilliğinin düşürülmesi, yolsuzluk, adaletsizlik, kutuplaşma, enflasyon, işsizlik, İbo show :) Farkettim de dün aktörler kemalistti bugün muhafazakar. Gram ilerlememiş dönmüş dolaşmışız sadece. |
Markete liste yapıp gittim. Market genelgesi yayınlanmış. İhtiyaç malzemeleri konusunda adama ayrı kasiyere ayrı izahat .) Kasanın önü bu kaosla doluydu.) Şampuan, pil, su bardağı, peçete tek tek ifade vermek .)) Neyi aldım neyi koydum anlamadım. Farkettimde bakkaldan almaya devam :) Kafa karışmıyor en azından :) |
Farkettimde insanlarda hiç utanma kalmamış.. Hastayım diye oruç tutmuyor, hiç çekinmeden yemeğini hazırlatıyor yiyor ve üzerine kahvesini de istiyor! Pervasızlıklık diyeceğimmhc |
Farkettimde seneler çabuk geçiyor.ölüm her an kapımızda.yarın babamın aramızdan ayrıldığı gün.her canlı ölümü tadacaktır öyle değil mi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne yılı ne saati nede yaşadıkların hiç biri geçmiyo .. Rabbim sizlere sabır versin... Mekani cennet olsun 😔 |
farkettimde mihrinaz şefimi 43 bin kişi takip etmiş, stalklanmışsfhfgshsfhsgh dymdm alkış000 forum takipçi rekoru sende abla.arkandan su damlası geliyor.forum çalışanları belli alkış000 ençok onlar merak edilip stalklanmış.ben afrn*afrn* |
Ah şu Z kuşağı .Adım adım takiptesin[emoji188][emoji102][emoji361] Nerden aklınıza gelir bu işler.) Stalklama instagram watsapta olur sanıyordum bizde de var demek ki.)) Korkulur senden.) |
Farkettiniz mi? nüfusun yarısı kurye olmuş, diğer yarısına sipariş yetiştiriyor sankisssssss |
Farkettimde instegram Facebook watsap çökdü. Hayat durdu millet panik içinde forum ayakda yıkılmadı ne varsa eskilerde var :)))) |
[emoji28] ne güzel dedin[emoji122][emoji122] Bu seferki çöküş baya uzun sürdü. Kopmayan iletişim medinewebde. Zücherberg kimki [emoji28] |
Malum kopmada buranın da Etkilendiğini ste’ye girememekle fark ettim. |
FARKETTİMDE Bugün Dünya Kız Çocukları günü... Efendimizin (sav) ‘Kızlarınız sizin cennet vesilelerinizdir’ dediği, omzunun üzerine oturtup ‘Ben kız babasıyım’ diye iftihar ettiği, kızı odaya girdiğinde kalkıp yer verdiği, ‘Çocuklarınıza ikram edin ama ilk ikramı kızlarınıza edin’ diye tavsiye ettiği, Kur’anda cinsiyetine dair başlı başına sure bulunan kızlarımızın günü... Dilerim yurdumun her hanesinde kızlarımızın gözünün içine bakılsın, yanaklarına şefkat elleri uzansın, yüreklerinde sevgi çınarları boy atsın. Kızlarımızdan yana hep yüzümüz gülsün, hiç içimiz yanmasın🤲🏻 |
FARKETTİM Kİ! pazar alışverişini akşam yapın, porsiyonları küçültün, kemerleri sıkın, aza kanaat edin, bayat ekmekten dört çeşit yemek çıkarın, israf etmeyin, kombinizi kısın, markete tok karnına gidin...diyenler adeta şu sözün sağlaması gibiler. "sofrada en çok payı alanlar, bize kanaatkâr olmayı öğretiyor." bertolt brecht |
Farkettinizmi ekonomi gözlere emanetAğzı-Açık000düssünceli000 (Bakın gözlerime, gözümdeki ışıltiya bakın bakan nebati) afrn*afrn* zaten ekonomi gözlerde ışıltı, gönüllerde aşk, sinelerde yara, biraz inşirah işi. İstihareye yat, iyi giderse tahtaya vur maşallah de nazar değmesinhyrtt Rakamlar mısssssss şşşşt seni şapşik so/ru/x Bunlar ne yiyo ne içiyor biri anlatsın. Bunlar neyin sarhoşu abi. Sussalar ekonomi yol bulacak. |
Farkettimde forumda her zaman beğeni yapamıyorum kasıtlı değil yani bilin istedim :))) |
>>>>kimi beğeneceğimiz kimi beğenmeyeceğimize yönetim karar veriyor galibaamn* |
Üye bir sıkıntı yaşıyorsa yönetim iki yaşıyor belirteyim :) Uzun zamandır mesaj yazmakta zorlanan siteye girişte sıkıntı yaşayan kıvrım kıvrım kıvranan editörü var bu sitenin.)) Sizinkide dertmi?:) Telefonunuzun Chrome giriş geçmişini, verileri, arkaplanı temizleyin. Birde öyle deneyin. Son güncelleme ile çoğu internet sitesi giriş, gönderi, rep, beğeni gibi konularda sıkıntı yaşıyor.Göklerden gelecek kararı bekliyoruz.) AdEmine derki; beğeni butonuna mahkum olmayın. Beğendiğiniz mesajın altına çicek-kalp-yaprak-bòcek-sevimli emojiler koyun. Beğeni anlamı taşır. Daha samimi daha sıcak:)) Sorunla ilgilenelim.Takdir, öm, giriş sorunu yaşayan varsa belirtsin. Farkettimde yönetime karşı iç(üye) ve dış(sistem) saldırılar var.) Algı operasyonları yapılıyor.)) #Yönetim yanındayız, #yalnız değilsin hastagları istiyorum[emoji28][emoji28] |
Böyle bir baş edit varken ölmez bu site çözümlerinize hayran kaldım 😅 "ekmek yoksa pasta yiyin "yeriz editim sorun değil :) girişlerde sorun yaşasak girmeyiz olur biter sizin çözümlere göre:)) geçmiş temizleme olayinida artık ezberledik tanıdık yani :)))) hestekmi? Sen varken heştege ne gerek /cic/ek/ kivranma tamam sssssss açıklama gereği duydum olay bu c* |
SAAT: 17:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.