![]() |
Farkettimde kadını ne kdar değersiz görüyorlarki kadınlar günü diye bir gün icat etmişler. O gün geldiğinde kadına övgüler alkışlar diğer günler hiç bir değeri yok! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Farkettimde likelerimi açmamak biriktirmek de bir zevk imiş :)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Nasıl sabrettin bu kadaralkış000alkış000 nice 500 like lerin olsun Esma nuralkış000cicekver |
Oda ayrı bir zevk tavsiye ederim :))) |
Anasayfamıza yerleştirdiğimiz slayt videolarımızı hiç farkettinizmi acabamdnwb Tefekkür notları Kuran bize ne diyor Kurana göre müminler Kurana göre fasiklar Selam ayetleri Başlıklarıyla.. sitemize ait ayrı ayrı çalışma yapıldı. Kesin farketmişsinizdir..Kesin. |
Ak parti iktidarıyla yaşıt gençler de heyecanla ilk kez seçim sandıklarına gittiler. Vay be farkettimki çocuklar büyümüş :) Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Farkettimde ayın editörüne mavi daha bir yakışmış :)) |
Alıntı:
|
Müftünün müftüyü gammazlamasını, intiharını, camiden camiye imamların atışmasını ömrümüzde duymamıştık. Bunları da görmek, duymak varmış kaderde. Daha neler duyacak, göreceğiz bakalımuz/gn |
Farkettim de kadının düşmanı yine kendi hemcinsi.Yalan, iftira, dedikodu, çirkeflik, çekememezlik, kıskançlık v.gibi gibi gibi.. Kendi elleriyle, dilleriyle yakıp yıkıp geçiyor. inne keydekunne azim. Allah bizi, herkesi bizden korusun:) |
Alıntı:
Günaydınn editörüm demeden geçemedim :)))) |
Alıntı:
Bende geç düşüyor ondansfhfgshsfhsgh |
Bay Kemal emekli olmuş yeni öğrendim [emoji1] Kartal editör haber yayinlamazsa gündemden haberim olmuyor onu farkettim.))) Kartal haber ver, yeni başkana nasıl seslenecekler Eeey Bay Özgür!!!))) |
Alıntı:
|
Farkettim de.... En fazla iş zaman yokken, en iyi yemek açken yapılıyor, en efdal sadaka azken veriliyor:) |
farkettim de "çok geç de olsa kendimi farketmişim." kimseye zarar ziyan üzüntü stres gelmesin diye hep kendimi harcamışım. ve farkettim de kul hakkı olarak en çok "kendi hakkımı kendime nasıl helal edebilirim yolunu aradığım..." |
Farkettim de Mihrinaz başkanın enerjisinde dur durak yok. Aplam başım döndü. Aktif Watsap kanalı aktif forum aktif,kitap, gündem ,aktif, aktif.evde hizmetçi var yemek,ev işlerini o yapıyor dimi gülümseyen000dymdmmsl*czk*kısma ltfn52 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Farkettimde beğenilerim 999 olmuş 1000’e 1 kalmış :))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ama ama yafff bende biriktiriyorum bende paylaşıcaktim.:):)gülümseyen000beni geçtinalkış000 2024 olunca ben paylaşacam kim önce ulaşırsa paylaşsın gülümseyen000 Beğendim 1000 oldumu alkış000alkış000alkış000 |
1002 olmuş :)))) 2024 heee güzelmiş hadi bakalım kim önce biriktirecek begenileri ayrı bir zevk buda :))))) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Devam edin ama bir şey diyim toprağım kara kartal kafaya koyduysa geçer seni gülümseyen000 bak demedi deme cicekver |
Beğeneceğiniz cok mesaj çok konu demek bugülümseyen000 |
Alıntı:
|
Farkettimde bugün 29 şubat yani artık günmüş bugün doğanlara geçmiş olsun dört yılda bir anılırlar artık :))) |
Farkettimde foruma giriş ağır.düssünceli000bi sorunmu vardüssünceli000internet hızım başka yerde iyi burda biraz yavaş drttt |
Alıntı:
Medineweb Forum'da Anlık/Günlük Durum İstastiği Şu An Medineweb Forumda Online Durumu: 8800 ( 5-Üyemiz - 8022 Misafirimiz -773 Arama Motorları) 9 bini geçtigi oluyorevet000 Söylediğin kadar ağır değil aslında gayet başarılı ilerliyor sayfalar. Sen daha fazla hız istiyorsun gerek yok.) Arka plan sil süpür demicem yeni nesil telefonlar arka plan dolmuyor kasmıyor. Sorun yok trafikte üstünlük ziyaretçilerin sfhfgshsfhsgh |
En iyimser haliyle hepimiz birer domuz iyimser diyorum bakın 3-5 demeye dilim varmiyomahcup000yemişiz. Ahlaki çürüme neden diyoduk bir ayağı yediklerimizdeymişmahcup000 |
Alıntı:
|
FARKETTİMDE. Bugun öğretmenler günü idi tek tek saymıyorum forumdaki bütün hocalarımın gününü kutluyorum 🌺 |
Bende bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum cicekvercicekver |
farkertimde sayın başkanımın yeni ismini bi türlü telaffuz edemiyorum :):)cicekver etiketleyemiyorm bi türlü drttt hadımulkuran hadımulislam tutturamıyrm bi türlü.ne cok nick üye varmış :) yanlış kişileri eriketliyrm hep aplm:):)cicekver |
Şapkalı a, ince a ile â. Hükümet kadın filminin Talat, Kamuran bölümü aklıma geldi. "Demek şapkalısınız." De haydê.) |
m20 Hatırladım daha unutmam şapkalı ayla olangülümseyen000 |
SAAT: 17:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.