![]() |
Nursencim En marifetlisi |
Alıntı:
forumda kim gıcık kim ırkçı kim belalı kim saldırgan soruyorsun sıra ile....Medineweb öyleleri yok olsa da üstü çizilidir.48 yaşındasın be amca :) |
Alıntı:
@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üstüne tanımamc* En tecrübelisi |
Allahın kulu editörüm , eminim ki benim dışımda herkes çok marifetlidir.Bugünlerde herşeyi elime yüzüme bulaştırıyorum:) Yine de teşekkür ederimc* En tecrübelisi . Abdulmelik En sabırlısı..... |
Alıntı:
Sorularla sureleri işlediğimiz dönem, bilmez halimizle ısrarla sorduğumuz sorulara, ilkokul öğrencisi tavırlarımıza bütün sabrıyla, tek tek açıklama getirmiş sabır ehli ... Bizlere nasıl Kuran talebesi olunurun ahlakını öğretmiş bir hocamız... Selam gönderelim Hocamıza da bu vesileyle.... En çok Allah'ı hatırlatanı... |
Alıntı:
haklısınız bir an boş bulundum gençlere kapıldım.kimseye-soyleme000 Alıntı:
en ideal editör ( buna da kızmazsınız inşallah) |
Alıntı:
En sevimli üye ? |
Alıntı:
Allahın kulu_ |
Alıntı:
Yukarda FECR hoca olarak cevap verilmişti editimsfhfgshsfhsgh İp ucu vermemişsiniz editim..Alalım ltfn52 |
En sevimli üye ? Ben sormuştum ... |
Alıntı:
En sevimlisi.. ademsevda En fedakârlısı... |
Alıntı:
En şen üyesi ?/cic/ek/ |
Alıntı:
En garibanı ... |
Alıntı:
Enn yokluğunu belli eden? |
Alıntı:
Bende En neşeliye mihrinaz diyorum kalp kalbe karşıymış c* Alıntı:
En kayıp olan ... |
Alıntı:
En dobrası ? |
Alıntı:
Arkadaşlar verdiğimiz isimleri etiketlersek, bahsi geçen üyelerimiz de haberdar olmuş oLur. En medineweb bağımlısı)) |
@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı genelde bir kaç üye daha var da bir üye ama iki üye ismi verdim,,,:-) en çalışkanı,,, |
Alıntı:
etiketleme nasıl oluyor tuşu nerde bulamadımdrttt en gizemlisi? |
Alıntı:
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Aynende böyle oluyor.. En telaşlısı |
En telaşlısı...@Bütün Editörler Söz konusu Medineweb olunca telaşımızda artar. En vefalısı... |
Alıntı:
En durgunu? |
Alıntı:
En durgunu @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] En kitap okur/sever?? |
Alıntı:
En kayıp olanı ? |
Alıntı:
En mahcup olanı..... |
Alıntı:
En dertlisi kim.))) |
Alıntı:
Dermansız dert vermeye mevla... Derdiniz dermanınız olsun.. Bütün dertler O'nun için olsun...[emoji261][emoji261] En kağıt helva arası dondurma seveni ;)))) |
makbergülü :) bir de benim 5 yaşındaki kızım :) Ne şekilde olursa olsun yeter ki dondurma olsun kızıma En çikolatali pasta seveni |
Alıntı:
Çocuklar çok severler elbet. Birde Arap turistlerimiz :))) Nasıl zihnime kazındılarsa, Süslü, ojeli peçeli, çarşaflı Arabic bacılarım ablalarım, sokak ortası, köşe başı, mağaza içi her yerde rahat rahat yiyorlar.... İlk defa böylesini gördüm :)) Bizimki biraz latife efenim/cic/ek/ |
Alıntı:
Umarım güzeldir de kagıt helva tadını bilseydik yorum yapardım ..Dondurma olmayan yer yok da ..kagit helva her yerde yok gibi gülümseyen000 Alıntı:
Pastaya hayır demez cicekver Birde kendi eliyle yapsa diyecek yok /cic/ek//cic/ek/ Şu sıralar varda yok olanı pank/ |
Alıntı:
Efendim şu sıralar varda yok olan @ Allahın kulu_ :)) Gitti de gelmez olanı ?!! |
Alıntı:
Yorum yapmaya üsenen üye /cic/ek/ |
Alıntı:
Ben diyim bari afrn* Formda uykucu üye cicekver |
Alıntı:
@ Çeşmi diyorum/cic/ek/ kendisi forumda sessiz sessiz dolanıyor..Yorumlara da alsak şahane olacak.c* Alıntı:
En hüznü bağrında gezeni?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hoşgeldin sefalar getirdin iz bırakmadan kaybolan üye senicicekver Seni görmek hep güzel biliyosun değilmi/cic/ek/ |
Alıntı:
Yoklugun fark ediliyo göruyorsun değilmi gülümseyen000 Hosgeldin can cicekver Gitmek kolay da unutulmak mi zor klpp/ Yokluğu ile aranan üye ? (Nesli_nur dan sonra )pank/ |
Alıntı:
Medineweb c*c*c* Hiçbirşeyi umursamaz gamsız üyedüssünceli000 |
Cok utandim ama smdi 😇😇 iyiyim sizler naslsiniz? Bir yaygaradir almiş başini gidiyor lisans tamamlama snra yuksek lisans , atanmaya ramak kalip atanamama vs derken ne kdr kopmuşuz buralardan 🙁🙁 oysaki medinewebin uzermdeki hakki buyuk mihrinaz abla sopayla karşilanmayi hak ediyorm bence suçumuda kabul ediyorm tabiki 🙈🙈 |
SAAT: 20:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.