![]() |
Medineweb'de 1 Üye 1 İpucu :) Merhaba arkadaşlar;oyun çok basit.. Üyelerin özelliklerinden yola çıkılarak sorulan sorulara, soruya uygun üye ismi söylüyoruz. Mesela ben En aktif üye? diyorum alttaki düşündüğü üyeyi ve başka bir özellik söylüyor. kolay gelsin.. En Ciddi? |
en ciddi FECR HOCA en karizmatik? |
En karizmatik İslaminesil En duygusalı... |
Alıntı:
en duygusalında birinci sırada olan su damlam EN KAYIP ÜYE ? |
Alıntı:
En Romantik Üye.... |
Yine ben dermişim :))) En dobra ûye... |
Henüz kimseyi tanımıyorum ama umarım dobralığın hakkını veren biridir bu arkadaşımız :) En aktif olanı |
En aktif olanı Can parçamız esmanur.. En samimi olanı... |
Tanıdığım kadarıyla Su damlası :) En güvenilir olanı... |
Yeni olduğum için üye kardeşleri bilmesem de sıklıkla gözüme çarpanlardan akif ve mihrinaz diyeyim :) Aslında esma nur ile su damlası isimlerini de sıklıkla görüyorum :) Yok ben bu oyunu beceremeyeceğim, siz devam edin :D |
Alıntı:
Bir ip ucu vermemişsiniz o da bende olsun... EN ÇALIŞKAN ÜYE... |
Çalışkan bir çok üye olmuştur mutlaka,fakat gördüğüm kadarı ile kendi haline bırakılmış bir forum görüntüsü var nerede bu çalışkanlar :) En sabırlı olanı... |
Alıntı:
Alıntı:
ŞAKACISI |
Alıntı:
Çalışkan editörümüzü de tebrik etmiş olayım bu sayede :) Sanırım ben bu oyunu biraz daha zaman geçince oynasam iyi olacak pek kimseyi tanımayınca olmuyor... |
şakacısı / Mihrinaz ( özlemi bu sıralar yüreğime vurmuş durumda duyrulur bu arada :) ) En güzel Avatarı olanı ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
En Sempatik Olanı'))) |
Alıntı:
en suskunu... |
Alıntı:
Su Damlası:) bu kadar sessizliğine alışkın da değiliz:) En Alimi ))) (not:Alimoğlu deyip kestirip atmayın ')))başka alim bulun')))):):) |
En alimi muhsin hocam Fikirleri duruşu her tarafından bilgi akıyor maşallah Sırada benim sorum Forumun en seviyeli üyesi |
Alıntı:
Forumun en hassas üyesi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çocuk Eğitimi Noktasında Bizleri En Çok Bilgilendiren |
Alıntı:
Sizce En inatçısı kim |
Alıntı:
Enn şairi kim? |
Alıntı:
En suskunu ?? |
Alıntı:
en komiği |
Alıntı:
En azimli |
Alıntı:
En hayvan severi!!! |
Alıntı:
En beceriklisi? |
damla su ,,,hem güzel şeyler yapıyor hemde çok güzel sözler yazıyor maşallah,,,:-) en aktif üyesi,,, |
Alıntı:
Mihrinaz en aktif üye ..yerinde durmuyo maşallah cicekver En çalışkan üyesi ? |
Alıntı:
En sevimli üyemiz ? |
Alıntı:
su damlası :):) En şair üyemiz ? |
Alıntı:
En atarlısı ?????7638jk4 |
Alıntı:
en konuşkanı |
Alıntı:
Forumun en konuşkanı; bence su damlasıangelnottn6 En uyuzu???? hyyyyy |
Alıntı:
En hafız? |
Alıntı:
İpucu sıkıntılı so/ru/xPaylaşalım bari hocamhyyyyy En Hafız=Ender hafızım geliyor aklima Ennnn karamsarı???? |
Alıntı:
En dobrası ? ?? |
SAAT: 01:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.