![]() |
Ali Parlak hocam Karadeniz turunu tamamlamış..Darisı başimiza..Doğu Karadenizi Ali hocamla gezelimewet000 Artvin Borçka Karagöl Ayder Yaylası alkış000alkış000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bugün günlerden Edirne-Selimiye Camii/cic/ek/ Cuma namazlarimizi burda kılmak nasipoldu elhamdulillah..Hayırlı Cumalar... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
heyy maşallah gitmediğin yer yok sayın yöneticim,,,çok güzel yerler çekmişsin bizde öyyyle bakıyoruz,,,:-) |
Alıntı:
çok etkileyici ya hapishane ne kadar çok yaşanmış acılar acılar içinde insanların hikayeler vardır:( düşündüm baktım çok tuhaf ve bir sürü kitaplar var,,, |
Alıntı:
Edirne bir gune sığacak gibi değil ama bir gunden fazla da kalamam...Her yer tarih..Selimiye camisi icindeki Islami eserler müzesi, 2. Beyazit külliyesi icinde ki şifahane kesinlikle görulmesi gereken yerlerden..Selimiye camiinin foto ve şöhretini heryerden bulabilir görebilirsiniz zaten..Ama bu dedigim.yerler mutlaka görülmeli..Selimiye camiinden dahada guzel olan ve imamın cuma namazina kılıcla çıkma geleneginin olduğu Eski camii bir başka güzel :) Fotolar gelecek efenim Tabiki kılıçlı kalkanli imam efendinin fotosu yok gülümseyen000 |
oyy,çok güzel maşallah Rabbim sayılarını artırsın inşallah ,, sayın yöneticim olur bekliyoruz has ve değerli yerler geziyorsun,,,:)/cic/ek//cic/ek/ |
Alıntı:
Yoruldunuz mu?....Devam mıyız? Hayırı Anlamam ben bana ayak uyduracaksiniz/cic/ek/gülümseyen000 |
Alıntı:
buyrun seni izliyoruz efendim:-)ga/li/p/cic/ek/ |
Edirne Eski Camii'nin ic ve dış duvarından muhteşem lafızlar... Bu resimlere yapacaginiz küçuk uygulamalarla daha çekici hale getireceginiz fotolariniz olabilir..Kücük bir uygulama yaptim.üzerinde.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Koca Sinan'ın selamini getirdim size..Taaa medineweb den mi geldin vay be deyip türlü düşüncelere daldı kendisih/ic/a/b [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 4 Eklenti bulunuyor. Bolu-Abant Gölü /cic/ek/ Adeta cennetin dünyadaki tasviri yerlerden biri/cic/ek/ Mülk suresi 3. O ki, birbiri ile âhenktar yedi göğü yaratmıştır. Rahmân olan Allah'ın yaratışında hiçbir uygunsuzluk göremezsin. Gözünü çevir de bir bak, bir bozukluk görebiliyor musun? 4. Sonra gözünü, tekrar tekrar çevir bak; göz (aradığı bozukluğu bulmaktan) âciz ve bitkin halde sana dönecektir. Amenna...Bakislar aciz ve yorgun... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nilüfer....Gölün zerafeti..nazik çiçeği... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hakkatten Karadeniz bölgesi, tabiri caizse Cennetin fragmanı gibi... O kadar çok fotoğraf çektik ki, foruma yüklemeyi beceremediğimden yapamıyorum. İlk gün Bafra öğretmenevinde kaldık. Çok güzel ve sakin bir yer. Kızılırmak deltasında arabayla bir safari yaptık. Kuş cenneti. Pek çok hayvanı doğal hayatında gördük. Samsun hayvanat bahçesini gezmemize rağmen burası çok farklıydı. Çünkü hayvanlar doğal hayatındaydı. Sinop inceburunda buz gibi bir ayran içtik. Başka da bir yer gezmedik. Hamsilos koyunda tekne turu var demişlerdi gittik. Maalesef tekne turunu kaldırmışlar. Samsun Amisos tepesinden teleferiğe bindik gidiş gelişli. Aşağı inince teleferik bozuldu ve bizi belediye otobüsüyle yukarı çıkardılar. Bence gereksiz. Samsun limanını beğendik. Harika bir yer. Piknik yapıyorlar, geziyorlar, spor yapıyorlar. Bandırma vapurunu gezdik. Ama trafik berbat Samsun'un. Samsunlular kızmasın ama bence Samsunluların elinden ehliyeti alıp araba sürmelerini yasaklamaları lazım iyice öğrenene kadar. Sinyal minyal rast getire. Yok öyle bir şey arabalarında. Ayrıca yola pat diye çıkıveriyorlar. Gelen var mı giden var mı yola bakan yok. Ordu'ya hayran kaldım. Hatta oraya yerleşmeyi bile aklımdan geçirmedim değil. Boztepeye teleferik macerası mutlaka yaşanması gerek. Tavsiyeniz üzere tost yedik. İlginç bir tadı var. Ayrıca Ordu'ya giderseniz dondurmasını mutlaka yeyin derim. Trabzon... Ayasofya çok güzel. Forumu çok düzensiz. Araplar işgal etmişler maşallah :) Atatürkün bir köşkü varmış mutlaka gezin dediler. Gezdik. Oradan Sümele Manastırına gidelim dedik. Keeeeşşşşşke aşağıya inip Maçka yoluna dönseymişiz. Sen tut navigasyon aplaya güven. Bizi Trabzon'nun tepelerine çıkardı. Sonra o tepelerden 50-60 derecelik eğimli yollardan aşağıya doğru yarım saatte indirdi anayola çıkardı. Allah aşkına oralarda ne işiniz var nasıl çıkarsınız. Araba bir şekilde iniyor ama çıkmaz oralardan. Sümela'ya ise boşuna gittik. Tadilat varmış çıkarmadılar. Ama çoook uzaklardan bakabilmeniz için de paranızı alıyorlar. Müze kartımız olduğu halde hiç bir yerde geçmiyor bilginize. Uzungöl muhteşem. Oraya girişte nasıl para almadılar hala hayretteyim. :) Aman duymasınlar. Gölde bisiklet-sandal sefası yaptık yarım saat. Çok güzel bir yer. Çıktığınıza değiyor. Ayder yaylası o kadar ilginç gelmedi. Çok kalabalıkları sevmediğimdendir belki de... Bütün turlarla aynı zamana denk getirmişiz geziyi. İğne atsan yere düşmek için rezervasyon yaptırmak zorunda. Yoksa havada kalıyor. Çoook kalabalıktı. Ayder'den inişte gördüğümüz su değirmeni ile ayı kaçırıcı, hayatımda gördüğüm en orijinal şeylerdi. Zilkale ise muhteşem. Yalnız o kaleyi oraya yapanların akıl sağlığını da sorgulamadım değil :) Borçka Karagöl... Yolu çok berbat. Tek arabalık yolu var. Karşıdan bir araba geldiğinde, kibar olan sürücü iki araba sığacak kadar geniş olan bir yere kadar geri geri geliyor. Ancak Karagöl'e çıkınca, oraya kadar çıktığınıza değiyor. Oraya bir isim vermek gerekirse, tek kelimeyle ''HUZUR'' derim. Dönüşte ''Mençura'' şelalesi varmış. Arhaviden ayrılıyor. Çıktık. Bize 20 dakikada çıkarsınız demişlerdi. 1 saat sürüyor haberiniz olsun. Asma köprüsü ve muhteşem şelalesi. Tahminen 100 metre var mı bilmem. Şelalenin döküldüğü dev kazanında millet yüzüyor. Karadenizin ormanlarına gelince. Resmen balta girmemiş ormanlar dersem abartmış olmam. Toprak görünmüyor. Ağaçların boyları devasa. Ziplayn yapmak istedim ama çok çocuksu geldi. Cuma namazını Giresunda kıldım. Bu yaşıma kadar hangi camide cuma kıldıysam, imam cebinden bir kağıt çıkarır onu okurdu. Burada imam hutbeyi cep telefonundan okudu. Ayrıca camiye yardım yapılacağında, namaz bitiminde kapı önüne bir kutu konur, yardım yapmak isteyenler camiden çıkarken içine atarlar. Burada imam namaza başlamadan cemaat kaçmadan topladı parayı. Cemaatin arasında bir kutu dolaştırıldı iki dakkada tamam. O kadar da orijinaller yani... :) Güzel insanlar vesselam. Giresuna girmesek iyiydi. Cuma pazarı varmış. Aman Allahım o ne trafik öyle. Zor çıktık. Sonuçta güzel yerler. Ama bana Karadenizin hangi il veya ilçesinde yaşamak istersin diye sorarsanız, ben Ordu ve Ardeşen derim. İnsanları sıcak ve candan. Sohbet etmek isteyin yeter. Pek çok yerini gezememenin üzüntüsüyle ve hızlı bir turla ayrıldık. Türkiyenin pek çok yerini gezdim... Ama Karadeniz başka. Hiç bir yerde yaşamadığım duyguyu yaşadım. İlk kez bir yerden ayrılışımda burukluk yaşadım. Fırsat ve imkan bulanlara tavsiye ederim... :) |
Hocam ayni yerleri gezmisiz farklı zamanlarda..Ve ayni kanidayim sizinle.. Sumela manastiri 1 yildir mı bakim calismasindaymış ilginç ve yazık..Bende misafirlerime ancak uzaktan gösterebilmiştim bir yıl önce... Para almadilardı neyseki ve muze kart da geciyordu Trabzonlu kafasi ne diyeyim... Ordu Giresun ve samsuna dair notlariniza kesinlikle katiliyorum..Giresun memleketimdir sehir merkezine çok gitmesek de..Biz bile gerile gerile dolandık çıktık kalesine..Bizim gittigimiz gunde pazarları vardı[emoji4] Trafik tam bir imtihandı..İnsanlar gayet rahat..Arac geliyormuş gelsin varsın... Gezmedik gormedik yer birakmamışsıniz hocam maşallah... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Eve dönelim artık de yeter/cic/ek/ Degerlendirmelerimizi daha sinra yapalim.insallah..Gezdikte ne oldu..Ekonomiyi canlandirdıkgülümseyen000spr/mhc Bol oksijenle beraber stresi içimize çektikdrttt Tebdili mekanda ferahlik varmiş dedik..Kürkçü dükkanina geri döndüüükkk/cic/ek/ Allah sağlık versin,ahir ömrunüzde mutlaka eşinizle bir gezi yolculuğu yapin..40 yıllık hayat arkadaşinı bilem yolculukta taniyormuş insangülümseyen000 Latife tabiki ama gerçek heee/cic/ek//cic/ek/ Dağ bayır yayla çimen ova çayır gesimizde bizi yanlız birakmadigınız için hepinize sonsuz teşekkürler..Admin gezdi siz begendiniz gibi olmadı dimiAğzı-Açık000 Hepinize selamlar... |
Alıntı:
Hoşgeldin Baş Editörüm ,seyahatiniz mübarek olsun.. minik bir mihrinazname yaşattın bizlere emeğine sağlık.. Gören gözlerinizle bizde görmeye çalıştık o güzellikleri c* Karadeniz sevgisi zaten çokdu içimizde bu vesileyle daha da arttı.. Eve dönüşün muhteşem olmuştur, ev işi bitmez asıl yorgunluk şimdi başlıyor kolay gelsin..:) |
Alıntı:
O güzellikleri sizlerede yaşatabildiysem ne guzel...Zaten sizin için yollara düşmüşüm/cic/ek/ Baktım.herkeşler Karadenizi merak ediyor, sizlere bir nebze katkim olsun, hizmeti ayaginiza getireyim dedim dedim/cic/ek/ Ev işleri doktorasini mastirini uzmanligini yaptigimiz bi turlu mezun olamadigımız bir aland/us//un 2 tane boyum kadar evlatlarim bir tanede çırak var onlara yardimcı el olağı minnak/cic/ek/.. Çok şukür sorun olmuyor nurşen hocam..Her birinin eline toz bezi, süpurge, yer bezi..2 gunde mis heryer...İşbolümü sağlam evvelAllah/cic/ek/elhm |
Az buz muhabirlik yapmamışım aklım şaşaladı resmen :) Hem gezmiş, hem çekmişim, hemde buraya servis etmişim kendimden korktum gülümseyen000 Her sene her sene böyle gezilmez iyi gezmişiz hep bwraber =))Bu sene de kısmetimize nereler düşer gezerek görürüz bakalım/cic/ek/ Siz yine hazırlıklı olunsfhfgshsfhsgh cycyçay-kahve000çay-kahve000 |
Evet dostlaaarr.... Bir yıl sonra nereleri gezelim görelim sizlerle diye düşünüp durdum...Ama her senede öyle Evliya çelebilik olmuyor =)) Çok masraflı =)) Bu sene bahtımıza mevsimlik işçilik düştü ;) Bizde Ağustos dedinmi fındık akla gelir..Tatilde neymiş[emoji4] Karıştırmayın geçen yılı ÷)) Günlük iyi yövmiye veriyorlarmış atladım geldim =))) Hepinizi harmana alayım, bağ bahçe gezdireyim bu sene:))) Acık yardım edin[emoji4]☺ @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] editim bizzat geldi gördü teee Yozgattan ailesiyle[emoji257][emoji257][emoji257] Bahçeye indirecektim kendisini, kıyamadık =))) Harmanı sereyim ayağınıza dostlar[emoji270][emoji270][emoji270][emoji270][emoji270] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Amanda aman fındıklar harmanda MasaAllah diyelim bizde 1 tur bitti 2.tur henüz başlamadı şimdilik |
Allah kolaylık versin ..Emeksiz bir iş yok zaten..Bize kolay gelen görüntüye bakmak, ama onları düzene getirmek ne kadar da emekli.. Sabırla ,sevgiyle yapılan iş mükemmeldir bence..(: |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bekleriz efenim hepinizi bu diyarlara.. Bol oksijeni sizlede paylaşalım😉 |
yıllardır doğu karadeniz özellikle trabzona gidip gezmek en çok da oğlumuzun hayaliydi allahım bu sene kısmet edince baş editörümüz mihrinaz yani emine ile görüşmek kısmet oldu başta trabzon sümela, sürmene, rize, çayeli, ayder, uzun gölü, trabzon atatürk köşkü ve trabzon ayasofya müzesini görmek nasip oldu 4 gün gezdik 5. gün samsun üzerinden evimize gidecektik ama internet arkadaşım, aöf arkadaşım, okul arkadaşım diye çevremdekilere anlattığım arkadaşım uzakta bile olsak aynı şeylere mutlu olup aynı şeylere üzüldüğümüz dert ortağım can dostlarımdan biri olan emine idi bazen mesajlarda allah bir gün kısmet ederse birlikte çay içeriz dediğim arkadaşımla yüzyüze görüşmek kısmet oldu /cic/ek/ misafirperver arkadaşım ile yemek yemek çay içmek kısmet oldu onun çocuklarıyla da tanıştık samimeyitimizi gören eminenin kayınvalidesi hala siz komşumusunuz diye sorsa da :) her zaman aynı cevabı verdik (: |
Benden güzel resim çekenlerde varmış.. Emeğinize sağlık Abla |
AYDER YAYLASI [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
RİZE BOTANİK BAHÇESİ VE BOTANİK BAHÇESİNDEN RİZE MANZARASI [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
TRABZON AYASOFYA MÜZESİNDEN BİR KARE VE AYASOFYA MÜZESİNDEN AŞAĞIYA BAKILARAK ÇEKİLEN 2 TANE RESİM [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İltifat etmişsin @ mehmet akif2 editim..Yıllardır medinewebdeyiz...Biz artık mesafeleri aradan kaldırdık... Bütün forum dostlarına kapımız gönlümüz sonuna kadar açık... Herkesi bekleriz bu cennet memlekete... Resimler şahane editim. Bol oksijen almışsın dır dağ deniz dere... idareli kullan bir yıl idare etsin seni .)) @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gardaş eee bugüne bugün tescilli "medineweb fotoğraf yarışması" birinciliğimiz vargülümseyen000 O kadar olsun artık/cic/ek/ Latife tabiki.. Yeryüzü, gökyüzü, günbatımı/doğumu muhteşem bir zerafette olunca kamera aciz kalıyor...Bize düşen kameranın aldığı kadarını sizle buluşturmak. Söylemesi ayıp olmasında sende tam bir gezentisin gardaş .)) Senden de bekleriz resimler /cic/ek/ |
kurbanlık boğa rizeden kaçmış deniz yolu ile trabzona yüzerek varmış:) editörüm trabzona uğradınız kıskanmak değil de serzeniş.başını kaldırsan az ileride balkonumuzu görebilirdin :) fotoğraflar orijinal benzeri yok.yani sizin özel emeğiniz.ve siz de medineweb'in yöneticisiniz.site damgasını vursanız siteye özgün ve üye çekmek açısından hoş olurdu. |
Alıntı:
|
Başeditör bahçelerde olarak değiştiriyorum=))) Başından dumanı hiç eksik olmayan köyümün dumanını ve iç ferahlatan bahçelerini size getirdim.. Sıklamenler menekşeleri ile köyüm ve bahçelerimiz... Siz hâlâ gelmeyi düşünmüyor musunuz buralara[emoji5] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bakim bakim hangi yola düşmüş sayın yöneticim,,, :)/cic/ek//cic/ek/ Ovvvv diyo çok güzel bir yola düşmüş o menekşeler muhteşem subhanallah çok güzeller,,,, :)/cic/ek//cic/ek/ Renkler muhteşem yahu/cic/ek//cic/ek/ Doğlar özgürler bir sakının içine sıkışmadılar,,, Söyle onlara özgürlüğün tadını çıkarsınlar,,, klpp//cic/ek/ Çeken ellerine sağlık cicekvercicekver |
Bence muhteşem görünüyo ....insan orda dolaştikça ne can sıkıntısı kalır ,nede şükretmedigi anı kalır.. Doga ,Huzur ve güzellik .... Biz biraz daha karlı dağlara bakalım 😊 Rabbimin bizlere sunduğu her mevsim muhteşem ,şükürler olsun... cicekver Ehh gelsek mi acaba ,bütun kızlar toplanıp gülümseyen000 |
Alıntı:
Nereye ait olduğunu bilen, toprağa kökten bağlı güzellikler.. "Ol" emrine boyın eğip, Her yıl aynı zamanda aynı yerdeler... Bahçede dikenler, ısırgan otları var diye, her yıl açmaktan, etrafa güzellik sunmaktan vazgeçmiyorlar... Çok seviyorum dikene, yaban otlarına rağmen toprağa vefalı, bağlı bulunduğu yeri seven, bahçenin her yerine yayılarak çoğalan, güzelliği yayan bu bahçe çiçeklerini... Çok güzelleme yaptım ama toprak seven biri olarak bahçe işleri için gittiğim Giresun/Tirebolu-Demirci Köyündeki bahçemizden güzellikler bunlar... Gezmiyom yani/cic/ek/ Siz gelin diye adres bile verdim daha napayım/cic/ek/ |
Alıntı:
Toprakla çalışmak sadece vücudu yoruyor.(Hemde ne yorulma:))) Cömert davranıp, fazlasıyla oksijen, dinlenmiş kafalar geri veriyor.)) Mayıs Haziran da atlayın gelin..Ağustosta gelirseniz gözünüzün yaşına bakmam fındık toplatırım.))) |
Giresunlu musun sen sayın yöneticim,,, :) Doğa, yeşillik az bina başka güzel ya insanın ohhh diye nefesini son haddine kadar içine çekmek istiyor,,,/cic/ek//cic/ek/ Sadelik, sakinlik iyidir çok sakinlik değil de orta halli,,, /cic/ek//cic/ek/ Çiçekler işini biliyor Rabbimiz onlara izin verdiği sürece yeşeriyor, tomurcuk oluyor, açıyorlar, sonra soluyorlar, her sene ayni inşallah bizlerde itrazsız öyle oluruz,,, ma/hcup000/ma/hcup000/ Teşekkürler davetin için inşallah bir gün Rabbimizin izmiyle buluşuruz,,, /cic/ek/klpp/ Yüksekler iyidir havadar olur görme zevki iyi olur,,, Rabbim hayırlara yaşatsın seni oralarda inşallah,,, cicekvercicekver |
Alıntı:
Ruhumuz özgür ve gezgin olmakla beraber ( hep beyefendi yüzünden:)))))) Evet efendim Giresunluyım)) Trabzonda da ikamet edince laz bacı diyorlar..İyi bişey herhalde demiştim. Dilimi ısırmam gerekiyormuş meğer:))) Memleketle arası 90 km. ama herşeyiyle birbirinden farklılar..Trabzon insanıyla baktık anlaşamıyoruz kendimizi Dağ Bayır gezmeye verdik.)) Bence tek ve en güzel yeri doğası... Ben davetimi yaptım..Adresi verdim.))) Gerisi size kalmış efenim... Amin Allah razı olsun.Cümlemize sağlık afiyet versin Allah...Herkesi bulunduğu yerde huzurlu eylesin... Ünsüz biri derki;))) ; " içi huzursuzsa bir insanın, dağ bayır, börtü böcek, deniz derya nafile...Huzursuzluğun hamallığını yapan heybesinde umutsuzluk karamsarlık, kör kıskançlık taşır...Kendini bitirir usul usul yavaş yavaş...Umut yeşertebilmek, tanımadığınız birinin duasında yer alabilmek ve birinin yüzüne tebessüm konduranlardan olabilmekte mana...Kolay olan inanın ki bu...O halde gelin zorlaştırmayalım " sfhfgshsfhsgh Bu fotolar hep bunun için klpp/trkym |
Tadını çıkarınız efenim hayat yaşadığınız andan ibaret, geriye dönüp bakınca tatlı bir hüzün kalır geride, Rabbim gönlününe göre vermiş maşallah, anlaşılan başeditörüm siz buralard yaşlanacaksınız:)) ehh çok uzak sayılmazssınız sivasa gelince bakmışınız uğramışız :) |
Alıntı:
İnsanları güzel deüüüll mi,,, :) Her yörenin kendine has karakteri var önemli olan Rabbimize kul olmak oluruz inşallah,,, klpp/klpp/ Teşekkürler davetin için inşallah bir gün olur hem memleketimi gezerim hemde seni görmüş olurum kısmet olursa,,, :) /cic/ek//cic/ek/ Rabbim iç huzurunu ve huzurunuzu güzel etsin ve daimi etsin inşallah,,, klpp/klpp/ Önemli olan yer değil bazen o yere ne kattığın ne yaptığını galiba,,, yoksa insan ne olursa olsun gittiği yere dert veriyorsa neresi olursa olsun fark etmez,,, Sen gez biz de ööööyle bakalım sayın yöneticim,,, /cic/ek/klpp/ |
SAAT: 12:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.