![]() |
Kim Bu Üye Tanıdın mı? Daha önce yapıldımı bilmiyorum farklı bir forum etkinliği oluşturuyorum. Üyeler hakkında forumdan bildiğimiz özellikleri, birebir kendisine sorduğunuz, edindiğiniz bilgileri burdan bilgi olarak paylaşıp, şiklarla üye isimleri veriyoruz. BİLGİ VERİYORUZ.Genel sorulardan ziyade uyeye ait bilgiler verip KİM BU ÜYE TANIDINMI diye soruyoruz. Üyeyle röportaj yapma firsatıgülümseyen000 kimdoğru cevap verirse hediye puanı kendisine yüklenir.evet000 Örnekle başlatayım. Forumda sevdikleriyle "cano" bağı kuran üyedir. Kim bu üye tanidınmı?:):) Esmanur Dur hele Su damlası Mihrinaz c* |
Üye hakkında izni musadesi olmayan bilgiler vererek kim bu diye sormuyoruz. Forumda verdiği bilgiler istisna tabiki. Haftanın misafirleri çok yardımcı gülümseyen000 içinden bilgi çıkarmak size kalmış c* |
Alıntı:
|
Alıntı:
Cevaplayayim soruyu. Sesli düşüneyim öyle cebaplayayimafrn* Forumda sevdikleriyle "cano" bağı kuran üyedir. Kim bu üye tanidınmı?:):) Esmanur Dur hele Su damlası Mihrinaz Esmanur canom canım can ve türevlerini gerçekte dahi kullandığından şüpheliyim.) Eledim Dur hele canon çıksın, canon cehennme cano kadar kafana taş, ocağına ateş der ama sevgi dolu cano hayatta cık gülümseyen000 Eledim. Mihrinaz kendisinden hiç duymadımAğzı-Açık000 Bu hitap bir tek Sivaslıya yakışır. Bir tek onda güzel duruyor. Su damlası Cano'muzdur c*cicekver/cic/ek/ |
Alıntı:
|
Hayirli olsun konu başlığı 😊 .. Tebrik ediyorum kara kartal.. |
Alıntı:
Aplaaa yenge burda yalnız ayıp olmasın gülümseyen000:):) Alıntı:
c* saol. Senden de bekliyorum |
Alıntı:
|
Kim bu üye tanıdınız mı?? Üyelerin cânım nicklerini, orjinali kadar ilgi çekici hale getiren dâhi kişidir. "Mihri laz, la ağa, her gele" aklımda kalanlardır.) Kynk forum sayfalarıevet000 Kim bu? Abdülhamit Abdülmecid Abdulmelik Abdulaziz Ağzı-Açık000 |
Alıntı:
Abdulmelik abi diyorumgülümseyen000 |
Hz. İbrahim Hz Yusuf ve Hz Muhammed'in rüyalarını /3 Rüya/ konusuyla ele almıştır. Kim bu üye tanıdınız mı? Esadullah Fecr Alaleyl Nebevi Sevda |
Alıntı:
Alaleyl cicekver |
Alıntı:
alkış000cicekver Senden alalım kim bu üye sorusunu |
Alıntı:
|
Tamam devam ediyorum hazırsınız soruyorum . Yaptığım forum araştırmasına göre :):) stolklamada diyebilirsiniz sssssss "Forumda iki kere haftanın misafiri olmuş, neredeyse bütün üyeler tarafından çok sevilmiş, neşesi, enerjisi, mizahı, aktifliği adeta , bütün forumu sarmış." KİM BU ÜYE TANIDINIZMI? mehmet Akif makbergülü mihrinaz filistin c* |
çok kolay oldu 😊 Mizah diyince + mihrinaz Neşe diyince + mihrinaz Sevilmek diyince + mihrinaz Doping = mihrinaz ...........nokta |
alkış000alkış000 Çok uğramıştım bu bilgiler için dicem ama yok ya. Geçmişten hangi konusunu açsam çenem ağrıdı gülmektengülümseyen000 haftanın misafiri olmuş almış götürmüş efsane yaac* Kusura bakmayın konu sayesinde araştırıyorum tanıdıkça şaşırıyorum . Ablanın mizahi enerjik tarafî malum ama en eli sopalı kulak çeken abla hallerine denk geldim ona yanıyorumgülümseyen000 Şaka aplam şakagülümseyen000 Çok iyi tanimışsin su damlası tebriklercicekver Biraz zorlarım sandım. Sanki geçmişten biri gibigülümseyen000 E hadi senden bekliyorum cicekver |
Ben forumu severim sağolsun forumda beni.)) Yönetici sorumluluğu neşemi aldı ++ enerjiye çevirdi.)) İyi böylesfhfgshsfhsgh Bu konu ortalığı çok karıştıracak gibi duruyor :) Gönder gelsin editör bey :)))) |
"Hacamat başta olmak üzere, sülük, bitkisel tedavileri her fırsatta şiddetle tavsiye eder. Bu konuda tecrübe ve tavsiyelerini de aktarmıştır" kim bu üye ??? Allahın kulu Su damlası Esma nur Dua dilencisi |
Buda can dedigim Dua dilencisi.. 🌷🌷🌷 |
Bu can o can değil editim[emoji4] |
Kendisine şifacı demisligim var Esmanur olabilir c* |
Alıntı:
Süreklide anlatirdı bak şimdi bilemedim mi 7638jk4 O zaman Esma sultan dır kesin cy |
Evet efenim bildinizc* |
İlim yoluna çıktığında medinewebe düşmüş yolu şu an ilimle hemhal olmuş ..onu ilk zamanlar değişik yemek tarifleri ile tanıdık ayrıca paylaşımlarının her biri öğretici nitelik taşımakda kim bu? Mehmetakif2 Sukutu ezber Allahın kulu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
O Allahın kulu'durc* Sadık forumcudurcicekverc* |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yemek kültürümüz gerçekten çok zengin...doğu anadolu mutfağının harika lezzetleri kara deniz yemekleri iç anadolunun yemekleri ege ve akdenizin zeytin yağlı dolmaları ...mantıları tatlıları ..kebapları meyveleri ve yemişleri ile çok zengin bir ülkeyiz.her bölgenin hepsi ayrı bir kültür ayrı bir lezzet.. İslam ile yoğrulmuş bu topraklarda yaşadığımız için gerçekten çok şanslıyız. Hem tarihimizdeki büyüklerimizin aydınlattığı yolda örnek toplum olmamız için hemde atalarımızdan miras kalan bu güzel yurdumuz ve şehitlerimiz hatrına iyi insanlar olmak eğitimli olmak zorundayız.. efendimiz sav önderliğinde edep haya güzel ahlak ile süslemeli ..kuran ve sünnet yolunda çalışmalı dinimizi elimizden geldiği kadar yüceltmeliyiz. İlim yolcusu olmanın gayesi de budur. Allah’ım! Faydasız ilimden, huşu duymayan kalpten, doymak bilmeyen nefisten ve kabul edilmeyen duadan sana sığınırım.” |
"Ey can özüm aslında biliyorum ki seni sevmek seni yaşamakla olur şu 30 senelik hayatımda SENİ ne kadar yaşayabildim bilemiyorum işte bu bilinmezlikle curet ettim kalemimi gönlümün sularına bırakıp SANA yapmacık olmayan duygularımı sıralamak istiyorum... Yukarda bir bölümünü verdiğim mektupla reelde birincilik kazanmış ve forumda bu duygusunu, mektubunu paylaşmış kişidir.Aşkını utanmadan cüretkarca samimiyetle yazmış, birinci olmuş, birde paylaşmış :) Kim bu üye tanıdın mı? İnce sızı Sukutu ezber Dua dilencisi Su damlası |
eski editörümüz dua dilencisi(hilal hanım) paylaşmıştı. bi düzeltme yapalım o aşk mektubu sevgili Resulullah'a(sav). |
Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sitede ilahiyattan ilitama,meal gurubuna, mutfaktan yeterlilik-dhbt bütün ilmi alanlara,komik paylaşımlar her yere eli değmiş. Zamanında çok popülermiş. Açtığı konular şimdi bile aktif. Bu kadar yeter. Kim sizce bu üye? Mehmet Akif Mihrinaz Medineweb Merve Demir 4 M den hangisigülümseyen000 |
Medineweb |
Alıntı:
Valla tebrikler alkış000 msl* çok çalışkanmış. Elinin degmedigi yer yok. cicekvercicekver |
Alıntı:
|
Biri var ki En sevdiği söz "Kırma kalmibi bir adim ötesi musalla.." Damar şarkılar sever, İntizar'ın konu sen oluncası en beğendiği arasında. Ayrıca Orkideleri seviyor. Kim bu Tanıyın bakalım? Ender Hafızım Neslinur MusabbinUmeyr Su damlası |
Alıntı:
|
Neslinur? |
SAAT: 05:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.