Medineweb Forum/Huzur Adresi

Medineweb Forum/Huzur Adresi (https://www.forum.medineweb.net/)
-   Forum Etkinlileri (https://www.forum.medineweb.net/829-forum-etkinlileri)
-   -   Garip ve Tuhaf Türlü Türlü Huylarınız (https://www.forum.medineweb.net/forum-etkinlileri/37956-garip-ve-tuhaf-turlu-turlu-huylariniz.html)

Hâdimul İslam 28 Kasım 2022 11:55

Garip ve Tuhaf Türlü Türlü Huylarınız

Kendinizde tuhaf bulduğunuz,her seferinde tekrarladığınız.../cic/ek/ size göre normal başkasına tuhaf gelen davranışlarınız, huylarınız neler forumcular?

Yanımda yürüyen kişilerin hep sağında bulunup yürüdüğümü farkettim :) Onlar bilinçli olarak solumu seçmiyorlarsa ben hep sağ taraflarindayımgülümseyen000. Tuhaf geldi açıkçası :)

Elime aldığım her eşyayı koklama huyum👃🙈 Çocuklar söyledi yıkanmış kıyafetleri hem ıslakken hem kurumuşken hem katlarken kokluyormuşum pessssAğzı-Açık000

Kara Kartal 28 Kasım 2022 15:05

Herşeyi sayma, yolda gördüğüm bütün tabela ve yazıları okuma huyumhyyyyy Selam medine forum.cy Ayağımın tozuyla yeni konudan selam vereyimbyrk

Hâdimul İslam 28 Kasım 2022 20:17

Herkes evde olmasına rağmen, saat kaç olursa olsun her asansör sesine kapıya biri gelmiş gibi dikkat kesilmem :) tuhaf

Hoşgeldin editörüm seni görmek güzel. Hayırlı forumlar kaldığın yerdenc*

Hâdimul İslam 28 Kasım 2022 20:19

Alıntı:

Kara Kartal Üyemizden Alıntı (Mesaj 440099)
Herşeyi sayma, yolda gördüğüm bütün tabela ve yazıları okuma huyumhyyyyy Selam medine forum.cy Ayağımın tozuyla yeni konudan selam vereyimbyrk

Tabela afiş okuma tuhaflığı genel bir tuhaflık.)))

Kara Kartal 29 Kasım 2022 07:48

Parmak çıtlatıyorum sürekli. Ayak parmağını bileAğzı-Açık000
Şuraya yazmadan önce normal gelirdi artık tuhaf geliyor.
Aklıma geldikçe yazayım yüzleşeyim şu tuhaflıklarımla.gülümseyen000

Esma_Nur 29 Kasım 2022 15:27

Kemiklerini ve boynunu kıtlatmak kemiklerinin yaşlanmasına sebebmiş dr lr çok tehlikeli buluyor düşün derim bir dahakine :)

Aklıma gelmedi tuhaflığım ciddi söylüyorum :))) gelirse yazarım

Kara Kartal 29 Kasım 2022 22:23

Telefonda kopyalama yapınca silinecekmiş hissiyle parmağimın ucunu başka yere değdirmiyorumgülümseyen000 Az önce farkettimgülümseyen000
Ne tuhafım
Esmanur vardır bi tuhaflık illa yagülümseyen000 Bi düşün bakalım. Şu başlık olmasa farkında bile değilmişim m20
Su damlası sende migülümseyen000

Esma_Nur 30 Kasım 2022 16:56

Alıntı:

Kara Kartal Üyemizden Alıntı (Mesaj 440133)
Telefonda kopyalama yapınca silinecekmiş hissiyle parmağimın ucunu başka yere değdirmiyorumgülümseyen000 Az önce farkettimgülümseyen000
Ne tuhafım
Esmanur vardır bi tuhaflık illa yagülümseyen000 Bi düşün bakalım. Şu başlık olmasa farkında bile değilmişim m20

Doludurda aklıma gelmemişdi bir tanesini buldum bazen aşırı saflaşırım aklıma başıma gelince gülerim kendime :)

su damlası 30 Kasım 2022 22:04

Alıntı:

Kara Kartal Üyemizden Alıntı (Mesaj 440133)
Ne tuhafım

Alıştım yok öyle kopyala yapıştırda sorunum cicekver
Ama drttt bir türlü bulamadım tuhaf gelen hallerimi gülümseyen000
Benden başkasına sorsan sıralarda gülümseyen000 ben bulamadim ..
Aklıma gelince yazarım cicekver

Medine-web 01 Aralık 2022 19:16

Laz hocam,
Ya sağcısın yada Sol kulağın iyi duymuyor.) koklama konusu evrensel nisa taifesinin temizlik sendromudur.)
Kartal,
Seninde okuma yazma öğrenme psikolojisi.))
Tabela okuma sendromu hepimize var.ağrı muş arasındaki yolda bi tabelada rastladım. Karayolları HEYELANLİ BÖLGE YAZMIŞ birileri HEYECANLI BÖLGE olarak değişmiş. Ne zaman o yola girsemo tabelayi okumak heyecan için bekliyorum. )
Esma hanim sizde de yaşlılık sendromu var korkunun ecele faydası yok sen 35 yaş şiirini aşarken akp iktidarda bile değildi )
Fadime abla senin durumu ne sen sor ne ben yorum yapayım bırak dağınık kalsın. )

Benim ise yüzde yüz imkansız olduğunu bildiğim halde yüzde yüz olacakligi seçiyorum.)
İkincisi yüzde yüz art niyet sezdigim halde yüzde yüz iyiniyetimden vazgecemiyorum. üçüncüsü bir konuda evet demişsem evetimden yanıldığımı anladigim halde direniyorum.)
Dördüncüsü birisine kizarsam ve intikam almak istersem ceza verme yetkim olursa evlendiririm.))
Simdilik tuhaflıklarim bunlar.)

Hâdimul İslam 01 Aralık 2022 20:03

Kulağimdan şüphe ettim bir an.)) Soldan yürürsem ritmi ve rotayı kaybediyorum.))

1 ve 2 sizden kaldı mı hocam? .)) Demekki suistimal edenler hep uzak olmuş sizden.)) Ne güzel...

3. İNATSINIZ Velhasıl. ) Bu kürt inadı.))Hayır'da direteni laz inadı oluyor ordan biliyorum.)))
4. Kızma eşiginiz yüksektir inşallah. ))

Esma_Nur 01 Aralık 2022 20:33

Esma hanim sizde de yaşlılık sendromu var korkunun ecele faydası yok sen 35 yaş şiirini aşarken akp iktidarda bile değildi )

Yaşlıya saygı lütfen:)))) Öneriniz nedir bu yaşlı hanıma cy niye sorduysam bu soruyu siz gelene kdr zaman aşımına uğrar bu soru ve ben ya bunarım ya ölürüm :)))

Kara Kartal 01 Aralık 2022 22:19

Alıntı:

Medine-web Üyemizden Alıntı (Mesaj 440165)
Laz hocam,
Ya sağcısın yada Sol kulağın iyi duymuyor.) koklama konusu evrensel nisa taifesinin temizlik sendromudur.)
Kartal,
Seninde okuma yazma öğrenme psikolojisi.))
Tabela okuma sendromu hepimize var.ağrı muş arasındaki yolda bi tabelada rastladım. Karayolları HEYELANLİ BÖLGE YAZMIŞ birileri HEYECANLI BÖLGE olarak değişmiş. Ne zaman o yola girsemo tabelayi okumak heyecan için bekliyorum. )
Fadime abla senin durumu ne sen sor ne ben yorum yapayım bırak dağınık kalsın. )

Benim ise yüzde yüz imkansız olduğunu bildiğim halde yüzde yüz olacakligi seçiyorum.)
İkincisi yüzde yüz art niyet sezdigim halde yüzde yüz iyiniyetimden vazgecemiyorum. üçüncüsü bir konuda evet demişsem evetimden yanıldığımı anladigim halde direniyorum.)
Dördüncüsü birisine kizarsam ve intikam almak istersem ceza verme yetkim olursa evlendiririm.))
Simdilik tuhaflıklarim bunlar.)

Heyelanlı bölge/heyecanlı bölgem20
Herkeste varsa bu tuhaflık sorun yok abigülümseyen000 Abi sendeki bu tuhaflıklarla çok dayak yersin Ağzı-Açık000 malesef bu kadar ince ruhların dünyası değil bu dünya :) abi sen beni cezalandırsanmıAğzı-Açık000gülümseyen000

su damlası 02 Aralık 2022 09:42

Alıntı:

Tamda öyleyim hocam şuan dağınık , toparnabilirsem inşaAllah ..
Toparlanamassam şayet Esma dan helva isticem .Bi güzel terayağlı kavurup tüm forma dağıtsın..😊
Bence şöylede yapabiliriz can abim ...
Bi güzel cuma hurmetine dua edin bana 😊
Rabbim simdiden kabul buyursun (Amin)

Esma_Nur 02 Aralık 2022 20:12

[QUOTE=su damlası;440176]Tamda öyleyim hocam şuan dağınık , toparnabilirsem inşaAllah ..
Toparlanamassam şayet Esma dan helva isticem .Bi güzel terayağlı kavurup tüm forma dağıtsın..😊
Rabbim simdiden kabul buyursun (Amin)[/QUO

irmik helvasımı un helvasımı pahalılık aldı başını gidiyor ama kuruyemişini yağını esirgemem kırk yılın başı toprağım helva istemiş :))))) şaka bir yana geçmişler olsun rabbim şafi ismi şifa versin c*amn*

Hâdimul İslam 02 Aralık 2022 22:12

Saatlere kendimi bildim bielli tuhaf aşırı bir sempatim var. Saat dediysem öyle pahalı kol saatleri değil yani.)) Evin her yerinde saat, saatli objeler olmalı. Hediye alırken dahi önce saatlere baktığımı farkettim. Gittiğim yerlerde gözüm duvar, raf, kitapliklarda illa saat arar. Yoksa mutlaka bir saat alıyorum:)))Pili yoksa bile o duvarda olmalı. Tuhaf))

su damlası 02 Aralık 2022 23:33

[QUOTE=Esma_Nur;440188]
Alıntı:

su damlası Üyemizden Alıntı (Mesaj 440176)
Tamda öyleyim hocam şuan dağınık , toparnabilirsem inşaAllah ..
Rabbim simdiden kabul buyursun (Amin)[/QUO

irmik helvasımı un helvasımı pahalılık aldı başını gidiyor ama kuruyemişini yağını esirgemem kırk yılın başı toprağım helva istemiş :))))) şaka bir yana geçmişler olsun rabbim şafi ismi şifa versin c*amn*

İkı helvayıda severim toprağım .Ama benim sevmem önemli degil ki zaten formdakilere dağıtacan gülümseyen000

Mihrinaz saat diyince aklıma geldi birden ..
Benim de tencere tava alma gibi bi tuhaflıgım var ..Aldıkdan sonra denemeden kenara koyuyorum .. gülümseyen000
Bu tutku cok fena bence yenmek lazım cicekver

Kara Kartal 03 Aralık 2022 15:58

Su damlası o kadar tencere tavayı nereye koyuyosungülümseyen000 çehiz için alıyosan sürekli yemek pişirceksin demek:):)

Elim cebimde gezme huyum:) sürekli cebimde:)😎

su damlası 03 Aralık 2022 16:43

Alıntı:

Kara Kartal Üyemizden Alıntı (Mesaj 440202)
Su damlası o kadar tencere tavayı nereye koyuyosungülümseyen000 çehiz için alıyosan sürekli yemek pişirceksin demek:):)

Elim cebimde gezme huyum:) sürekli cebimde:)😎

Hediye ediyorum cicekver
Gönül almakda güzel ...
Markete gittigimde aldıklarımı poşete koydukları an yere koymama huyumu seviyorum gülümseyen000
Yere konursa sinirlerim tepemde geziyorum 25.gif

Esma_Nur 03 Aralık 2022 22:41

[QUOTE=su damlası;440200]
Alıntı:

Esma_Nur Üyemizden Alıntı (Mesaj 440188)

İkı helvayıda severim toprağım .Ama benim sevmem önemli degil ki zaten formdakilere dağıtacan gülümseyen000

Mihrinaz saat diyince aklıma geldi birden ..
Benim de tencere tava alma gibi bi tuhaflıgım var ..Aldıkdan sonra denemeden kenara koyuyorum .. gülümseyen000
Bu tutku cok fena bence yenmek lazım cicekver

Rahmetli çok severdi yiyinde canına gitsin deriz ondan sordum :)))) toprağım kızma takılıyorum kim kimin helvasını yapar belli olmaz :)))) siz yzınca benimde aklıma geldi ne alsam hemen kullanacam kenara koymayı hiç sevmem giysi tabak tava illa kullanam lazım öylede tuhaflık işde :)

Medine-web 04 Aralık 2022 19:06

hemen heveslenmeyın ablamızı harcatmayız.) Abla görmezden duymazdan gel bunları...Allah yar ve yardımcın olsun tüm duha'vari sıkıntılarını inşirah'vari neticeler ihsan eylesin rabbim...

Kartal hiç heveslenme seni de harcatmayız.cezaların ertelenmiştir.millet adliye koridorlarında boşanmak için sıraya dizilirken sen evlenmek mi istersin.Unut duymadık sende demedin.)

LazHocam nasredin hocaya sormuşlar kaç yaşındasın 40 demiş.20 yıl sonra aynı soruya aynı cevap vermiş.gelen itirazlara sözümde duruyorum 40 dedikse 40 inadı.)

Esma hanım sana tavsiyem umre gittin hacc ile taçlandırdın.yarım asrı devirdin.danaları büyüttün.beyefendiyi emekli ettin.fadime abla ile uğraşacağına kendine gel torunlarını sev kapın çalınmak üzere riskli dönemin başladı.)

su damlası 04 Aralık 2022 19:49

[QUOTE=Esma_Nur;440211]
Alıntı:

su damlası Üyemizden Alıntı (Mesaj 440200)

Rahmetli çok severdi yiyinde canına gitsin deriz ondan sordum :)))) toprağım kızma takılıyorum kim kimin helvasını yapar belli olmaz :)))) siz yzınca benimde aklıma geldi ne alsam hemen kullanacam kenara koymayı hiç sevmem giysi tabak tava illa kullanam lazım öylede tuhaflık işde :)

Estağfurullah toprağım ne kızması takılıyoruz şurda . Sonuç muhabbet olsun ..
Bir günde gelir güleriz yazdıklarımıza gülümseyen000

Hâdimul İslam 05 Aralık 2022 11:03

Hocam Kartalımızın kafası hayli karışık yapmayın bunu ona.))Ne yaşadıysa artık :) Burda evliliğe yeşil ışık yakıyor, diğer konuda yaşasın bekarlığım, kavga,gürültü ne filozof olurum ne rezil diyor, bir başka yerde evlendirin ablalar diye yakamizda derken bi bakıyoruz yalnızlık, umutsuzluk buhranında simsiyah gecelere bırakıyor kendini gülümseyen000

Esma_Nur 05 Aralık 2022 13:30

Alıntı:

Medine-web Üyemizden Alıntı (Mesaj 440221)
hemen heveslenmeyın ablamızı harcatmayız.) Abla görmezden duymazdan gel bunları...Allah yar ve yardımcın olsun tüm duha'vari sıkıntılarını inşirah'vari neticeler ihsan eylesin rabbim...

Kartal hiç heveslenme seni de harcatmayız.cezaların ertelenmiştir.millet adliye koridorlarında boşanmak için sıraya dizilirken sen evlenmek mi istersin.Unut duymadık sende demedin.)

LazHocam nasredin hocaya sormuşlar kaç yaşındasın 40 demiş.20 yıl sonra aynı soruya aynı cevap vermiş.gelen itirazlara sözümde duruyorum 40 dedikse 40 inadı.)

Esma hanım sana tavsiyem umre gittin hacc ile taçlandırdın.yarım asrı devirdin.danaları büyüttün.beyefendiyi emekli ettin.fadime abla ile uğraşacağına kendine gel torunlarını sev kapın çalınmak üzere riskli dönemin başladı.)

Azrail beni arıyordu değilmi? Nasılda unuttum:)

Kara Kartal 05 Aralık 2022 15:10

Alıntı:

Mihrinaz Üyemizden Alıntı (Mesaj 440228)
Hocam Kartalımızın kafası hayli karışık yapmayın bunu ona.))Ne yaşadıysa artık :) Burda evliliğe yeşil ışık yakıyor, diğer konuda yaşasın bekarlığım, kavga,gürültü ne filozof olurum ne rezil diyor, bir başka yerde evlendirin ablalar diye yakamizda derken bi bakıyoruz yalnızlık, umutsuzluk buhranında simsiyah gecelere bırakıyor kendini gülümseyen000

Siz sevgili mutlu mesut abla abilerimi görünce umutlanıyorum. Bir adım ötede başka konuyu görünce gerçekler diyorum ne yapayım garip ve tuhaf bir durum kabulafrn* Saol abi az bi heves vardı yerle bir ettin gülümseyen000

Hâdimul İslam 08 Aralık 2022 22:46

Yoğurt mayalamak için alarm kuruyorumAğzı-Açık000
Süt geç geliyor, pişmesi,soğuma, mayalanma derecesine ulaşması derken geç saatlere denk geliyor saati kuruyorum:)) Yoksa unutuyorum ekşiyor yoğurt. Unutkanlığima bu yöntemi buldum *:)

Esma_Nur 09 Aralık 2022 16:18

Aman hocam sütü yakmayında :)))) hafazanlAllah

Hâdimul İslam 09 Aralık 2022 20:18

Alıntı:

Esma_Nur Üyemizden Alıntı (Mesaj 440264)
Aman hocam sütü yakmayında :)))) hafazanlAllah

Yaşlandım yahu. Sütüde yakıyorum, yoğurdu alarmsiz mayalayamiyorum düdüklüye dalginlıkla cengaverce dalıyorum felan tehlikeyle Bond culuk oynuyorum:)))

su damlası 09 Aralık 2022 21:52

Alıntı:

Mihrinaz Üyemizden Alıntı (Mesaj 440263)
Yoğurt mayalamak için alarm kuruyorumAğzı-Açık000
Süt geç geliyor, pişmesi,soğuma, mayalanma derecesine ulaşması derken geç saatlere denk geliyor saati kuruyorum:)) Yoksa unutuyorum ekşiyor yoğurt. Unutkanlığima bu yöntemi buldum *:)

Tüm bildiklerini unut gülümseyen000
Birazda kavanozlara mayala yogurdu cicekver
Ugraşamam deme sakın yerken taze taze yiyosun .Ne eksime oluyo nede ziyan ./cic/ek/
Fırın tepsine diz bir güzel kavonozları sütü paylaştır mayalayinca üzerine ince bir bez ver fırına ..
Çalıstırma sakın uz/gn
Akşam yap sabah dogru dolaba bir gün dursun sonra kapaklarını kapat taş gibi yogurtlar emin ellerde hyyyyy
Afiyet olsun...(:

Kara Kartal 12 Aralık 2022 13:40

internetten hastalık bulma huyum var. tedavi oluyor yetmiyo ilacımı yazıyorm dymdm başım çk ağrısmışlığı var ama vazgeçemiyorum:)
Kaç kere öksürürken kanser olduğumu, nefesim daraldı diye kalp spazmı geçirdiğimi hatırlamıyorum dymdm töbe ediym sonra yine.pis bir alışkanlık.:)

Kara Kartal 24Haziran 2023 16:14

Evin içinde terliksiz dolanamamamhcBi eve gireceksem ayağıma hemen ya terlik bakarım ya terlik taşırım:) Annem çocukken günlere götürürken terlikmi taşıdı bana acabagülümseyen000

Hâdimul İslam 19 Ağustos 2023 23:11

Gündüz evin içinde girdiğim her yerde ışık yakmak ve açık unutmak :)🤦afrn*

Hâdimul İslam 29 Eylül 2023 17:06

Duvar saatinin pili bitmiş, ısrar kıyamet sen elleme biz takarız ayarlarız dediler. Sebep " EVDEKİ BÜTÜN SAATLER 5 DAKİKA İLERİ"Ağzı-Açık000
Cep telefonum hariç; kol, duvar hatta arabaAğzı-Açık000 hepsi 5 dakika ileri.)) Demeseler garip huyumu bilemeyecektim çok normal bana göre.))

Hâdimul İslam 10 Temmuz 2024 14:40

Ortalama 5 senede bir taşınmak gibi masraflı, yorucu tuhaflığımız var. Allahım bu son olsunmhc Sığamıyoruz memlekete:) Bir evde badana boya yapacak kadar oturmayı nasipet.))

Vasat 12 Temmuz 2024 10:03

Alıntı:

Mihrinaz Üyemizden Alıntı (Mesaj 445616)
Ortalama 5 senede bir taşınmak gibi masraflı, yorucu tuhaflığımız var. Allahım bu son olsunmhc Sığamıyoruz memlekete:) Bir evde badana boya yapacak kadar oturmayı nasipet.))

Masrafı olmasa ben çok isterdim : ) Aynı yerde uzun süre oturunca bir gaflet hali çöküyor, değişikliği seviyorum.

Ama belki de tam kafa dengi komşum ve ev sahibim hiç olmadığı için olabilir, olsa dünyadaki cenneti bulmuş gibi olurduk ve hiç vazgeçilmek istenir miydi...

Esma_Nur 13 Temmuz 2024 15:12

Alıntı:

Vasat Üyemizden Alıntı (Mesaj 445625)
Masrafı olmasa ben çok isterdim : ) Aynı yerde uzun süre oturunca bir gaflet hali çöküyor, değişikliği seviyorum.

Ama belki de tam kafa dengi komşum ve ev sahibim hiç olmadığı için olabilir, olsa dünyadaki cenneti bulmuş gibi olurduk ve hiç vazgeçilmek istenir miydi...

Size katılıyorum uzun süre aynı yerde oturmakta zor Emine hocamınkide zor kafa dengini buldum diyorsunuz ama yanılıyorsunuz çok sonra anlıyorsunuz sizi kullanmak için samimi olmak istemiş işi bitince en ufak bir bahaneyle savurup atıyor . Aciz zamanlarında sizden yararlanacaklarını düşünenler eyvallah ediyor. O yüzden yeni kimse tanımaya hiç mecalim kalmadı tanıdıklrım yetti arttı bile. İnsanlara mesafeli durmaya çalışıyorum .

Hâdimul İslam 14 Temmuz 2024 22:49

Taşındığım her yerde çok güzel insanlara denk geldim. En güzel yanı, görüşeceğin insanı seçme özgürlüğü. Tanıştıklarını tartma, kimlerle görüşeceğine karar verme,hatta kafana,aile yapına uygunluk için azami çaba sarfetme, zorunlu mahalle baskısı üzerinde hissetmeme ve riyakar davranmamak. Yani,aynı mahalle , kaç yıldır aynı apartman, aynı binadayız mecburen iyi olayım, sevmesemde görüşeyim baskısı kurmuyorsun. Üst kat komşun sorunlu mu aman nasılsa taşınıcam demiyorsun tabikıgülümseyen000 AYIP OLUR DEMEK YERİNE TÜM İNSANİYETLİĞİNLE ŞİKAYET BİLDİRİYORSUN. ÇOKMU SIKINTI TAŞINIR ÇIKARIM RAHATLIĞI BAŞKA TABİ:)
Başedemiyorsan taşın mottosu bizimki. Artık çok yoruldum bu döngüden yoksa yeni şehir, yeni insan, yeni yerleşim biz pek seviyoruz:) Daha sevmiyorum hazırlarını muhafaza edeyim.)))Vasat taşınsın bundan sonra.))))

Vasat 22 Temmuz 2024 10:22

Alıntı:

Mihrinaz Üyemizden Alıntı (Mesaj 445637)
Taşındığım her yerde çok güzel insanlara denk geldim. En güzel yanı, görüşeceğin insanı seçme özgürlüğü. Tanıştıklarını tartma, kimlerle görüşeceğine karar verme,hatta kafana,aile yapına uygunluk için azami çaba sarfetme, zorunlu mahalle baskısı üzerinde hissetmeme ve riyakar davranmamak. Yani,aynı mahalle , kaç yıldır aynı apartman, aynı binadayız mecburen iyi olayım, sevmesemde görüşeyim baskısı kurmuyorsun. Üst kat komşun sorunlu mu aman nasılsa taşınıcam demiyorsun tabikıgülümseyen000 AYIP OLUR DEMEK YERİNE TÜM İNSANİYETLİĞİNLE ŞİKAYET BİLDİRİYORSUN. ÇOKMU SIKINTI TAŞINIR ÇIKARIM RAHATLIĞI BAŞKA TABİ:)
Başedemiyorsan taşın mottosu bizimki. Artık çok yoruldum bu döngüden yoksa yeni şehir, yeni insan, yeni yerleşim biz pek seviyoruz:) Daha sevmiyorum hazırlarını muhafaza edeyim.)))Vasat taşınsın bundan sonra.))))

Son iki mesaja bildirim gelmemiş, bunları kaçırmışım : )

Allah cümleten kolaylıklar versin dilerim ve benim için söylediklerinize "hayırlısıyla amin" diyeyim : ) 2-3 yılda taşınmaya alışmış olan ben 14 yıldır aynı yerdeyim ve monotonluktan, yaşlanmış bir çift olan ev sahiplerimizin hayal ürünü sorunları ile baş etmekten içim kurudu resmen : ) Çocuklarının ara bulmaları sayesinde idare ediyoruz şu an; "yaşlandılar, hoşgörün, biz de biliyoruz durumu ama bir şey diyemiyoruz" diye diye : )

Rabbim akıl nimetinden eksik etmeden emanetini alsın dilerim, insanın kendine de çevresine de çok zor sınav.

Kara Kartal 23 Ekim 2024 00:23

Sevdiğim yemekler bitmesin diye sona doğru gıdım gıdım yiyorum gülümseyen000 dürüm lavaş burger köfte pilav patates kızartması hepsinde gülümseyen000

SAAT: 22:26

vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320