![]() |
Garip ve Tuhaf Türlü Türlü Huylarınız Kendinizde tuhaf bulduğunuz,her seferinde tekrarladığınız.../cic/ek/ size göre normal başkasına tuhaf gelen davranışlarınız, huylarınız neler forumcular? Yanımda yürüyen kişilerin hep sağında bulunup yürüdüğümü farkettim :) Onlar bilinçli olarak solumu seçmiyorlarsa ben hep sağ taraflarindayımgülümseyen000. Tuhaf geldi açıkçası :) Elime aldığım her eşyayı koklama huyum👃🙈 Çocuklar söyledi yıkanmış kıyafetleri hem ıslakken hem kurumuşken hem katlarken kokluyormuşum pessssAğzı-Açık000 |
Herşeyi sayma, yolda gördüğüm bütün tabela ve yazıları okuma huyumhyyyyy Selam medine forum.cy Ayağımın tozuyla yeni konudan selam vereyimbyrk |
Herkes evde olmasına rağmen, saat kaç olursa olsun her asansör sesine kapıya biri gelmiş gibi dikkat kesilmem :) tuhaf Hoşgeldin editörüm seni görmek güzel. Hayırlı forumlar kaldığın yerdenc* |
Alıntı:
|
Parmak çıtlatıyorum sürekli. Ayak parmağını bileAğzı-Açık000 Şuraya yazmadan önce normal gelirdi artık tuhaf geliyor. Aklıma geldikçe yazayım yüzleşeyim şu tuhaflıklarımla.gülümseyen000 |
Kemiklerini ve boynunu kıtlatmak kemiklerinin yaşlanmasına sebebmiş dr lr çok tehlikeli buluyor düşün derim bir dahakine :) Aklıma gelmedi tuhaflığım ciddi söylüyorum :))) gelirse yazarım |
Telefonda kopyalama yapınca silinecekmiş hissiyle parmağimın ucunu başka yere değdirmiyorumgülümseyen000 Az önce farkettimgülümseyen000 Ne tuhafım Esmanur vardır bi tuhaflık illa yagülümseyen000 Bi düşün bakalım. Şu başlık olmasa farkında bile değilmişim m20 Su damlası sende migülümseyen000 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama drttt bir türlü bulamadım tuhaf gelen hallerimi gülümseyen000 Benden başkasına sorsan sıralarda gülümseyen000 ben bulamadim .. Aklıma gelince yazarım cicekver |
Laz hocam, Ya sağcısın yada Sol kulağın iyi duymuyor.) koklama konusu evrensel nisa taifesinin temizlik sendromudur.) Kartal, Seninde okuma yazma öğrenme psikolojisi.)) Tabela okuma sendromu hepimize var.ağrı muş arasındaki yolda bi tabelada rastladım. Karayolları HEYELANLİ BÖLGE YAZMIŞ birileri HEYECANLI BÖLGE olarak değişmiş. Ne zaman o yola girsemo tabelayi okumak heyecan için bekliyorum. ) Esma hanim sizde de yaşlılık sendromu var korkunun ecele faydası yok sen 35 yaş şiirini aşarken akp iktidarda bile değildi ) Fadime abla senin durumu ne sen sor ne ben yorum yapayım bırak dağınık kalsın. ) Benim ise yüzde yüz imkansız olduğunu bildiğim halde yüzde yüz olacakligi seçiyorum.) İkincisi yüzde yüz art niyet sezdigim halde yüzde yüz iyiniyetimden vazgecemiyorum. üçüncüsü bir konuda evet demişsem evetimden yanıldığımı anladigim halde direniyorum.) Dördüncüsü birisine kizarsam ve intikam almak istersem ceza verme yetkim olursa evlendiririm.)) Simdilik tuhaflıklarim bunlar.) |
Kulağimdan şüphe ettim bir an.)) Soldan yürürsem ritmi ve rotayı kaybediyorum.)) 1 ve 2 sizden kaldı mı hocam? .)) Demekki suistimal edenler hep uzak olmuş sizden.)) Ne güzel... 3. İNATSINIZ Velhasıl. ) Bu kürt inadı.))Hayır'da direteni laz inadı oluyor ordan biliyorum.))) 4. Kızma eşiginiz yüksektir inşallah. )) |
Esma hanim sizde de yaşlılık sendromu var korkunun ecele faydası yok sen 35 yaş şiirini aşarken akp iktidarda bile değildi ) Yaşlıya saygı lütfen:)))) Öneriniz nedir bu yaşlı hanıma cy niye sorduysam bu soruyu siz gelene kdr zaman aşımına uğrar bu soru ve ben ya bunarım ya ölürüm :))) |
Alıntı:
Heyelanlı bölge/heyecanlı bölgem20 Herkeste varsa bu tuhaflık sorun yok abigülümseyen000 Abi sendeki bu tuhaflıklarla çok dayak yersin Ağzı-Açık000 malesef bu kadar ince ruhların dünyası değil bu dünya :) abi sen beni cezalandırsanmıAğzı-Açık000gülümseyen000 |
Alıntı:
Toparlanamassam şayet Esma dan helva isticem .Bi güzel terayağlı kavurup tüm forma dağıtsın..😊 Bence şöylede yapabiliriz can abim ... Bi güzel cuma hurmetine dua edin bana 😊 Rabbim simdiden kabul buyursun (Amin) |
[QUOTE=su damlası;440176]Tamda öyleyim hocam şuan dağınık , toparnabilirsem inşaAllah .. Toparlanamassam şayet Esma dan helva isticem .Bi güzel terayağlı kavurup tüm forma dağıtsın..😊 Bence şöylede yapabiliriz can abim ... Bi güzel cuma hurmetine dua edin bana 😊 Rabbim simdiden kabul buyursun (Amin)[/QUO irmik helvasımı un helvasımı pahalılık aldı başını gidiyor ama kuruyemişini yağını esirgemem kırk yılın başı toprağım helva istemiş :))))) şaka bir yana geçmişler olsun rabbim şafi ismi şifa versin c*amn* |
Saatlere kendimi bildim bielli tuhaf aşırı bir sempatim var. Saat dediysem öyle pahalı kol saatleri değil yani.)) Evin her yerinde saat, saatli objeler olmalı. Hediye alırken dahi önce saatlere baktığımı farkettim. Gittiğim yerlerde gözüm duvar, raf, kitapliklarda illa saat arar. Yoksa mutlaka bir saat alıyorum:)))Pili yoksa bile o duvarda olmalı. Tuhaf)) |
[QUOTE=Esma_Nur;440188] Alıntı:
Mihrinaz saat diyince aklıma geldi birden .. Benim de tencere tava alma gibi bi tuhaflıgım var ..Aldıkdan sonra denemeden kenara koyuyorum .. gülümseyen000 Bu tutku cok fena bence yenmek lazım cicekver |
Su damlası o kadar tencere tavayı nereye koyuyosungülümseyen000 çehiz için alıyosan sürekli yemek pişirceksin demek:):) Elim cebimde gezme huyum:) sürekli cebimde:)😎 |
Alıntı:
Gönül almakda güzel ... Markete gittigimde aldıklarımı poşete koydukları an yere koymama huyumu seviyorum gülümseyen000 Yere konursa sinirlerim tepemde geziyorum 25.gif |
[QUOTE=su damlası;440200] Alıntı:
|
hemen heveslenmeyın ablamızı harcatmayız.) Abla görmezden duymazdan gel bunları...Allah yar ve yardımcın olsun tüm duha'vari sıkıntılarını inşirah'vari neticeler ihsan eylesin rabbim... Kartal hiç heveslenme seni de harcatmayız.cezaların ertelenmiştir.millet adliye koridorlarında boşanmak için sıraya dizilirken sen evlenmek mi istersin.Unut duymadık sende demedin.) LazHocam nasredin hocaya sormuşlar kaç yaşındasın 40 demiş.20 yıl sonra aynı soruya aynı cevap vermiş.gelen itirazlara sözümde duruyorum 40 dedikse 40 inadı.) Esma hanım sana tavsiyem umre gittin hacc ile taçlandırdın.yarım asrı devirdin.danaları büyüttün.beyefendiyi emekli ettin.fadime abla ile uğraşacağına kendine gel torunlarını sev kapın çalınmak üzere riskli dönemin başladı.) |
[QUOTE=Esma_Nur;440211] Alıntı:
Bir günde gelir güleriz yazdıklarımıza gülümseyen000 |
Hocam Kartalımızın kafası hayli karışık yapmayın bunu ona.))Ne yaşadıysa artık :) Burda evliliğe yeşil ışık yakıyor, diğer konuda yaşasın bekarlığım, kavga,gürültü ne filozof olurum ne rezil diyor, bir başka yerde evlendirin ablalar diye yakamizda derken bi bakıyoruz yalnızlık, umutsuzluk buhranında simsiyah gecelere bırakıyor kendini gülümseyen000 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Siz sevgili mutlu mesut abla abilerimi görünce umutlanıyorum. Bir adım ötede başka konuyu görünce gerçekler diyorum ne yapayım garip ve tuhaf bir durum kabulafrn* Saol abi az bi heves vardı yerle bir ettin gülümseyen000 |
Yoğurt mayalamak için alarm kuruyorumAğzı-Açık000 Süt geç geliyor, pişmesi,soğuma, mayalanma derecesine ulaşması derken geç saatlere denk geliyor saati kuruyorum:)) Yoksa unutuyorum ekşiyor yoğurt. Unutkanlığima bu yöntemi buldum *:) |
Aman hocam sütü yakmayında :)))) hafazanlAllah |
Alıntı:
|
Alıntı:
Birazda kavanozlara mayala yogurdu cicekver Ugraşamam deme sakın yerken taze taze yiyosun .Ne eksime oluyo nede ziyan ./cic/ek/ Fırın tepsine diz bir güzel kavonozları sütü paylaştır mayalayinca üzerine ince bir bez ver fırına .. Çalıstırma sakın uz/gn Akşam yap sabah dogru dolaba bir gün dursun sonra kapaklarını kapat taş gibi yogurtlar emin ellerde hyyyyy Afiyet olsun...(: |
internetten hastalık bulma huyum var. tedavi oluyor yetmiyo ilacımı yazıyorm dymdm başım çk ağrısmışlığı var ama vazgeçemiyorum:) Kaç kere öksürürken kanser olduğumu, nefesim daraldı diye kalp spazmı geçirdiğimi hatırlamıyorum dymdm töbe ediym sonra yine.pis bir alışkanlık.:) |
Evin içinde terliksiz dolanamamamhcBi eve gireceksem ayağıma hemen ya terlik bakarım ya terlik taşırım:) Annem çocukken günlere götürürken terlikmi taşıdı bana acabagülümseyen000 |
Gündüz evin içinde girdiğim her yerde ışık yakmak ve açık unutmak :)🤦afrn* |
Duvar saatinin pili bitmiş, ısrar kıyamet sen elleme biz takarız ayarlarız dediler. Sebep " EVDEKİ BÜTÜN SAATLER 5 DAKİKA İLERİ"Ağzı-Açık000 Cep telefonum hariç; kol, duvar hatta arabaAğzı-Açık000 hepsi 5 dakika ileri.)) Demeseler garip huyumu bilemeyecektim çok normal bana göre.)) |
Ortalama 5 senede bir taşınmak gibi masraflı, yorucu tuhaflığımız var. Allahım bu son olsunmhc Sığamıyoruz memlekete:) Bir evde badana boya yapacak kadar oturmayı nasipet.)) |
Alıntı:
Ama belki de tam kafa dengi komşum ve ev sahibim hiç olmadığı için olabilir, olsa dünyadaki cenneti bulmuş gibi olurduk ve hiç vazgeçilmek istenir miydi... |
Alıntı:
|
Taşındığım her yerde çok güzel insanlara denk geldim. En güzel yanı, görüşeceğin insanı seçme özgürlüğü. Tanıştıklarını tartma, kimlerle görüşeceğine karar verme,hatta kafana,aile yapına uygunluk için azami çaba sarfetme, zorunlu mahalle baskısı üzerinde hissetmeme ve riyakar davranmamak. Yani,aynı mahalle , kaç yıldır aynı apartman, aynı binadayız mecburen iyi olayım, sevmesemde görüşeyim baskısı kurmuyorsun. Üst kat komşun sorunlu mu aman nasılsa taşınıcam demiyorsun tabikıgülümseyen000 AYIP OLUR DEMEK YERİNE TÜM İNSANİYETLİĞİNLE ŞİKAYET BİLDİRİYORSUN. ÇOKMU SIKINTI TAŞINIR ÇIKARIM RAHATLIĞI BAŞKA TABİ:) Başedemiyorsan taşın mottosu bizimki. Artık çok yoruldum bu döngüden yoksa yeni şehir, yeni insan, yeni yerleşim biz pek seviyoruz:) Daha sevmiyorum hazırlarını muhafaza edeyim.)))Vasat taşınsın bundan sonra.)))) |
Alıntı:
Allah cümleten kolaylıklar versin dilerim ve benim için söylediklerinize "hayırlısıyla amin" diyeyim : ) 2-3 yılda taşınmaya alışmış olan ben 14 yıldır aynı yerdeyim ve monotonluktan, yaşlanmış bir çift olan ev sahiplerimizin hayal ürünü sorunları ile baş etmekten içim kurudu resmen : ) Çocuklarının ara bulmaları sayesinde idare ediyoruz şu an; "yaşlandılar, hoşgörün, biz de biliyoruz durumu ama bir şey diyemiyoruz" diye diye : ) Rabbim akıl nimetinden eksik etmeden emanetini alsın dilerim, insanın kendine de çevresine de çok zor sınav. |
Sevdiğim yemekler bitmesin diye sona doğru gıdım gıdım yiyorum gülümseyen000 dürüm lavaş burger köfte pilav patates kızartması hepsinde gülümseyen000 |
SAAT: 22:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.