![]() |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Alıntı:
|
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Özür h.b yazmayı unutmuşum :)Bekliyoruz efendim fırtına için :) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana tandır evine :) |
|
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana hoşgeldiiin (: hem sitenin,hem evimin misafirii (: en güzel şekilde ağırlamayı borç bilirimgülümseyen000c* |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Buyur gel Kübracım pasta börek ne istersen yapayım sana:):) ha bu arada cheesecake de biraz üne de sahibim galibasfhfgshsfhsgh gülümseyen000 |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana profiterol kavurma karnıyarık + cacık rus salatası mantı kol böreği mis gibi çay yaptım sana (: |
|
|
|
|
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana çay ikram ederim :) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eskilerde mi bazı değerler.. Gel bir çay içelim denildiğinde parlayan o gözler. Sevdiğine bakarken utanan o mahcup yüzler. Eski de mi kaldı; Şu sözler ''- Dedem: çayı demle kızım, çünkü misafire can gerek, cana muhabbet..." çaysız muhabbet olmuyor ki :) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana hele gelsin düşünürüz:)) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Banlanmis uye fakat bu sicakda dondurma iyi gider gülümseyen000 param cebimde kaldi |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Çay kahve Allah ne verdiyse ikram ederdim; ) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Konun içeriği üstteki üyeyi misafir et lakin ev sahibi olarak bir üyemizi misafir etmeye gönlüm razı değil tüm üyelerimizi forumun bahçesine bekliyoruz :) Abdulmelik hocamızda bize mangal yapar atık bahçede iyi gider buyrun :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Baklava Tatlılar da benden artık :) Tatlı bir şekilde anılarda kalır inşaALLAH... |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Vazgeçemediğimiz çaylarda benden.. Çayların az olduğunu düşünmeyin arkadan tepsi tepsi çaylar ikram edilir..sfhfgshsfhsgh [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Çok incesiniz arkadşlar :)) ellerinize saglik mihrinazda fındık getirirse çayin yayininda iyi gider:))) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana gönülden yapılan bi hoşsohbet tüm ikramlara bedel olur sanıyorum ;) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Bende misafir gitmek istiyorum bu sınavlardan sitresten ırak birilerine misafirliğe gitmek istiyorum kardeşler..lütfen:)) |
|
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana (:(:(:Teşekkür ederim |
|
|
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Kuru biber ve patlıcan dolması yaparım :) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Iftar da mutlaja kelodos isteriz Sahurda da allah ne verdiyse iste biz cok yemiyoruz hocam hic merak etmeyin:):) Bnde meshur tralice tatlisi yaparim |
|
|
|
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Keledoş yemeği bitlistede yapılıyor siz nerelisiniz Allahın kulu merak ettim Sent from my iPhone using Tapatalk |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Ben kastamonu ve giresunluyum ve istanbullu :)kelodos yemegini merak ediyorum:) sadece :) bulbulun basina ne gelirse dilinden gelirmis |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yalnız önce sizi bahçeye alayım..malum zahmetli iş..el birliğiyle toplarsak bütün foruma yeter:):)haydin girin sıraya:):) bakın ramazan gelecek diye mangal yapmayan hocayı önden aldık bahçeyegülümseyen000 nerde kaldınız diye sinirlenmeden de haydin bahçeyehyyyyy çok yoruldunuz,bunaldınız ama bu harmanı hakettiniz yaniii(: oturun şöyle harmanın baş tarafına,içinede girebilrsiniz..hepsi sizin..semaverde yanında...afiyet olsun bütün forumac*c* |
mihrinaz bu sene giresuna gelecem gibi nasip olursa sanada uğrarız fındık varsa soyle gelmiycemde :)) |
Alıntı:
|
Başımı alıp bende gidecem şõyle uzaklara ama kime gitsem :)))) |
Alıntı:
Buyur gel çayın demine muhabbetin koyusunu da katarız ne dersin? c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Allah razı olsun balım :))) Bundan iyisi can saglığı ..Muhabbetin en koyusuna gelmem mi hiç :))). . |
SAAT: 04:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.