![]() |
Muhabbetin koyusuna hiç hayır diyemem :) Ben de misafir gelebilir miyim..:):) Çayın yanında ikramımıda getiriyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
İkramında çok hoş görünüyor yüzünde de kocaman bir tebessüm hayal ettim gönül dolusu muhabbet olacak eminim c* |
Alıntı:
|
su damlam tek ders sınavı için gelecek hafta geleceğim keşke buluşma imkanımız olsaydı su damlam misafir gelirse bana yemekten sonar semaverle çay demlerim oğlumla kızımla yaptığımız kek ve çay ile muhabbet yapardıkc*c*c*c*c*c*c*c* |
o fırsatı yakalamak olur inş gõknur ..insan şansını biraz zorlamalı .Nasip de varsa olur inş. Rabbim sınavında da zihin açıklıgı versin arkadaşım.. Allah yar ve yardımcın olsun her daim.. Seni ağırlamak benim içinde gûzel olacak (:(: |
Alıntı:
|
.çay pasta tatlı da yemegin uzerine gidiyor arkadaş ..once soyle güzel bir ezo gelin çorba ikram edeyim...sonra uzerine cossss diye tereyağı dökülmüş hunkar beğendi ikram edeyimevet000 kolestrol seker kalp yoktur umarim başeditörümAğzı-Açık000çay ikram eden çok forumda şükür..baskasina giderizsfhfgshsfhsgh Buyurun efenimm))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [QUOTE=mihrinaz;402085].çay pasta tatlı da yemegin uzerine gidiyor arkadaş ..once soyle güzel bir ezo gelin çorba ikram edeyim...sonra uzerine cossss diye tereyağı dökülmüş hunkar beğendi ikram edeyimevet000 kolestrol seker kalp yoktur umarim başeditörümAğzı-Açık000çay ikram eden çok forumda şükür..baskasina giderizsfhfgshsfhsgh Buyurun efenimm))) İyi yaptiniz emine hocam hepsinin yeri ayri çok cömertsiniz :) dokunmaz meraklanmayin:))) bende size traliçe ikram edeyim buyrun:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Kuymak yapayımevet000 bütün forumu alın gelin yalnızhyyyyy |
Ben de sana içli köfte, mayali simit ve profiterol yapayım :) |
Alıntı:
Bir çay demleriz yanınada koyariz bişeyler/cic/ek/ |
Mangal yok size denilen dönemlerden geçtik.))) Evet Size kuzu pirzola vaadedemem kilosu 80 tl... Dana bonfile vaadedemem 60 tl .) Tavuk ne olduğu belirsiz:) Patlıcan biber közlerim iyisite/sli/m [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu közde bir de çay demlerimsfhfgshsfhsgh [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hepinizi misafir ederim medinewebdaşlarım /cic/ek/ |
misafir kısmetiyle gelir bahçeye ineriz asmanın altına bu devirde türü tüketiyor bahçelerin her ter beton yığını yüksek binalar,, güzel demli çay yanında da bişiler yaparız,,:-) |
Hayırlı Sahurlar @ Sükutu-Ezber @ Medineweb dostları Misafir olun gelin sahura beklerim Ekmekleri yapmışım sıcak sıcak..:) Sizinle paylaşma noktasında bir emek harcadım sonuçtac*/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Köy ekmeği gibisi varmı miss kokarlar. Azığını alan gelsin.Medineweb Başeditörümüzün sahuruna misafir olalım :)c* |
Alıntı:
hayırlı sahurlar efemmm,,,:-)sana bütün Medinewep güzel ehline kızlara da olsun inşallah bol bol/cic/ek//cic/ek/ |
@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen kalabalık gelirsin şimdi:)) Yolda bulduğunu çocuklarıda alır gelirsin :):) Forumda peşine takılır.. De hayde buyurun baklavalar bizden... [emoji255][emoji255][emoji255][emoji256][emoji256][emoji257][emoji257][emoji257][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
oyy maşallah bu ne çokluk bereketlilik Allah'ın Ya Rabbim,,,:-) Teşekkürler Sayın yönetim çok güzel görünüyor ellerine sağlık,,:-) yani dediğin gibi kalabalık gelmek lazım efem anca biter yoksa bizler kilo alırız çocuklar yesin enerjileri çoktur,,,:-) |
Alıntı:
Yok mu bir bardak limonlu soğuk su ikram edecek:))) /cic/ek/ |
Bende hafif bir tatlı kaptım geldim cicekver Medineweb ailesi olmadan yenir mi bunlar hyyyyy Buyrun dostlar..(: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Yoldan geldin.... Yeni maske ve 80 derece kolonya ikram edebilirim şu şartlarda :)))) Dezenfektanı bir sonraki misafir üyeye saklayayim. Kıymetli.)) |
Sana layık deyil ama bizim küçük dükkana davet eder pide-dürüm-kebap meze çeşitleri ile donatirdim masayı. Hatta sen seversin diye pide üzerine medineweb yazarım sayın başkanc* başka bi arzunuztrkym diyede sorarım yanic* |
Alıntı:
Ne yapsak mutlu olur acaba desem 😊 Televizyonda maç varmış onu seyreder birde çekirdek tamamdır sanırım ..🌾 Menüden memnun kalmazsa başkan geliyor derim .Susar oturur bence gülümseyen000 |
Alıntı:
|
Alıntı:
İcinde kızılcık , vişne ve erik karışımı .. Aman bogazında kalmasın gülümseyen000 Afiyet ola .. |
Senide yan masaya buyur ederim. sana dürüm kebap olmazAğzı-Açık000gülümseyen000daha şiirsel bi masa olmalı.ama nedüssünceli000 buldum. framboğazlı bir pasta yanında kahve ve sarı kasımpatılar c*umarım seversin. |
Kartal edit bana misafir geliyor hoş gelmiş sefa gelmiş :) bahçeye mangal kurarız üstüne semaver de çay rde tatlı tamamdır:) |
Alıntı:
Ooo masallah hiç beklemediğim jest cicekver Çok güzel ..Teşekkür ederim .. Başka ne isterim ..Bundan iyisi can sağlığı c* Şiir ; Yar'a denk gelirse güldürür, Yaraya denk gelirse öldürür.. ........ Alıntı:
Neyleyim şimdi toprağım bana geliyormuş neler döktürsem.. Şöyleki Bir Tokat batı yapalım öncelikle ,üzerine biraz ceviz atalim somun ekmeğini kızartip batıralım .. Sonramı Sivas ketesi cevizli yine sıcacık .. Yanında caý demini almış cy Hadi kara kartal sende buyur çok baktın ordan bir çay doldur biri sana biri benim can dostuma gülümseyen000 Başkanı nıda unutma yıkar ortalığı valla gülümseyen000 Hadi afiyet ola cicekver |
Sahlep ikram edeyim bol tarçınlı çay-kahve000 |
Alıntı:
Davet ettim bak.))) |
Acıyin bekara ògrenciye:):) saolasın pidemi alıp geleyim byrk |
Üstteki üyeye şöyle bol yağlı kavurma ikram edeyim yanında sumaklı soğan ve lavaş👌 Bayramda misafir geldin kavurma yemeden göndermem gülümseyen000/cic/ek/ |
Alıntı:
Ablam bende tatlı ikram ederim sana. Bi Antep baklavasina ne dersin? Katkısız lezzeti damak çatlatan fıstık sarma özellikle ikram edeyim. Özel misafir sonuçta trkym |
SAAT: 14:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.