![]() |
medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) medineweb forumu seviyorum çünkii ........................ boşlugu siz doldurun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) medineweb forumu seviyorum çünkü seviyorum :) |
Cvp: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) çünkiiiiiiiii muhsin arslan var var bidaha o var.. |
Cvp: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) çünkü huzurun adresindeyim... |
Cvp: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Çünkü ailemle birlikteyim |
Cvp: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) çünki insanın huzuru buldugu yer yöneticisinden muhtarlarına editörlerine kdr muhteşem bi site iyiki varsınız |
Cvp: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Eksik olma esmanur abla.:) Medinewebi seviyorum çünkü 2.evim:) |
Cvp: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) (Çünki ne Aysima çünkü olsun yazım yanlışlarına pek gelemiyorumda.) Medineweb'i seviyorum çünkü "can"larım burda:) |
Cvp: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Alıntı:
Platonik aşk da güzeldir toprağım:) -çamaşırlarada bi el atın.Siz yokken bayağı birikti:) |
RE: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) seviyorum bilgi hazinesi ve en önemli ve en mükemmeli Kuranı Kerimi açan ,açıklayan düşüncelerimize başkalık katmakta vesile olan değerli hocalarımız ,abilerimiz kardeşlerimiz var..Allah c.c. razı olsun herkesten.... |
RE: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) ÇÜNKİ aradığım her şeyi buluyorum |
hanif kardeşlerimize zülüm edip banlamamak kaydıyla editörlük verebiliriz. editör olmak için,niyetlerin halis,tarafsız,adil olması gerekmektedir Hocam :) |
oğlum seni gördüm,bi an öldüm sandım. yüzünü yıka zebani!!! |
seviyorum çünkiiiii kendinden emin kaliteli başka söze ne gerek :) tabiki yöneticiler sayesinde ArO* |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Peki arkadşlar siz yazın bakalım. Neden seviyorsunuz MEDİNEWEB'İ :) |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) çünkü google gibi her istediğimi bulabiliyorumhyyyyyözellikle ilahiyata yönelik hazırlanmış konular ,hele bir de kuranım ve onun ayetleri olunca buradan bir türlü çıkamıyorum:) |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) hayatıma eklediğim yeni ama yıllardır tanıdığım dostum sıkıntı anında terapim dersçalışırken sınıfım başörtüsü ile yarım kalan hayalim ikinci adresim |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) sevilcim hoş geldin yuvamıza :) medinewebi seviyorum çünkü ilim irfan kardeşlik mutfağım.değerli hocalarım fecr,abdulmelik,kamer34,iklimya,ferdi,esma abla var burda. medineweb muhtarı merveyı özledim c* esma abla yanlış anlama Ağzı-Açık000 |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Alıntı:
|
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) ama bende sizi seviyorum :) serpil abla emekli oldum burdan yetmezmi 6 sene oldu çocuğum olsaydı askere göndermiştim, kızım olsaydı kocaya vermiştim. ben geldiğimde muhsin hocanın oğlu samet yeni doğmuştu çocuk üniv bitirdi:) esma abla illa hasta mı olman lazım beni görmen için :) serpil abla doğum günün mübarek olsun c* |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) esma abla teşekkür,duana amin.c* merve muhtar emekli olamazsın.burası sensiz olmuyor.tebriğine de teşekkürler.ArO* bide dün buruk oldum.doğum günümü gören olmadı :) muhtarım seni boşunaa mı özlüyoruz :)) |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) [QUOTE=MERVE DEMİR;156356]ama bende sizi seviyorum serpil abla emekli oldum burdan yetmezmi 6 sene oldu çocuğum olsaydı askere göndermiştim, kızım olsaydı kocaya vermiştim. ben geldiğimde muhsin hocanın oğlu samet yeni doğmuştu çocuk üniv bitirdi esma abla illa hasta mı olman lazım beni görmen için serpil abla doğum günün mübarek olsun Biraz abartmamışmıyız merve :) senın bu yazıları gören aynı yaşdayız sanırgülümseyen000 görüşelim inş Alıntı:
|
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) serpil abla nice sağlıklı yıllara inşallah. medineweb sende :) |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) İçimi ısıtıyo sanal ama gerçek... |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) [QUOTE=İnceSızı;185478]İçimi ısıtıyo sanal ama gerçek... evet000 medineweb forumu seviyorum çünki.........ilk göz ağrım.. (dha önce hiç bi stye üye olmmştım..) takılı kaldım :) çoğu şeyi burdn örndimskr sevyrmm işte seviyorummmm.. c* |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) medinewebi seviyorum çünki yağız bir kürd delikanlısının emeği. |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) muptelası oldum çok seviyorum forumu herkese tşkler :) |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) çooook seviyorum c* sevdiğim için de burdayım hyyyyy |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) dinvar islamvar ilahiyat var...güzelkardeşlik var.. |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) çünkiii... sevdiğim makaleleri,yazıları ve sözleri paylaştığım, benim gibi düşünen, sevdiğim taktir ettiğim arkadaşlarım, hocalarım ve aynı dili konuştuğumuzu düşündüğüm çok değerli, insanlar burada=)) bilmediğim herşeyi sorabildiğim, arşivi geniş bi forum burası elhamdülillah=)) |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Fecr hocam ve su damlasi sayesinde buradayim hatta bir an istenmedigimi bile dusunmustum bir edit sagolsun azarlamisti cok utandirdi beni neyseki fecr hocam arayi yumusatti simdi nursen sevda ali hocam gulnihal efkam muhsin hocam ahzan su damlam makber mehmet akif bir cok sevdigim kardesim |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Medinewebi seviyorum çünkü çok sevdiğim değerli bir mekan huzurlu bir ortam muhterem hocalar ve saygı değer Muhsin Hocam. |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Sebebi yok sevdim işde:) |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Çünkü burdayım; Çünküleri içinde gizli İstemsiz gayri ihtiyari Gözün gözkırpması gibi Reflex, belkide;günlük bir ilacı almak gibi, Belkide diğerlerine benzemediğindendir sebebi.........alkış000 |
Medinewebi seviyorum çünküüüüüü.....................yeni gelen ve yazmayan arkadaşlarımız siz neden sevdiniz?? :) |
Çünkü ALLAH için :) |
çünkü forumlara yazmak,bakmak,gezinmeyi severim,,,, |
Sevmek fiili boyut atladı..Sadakatle Vefayla, bağlılıkla karıştı..Bende bilmiyorum artık medineweb i neden sevdiğimi... Ketumum da.)) başka hiçbiryerde bağım yok... Bir facem var. Oraya da medineweb bağlıyor napcaz biz bununla bakalım. Kronik medineweb bağımlısıyım. Geçer diye umud ediyorumte/sli/m Çok inanmasam da spr/te/sli/m |
kesin ve keskin çizgilerisopa000 katı ve kat'i kuraları25.gif kararlı ve yararlı teması:sukran: bilgi ve bilgeler mekanıArO* SEVİLMEZMİ?:klp: |
Alıntı:
|
SAAT: 18:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.