![]() |
10 mg sağlam bir rexapin verseler 3 gün uyusam hiç hayır demem |
Abla naptın bi fili devirir 10 miligıramgülümseyen000 Allah almak zorunda birakmasın.2.5 iyidirgülümseyen000 |
Allah beyne zeval vermesin yoksa fil deviren şey küçcücük o beyni ikna edemiyor:) Güzel bir hayır duaya hayır demezdim🍀🍀🍀 |
Allah ayağına taş gözüne yaş yüreğine gam değdirmesin:):) He bide Allah seni forumsuz birakmasın forumuda sensiz sfhfgshsfhsghcicekver Biraz sessizliğe Hayır demezdim.inşaat makineleri kamyon dozer sesleri anlatılmaz yaşanır cinsten7638jk4 |
Güzel , içten , samimi bir Dua' ya Hayır diyemem..:):) |
Allah seni çok sevsin, sevdiklerin incitmesin, incinen yerine merhem olsun, en güzel şiirleri yazdırsıncicekver Dualar üzerime kalmaya başladı gülümseyen000 Bende güzel bi söze Hayır demezdim yanihyyyyy |
Eğer Allah seni bir zarara uğratırsa, onu kendisinden başka giderecek yoktur. Ve eğer sana bir hayır verirse, (bunu da geri alacak yoktur). Şüphesiz O her şeye kadirdir." Sözlerin en güzelini getirdimc* İçten bir tebessüme hiç hayır demezdim |
Can ablam Allah razı olsunc* tebessüm edenlerin çok olsun:):):):)/cic/ek/ Bir kuru dalda olsa gönül alana Hayır demezdimmahcup000 |
Bir fincan sade kahveye ve yanında bittere asla hayır demezdim. Kahve bitmiş de :))) |
şuan bi soba başında çay molasına hayır diyemem /cic/ek/ Üşüyormuyum ne 🤔 |
SAAT: 03:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.