![]() |
" Hayır "Diyemediğin nedir şuan ? Evet yeni bir oyun başlatıyorum şuan .. Bakalım nelere " Hayır " diyemiyoruz .. Ben de şuan 🤔 bir dondurmaya hayir diyemezdim ... Çok sıcak çünkü 😊 |
Katılımcısı bol olsun. Bakim neye hayır demezdimmmm Şu anda Ağrı dağının serin havası gelse hiç Hayır demezdim😅 |
inşaAllah diyelim (: Şuan uzun zamandır görmedigim can dostla bir yemeğe hayır demezdim cicekver |
Şuan gel seni yemeğe götüreyim şöyle acılı adana yiyek diyen birine hiç Hayır demezdim 😆 acı yazın serinletirmiş öyle düyü adanalılar gülümseyen000 |
Birisi şuan benim yerime ekmek almaya gitse Hayır demem😆 |
Bugün iyi yolculuk yaptım , sivas / Tokat arası ..Tekrarı olsa Hayır demem gülümseyen000 |
Alıntı:
Şuan dişçiye gitmeye Hayır demeyi çok isterdim. |
[QUOTE=Kara Kartal;439088]Şuan gel seni yemeğe götüreyim şöyle acılı adana yiyek diyen birine hiç Hayır demezdim 😆 acı yazın serinletirmiş öyle düyü adanalılar gülümseyen000[/ Adamlra işlemiyor artık sicak demekki:)) Klima karşısında olmaya hyr demezdim:)) |
Git uyu deseler hiç Hayır demem😪 |
Bi dost sesine Hayır demezdimmahcup000 |
10 mg sağlam bir rexapin verseler 3 gün uyusam hiç hayır demem |
Abla naptın bi fili devirir 10 miligıramgülümseyen000 Allah almak zorunda birakmasın.2.5 iyidirgülümseyen000 |
Allah beyne zeval vermesin yoksa fil deviren şey küçcücük o beyni ikna edemiyor:) Güzel bir hayır duaya hayır demezdim🍀🍀🍀 |
Allah ayağına taş gözüne yaş yüreğine gam değdirmesin:):) He bide Allah seni forumsuz birakmasın forumuda sensiz sfhfgshsfhsghcicekver Biraz sessizliğe Hayır demezdim.inşaat makineleri kamyon dozer sesleri anlatılmaz yaşanır cinsten7638jk4 |
Güzel , içten , samimi bir Dua' ya Hayır diyemem..:):) |
Allah seni çok sevsin, sevdiklerin incitmesin, incinen yerine merhem olsun, en güzel şiirleri yazdırsıncicekver Dualar üzerime kalmaya başladı gülümseyen000 Bende güzel bi söze Hayır demezdim yanihyyyyy |
Eğer Allah seni bir zarara uğratırsa, onu kendisinden başka giderecek yoktur. Ve eğer sana bir hayır verirse, (bunu da geri alacak yoktur). Şüphesiz O her şeye kadirdir." Sözlerin en güzelini getirdimc* İçten bir tebessüme hiç hayır demezdim |
Can ablam Allah razı olsunc* tebessüm edenlerin çok olsun:):):):)/cic/ek/ Bir kuru dalda olsa gönül alana Hayır demezdimmahcup000 |
Bir fincan sade kahveye ve yanında bittere asla hayır demezdim. Kahve bitmiş de :))) |
şuan bi soba başında çay molasına hayır diyemem /cic/ek/ Üşüyormuyum ne 🤔 |
Çaya bende hayır demezdim sobayı fln bışver toprağım al çay makinasını yanına kim uğraşacak soba ile :))))) |
Alıntı:
Malesef sobada yok çay da şuan gülümseyen000 Bi kahve yapan olsa Hayır demezdim /cic/ek/ |
çok açıktım 😔 patlıcanlı bir yemege Hayır demezdim .. |
Alıntı:
Bu durumda ne bulursan yemen lazım gülümseyen000 İki dürüm sipariş edeyim. Bi sana bi bana :):) Boşver patlıcanıgülümseyen000 |
Alıntı:
Şehir dısına cıkınca ne bulursan yiyeceksin gerçekten .. Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın ..cicekver Senin menüde güzel teşekkür ederim ..c* |
Alıntı:
Bende isterim bana ne.)))3 tane olsun sipariş😅 Bosverdim patlıcanı gönder dürümü😅 Şu an aklımdan geçene evet diyene hayır demezdim 😅 |
Alıntı:
Ne demek ablam yaaa akşama yemekle uğraşma göndereyim sanada ne güzel hyyyyy Pidede güzel olur su damlası. Arada yin gitsin. Hele yolculuk fln en güzel arkidiş pide dürüm lahmecun gülümseyen000 |
Arkadşlarla sohbetc* |
Hadi pideler sizden Tatlılarda benden olsun 😊 Şöyle cevizli Tahinli bal kabağı tatlısı.. Off dediginizi duyar gibiyim . Yoksa Hayır mı dediğinizi duyar gibiyim 😊☕ |
Alıntı:
|
Bir dostla dertleşmeye hayır demezdimmahcup000 |
Ali iyalim "sen uğraşma, bir temizlikçi alalım her ay gelsin" deseler hayır dersem ne olayım mahcup000 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şu an yaz aylarının o güzel meltem rüzgarlarının esintisine mis gibi havayı solumaya yürüyüş yapmaya hayır demezdim cicekver |
Kendim. Kendime hiç "hayır/ım" yok. |
hadi gel bu sıcak yaz gecesinde serin bir yerlere gidelim dense asla hayır demezdim :) |
Yeni bir telefona hayır demem ..Bir türlü yazamıyorum artık hyrtt |
SAAT: 00:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.