![]() |
Gönder Gelsin /cic/ek/ ........ Lı bir soru soruyorum, cevap olarak baş harfini verdiğim kelimeleri buluyosnz? Başlayayım anlarsınız ztn. ......... medineweb forumda en çok mesaj yazanlardır. E______ Ü______ M______ A______ S____ A____ K___ F___ Yanyana olanlar ikili isimler. hyyyyy bilen devam ettirecek sırayla gidelim/cic/ek/ |
Emektar Üye Mehmet Akif Su damlası (iki kelime unuttun galiba:) Allah'ın kulu Fecr Hangi alanlarda soru sorulacak kısıtlama varmı? Hayırlı olsun |
Alıntı:
Saol aplmcicekver Soruyu gönder Gelsin hyyyyy |
........ bir metin, makale veya mesaj yazarken, yazımına dikkat edilen edebî dil kurallarıdır. N...... İ...... İ...... B...... H...... Ö..... A..... |
Alıntı:
Yazım kurallarım çok iyidir övünmek olmasın gülümseyen000 Düzeltcem düzelticem düzelteceğim inşallah gülümseyen000 Hepsini bulamadım Noktalama İşareti İşaret drttt B....H.. paste/sli/m Özel Ad |
Noktalama İşaretievet000 İşaret hyrx B....H.. pashyrx Özel Adevet000 |
Alıntı:
Diğeri yokdrttt bu kadar uzun ara vermeyelim arka arkaya soralım cevaplayalım bilene rep bilemeyene passssgülümseyen000 |
Alıntı:
Bu oyunu ilmi ve bilgi nitelikli bir alana çevirebiliriz. Göndereyim soruyu ............, Musa a.s'ın kıssasının geçtiği surelerdir. K........ Z....... T....... A..... Y..... |
Alıntı:
Kasas Zuhruf-Zariat arasında seçiyorum Zuhruf Taha Ali İmran Yunus Katkın için saol aplm digerleri sonra alışacak herhalde :):) |
Alıntı:
|
Dünyanın gözü önünde Gazze'ye soykırım uygulayan İsrail'i destekleyen ülkeler ............... dır. F_____ A_____ İ_____ P_____ M____ |
Alıntı:
Fransa ABD İtalya, İspanya (İtalya) Polonya Macaristan 100 yıl önceki haçlı ittifakı İsraille müttefik olarak karşımızda. Sadece kınayan ilişkiyi kesmeyen ülkeler desek kimler çıkar karşımıza :) |
Alıntı:
Haklısın sen yada başkası sorsun. Cevabı hızlı verelim ama:) |
Onlar...................,,, ezvacı tahirat ve ümmehatul müminin'dir. A...... Z...... H..... Ü....... S...... Z...... C...... S...... |
Müminlerin anneleri yazıyorum. Aişe annemiz Z..h.. düssünceli000 pas Ümmü seleme annemiz Zeynep binti cahş annemiz Safiyye annemiz cicekver |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zeynep binti Huzeyme r.a Ümmü Seleme r.a Zeynep binti Cahş r.a Sevde r.a... |
Alıntı:
Sıra sende editim. Ne diyorduk? Gönder Gelsin.)))) |
kur'anı kerimde "M" harfi ile başlayan sureler... M........... M........... M........... M............ M............. |
Alıntı:
Bu kadar sure varmıymış m hardindedüssünceli000 aklıma gelenleri yazıyorum. Maide Mülk Mearic Muhammed Mürselat Gönderdim gitti:):) |
Hoşbulduk can ..."M" harfinden 15 tane sure var .Bilgimizide yenilemiş olduk .. Benim aklımdakiler le 3 tanesi tutmadı , biraz daha bildiklerimize bakalım can .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Muhammed Bunlar yanlış (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Olmuyormuş.)) |
Alıntı:
Tebrik ederim... |
TeşekkürlercicekverGönderiyorum:):) .............., Evinizin balkonunda yetiştirebileceğiniz bir sebzedir.:):) D_____ S_____ L_____ N_____ M______ S______ |
Alıntı:
Salatalık.... L....pas Nane.. Maydonoz... Semizotu.... L...gelmedi aklıma düssünceli000 |
Alıntı:
Soğan Lahana.)) Nane Maydanoz Salatalık Bende yazmış olayım |
Lahana hiç aklıma gelmedi desem 25.gif,çokda severim kendilerini ,ama çıktı aklımdan .Balkon da büyük demek ki lahana da yetişiyo karpuz da cicekver... |
Alıntı:
Semizotu deil Soğandıcicekver Alıntı:
gülümseyen000 balkonda minyatür yetişiyor |
Alıntı:
|
Gonderiyorum hadi hepsini bilin ............ bir fobi türüdür. (Korkularımız yani) B______ K______ Ö______ K_____ A______ Y_______ cicekver |
Alıntı:
|
Yetişiyor ablam yaamahcup000 saksıda limon paylaşımları var. İtirazın kabul edilmemiştir dymdm |
Alıntı:
Karanlık Örümcek Kapalı Alan Y pas |
Y de Yılan olabilir , Örümcek çok korkarım ben ,komik olsada 🤭 |
Yılanı bildin su damlası. B yi bilemedi başkanım. Senin bir fikrin varmı?cicekver onuda bilirsen sana geçsin sıra cicekver Örümcekten niye korkulur anlamam. Fare olsa neyse bana sevimli gelir arkadaş gülümseyen000 |
Alıntı:
3 bilip 2 bilene geçmez sıra gülümseyen000 |
SAAT: 14:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.