![]() |
Sevginizi Arapça İfade Eden Kelime/Cümleler-Medineweb Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Arapça da sıklıkla kullanılan sevgi sözcükleri. Eşlerinize hitaben kullanabileceginiz cok güzel.sevgi sözcükleri...Arapça ifadesi bir başka güzel ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Türkçe ifade edemiyorsaniz sfhfgshsfhsgh/cic/ek/ وَكأنك مدينّة ورد بِعُمق قلبّي – Sanki kalbimin derinliklerinde bir şehirsin أنا دائماً أحبك بغض النظر عما يحدُث بيننا Aramızda ne olursa olsun seni hep seviyorum أغلق عينيك، يار س لدى أمل أن هناك…! Kapatma gözlerini ey yar orada umutlarım var…! أنت أغنية بلادي، لسان كل. Sen benim şarkımsın, herkesin dili dönmez. أحيانا الحب أن تظن كل ما تراه هي Aşk bazen her gördüğünü o zannetmekti التوصيل إلى غيض قلبك قلبي YüreğiMi YüreğiNin ucuna bağladım |
İnsanın aklına Araplar 'da sevilmek varmış diyesi geliyor. Yanılmayın Araplar' da değil Arapça' dagülümseyen000 Ağzı-Açık000 |
SAAT: 13:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.