![]() |
Cevap: Bir Avuçtu Umutlarim... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir. Müslim Coşkun |
Cevap: Bir Avuçtu Umutlarim... Üşüyen kelimelerim var ellerimde.. Ellerimden soğuk,yüreğimden buz.. Duymak istemeyeceğin kadar anlamlı ve anlamak istemeyeceğin kadar gerçek.. Ve birkaç umut parçası yüreğimde... Yarına gülerek bakan.. Sevdaya hala inanan,yokluklarını varlıklarından çaldıklarıyla tamamlayan.. Bir çocuk var içimde.. Yeri geldiğinde ağlayan, dizleri kanayan.. Ve bir çocuk Var içimde benim, Oyuna Geri Döndüğünde Herşeyi Unutan... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Akan saatler, beraberinde götürür ömrü... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yanımda değil belki ama; Şükrümde, Sabrımda, Sevgimde, Avuç içlerimde, Dualarımda yeri olan insanlar var. |
Gamzelendi gönül yine devası Ah’tır. Gönlü mahzun olanın dostu Allah’tır. Şems |
Seni ben Kallavi Sokağı’nda gördüm Sen beni görmedin görmedin Kapıları çaldım adını sordum Söylemediler öğrenemedim Seni ben Kallavi Sokağı’nda gördüm Bir daha görmedim bilmedim Belma Sebil adını yakıştırdım Aklıma geldikçe her sefer Gözlerinin mavisini bitirdim Saçlarının siyahına başladım Atilla İlhan |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Notası hüzne uğramış,, Sevdama yamalı şiirler yazdığım Sen değdin canıma yâr ! Zemheride ömrüme bahar bildiğim.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Geçmişi Değiştiremezsin Ama... Gelecek Avuçlarının içindedir". |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şairin yüreği secdeyle buluşunca Şiirin adı ______Dua olur.... |
Yağmurlar yol etti seni gözyaşlarıma... sarp kayalara çarpar gibi düştüm senden her ayrı kalışımda ... |
SAAT: 15:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.