![]() |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yine de susmak gerek, Söz yangına düşünce ! Nurullah Genç |
Cevap: su-su-yorum ! Bazen en sevdiklerinde seni kirabilir pnlarida af etmen gerekir |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Esenlik ve huzur “on kısım” ise, “dokuzu” susmaktır. Hz. Ömer |
Cevap: su-su-yorum ! Ne garip sıkıntıdır, şu suskunluğuma en uygun makamı bulamamak... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: su-su-yorum ! Sustuğum şeyler var, Hiç konuşmadıklarım... İçimde kaybolduğum şehirler, Ve içimde kaybolup giden insanlar... Eskisi kadar kafama takmasam da bazı şeyleri, Bazen yine de içimin almadığı haksızlıklar var... Hak ettiklerimle vazgeçtiklerimi ayırdığım günden bu yana, Solumu sevdiklerime, yolumu ise; Allah'a bıraktım... O ki; varacağım yeri de benden daha iyi biliyor. Ve biliyorum ki; Sabreden kullarına, en hayırlısından veriyor.. |
Cevap: su-su-yorum ! Tüm duygularımı aldırmak istiyorum. kimseyi sevmek, merak etmek, kimse için sancılanmak ; öfkelenmek istemiyorum. En çok sevdiklerim kırıyor kalbimi, en çok sevdiklerimin canını acıtıyorum. susuyorum, suskunluğumda kendimi boğuyorum..!! Nasıl olur da herşeye sözünü geçiren kocaman insanlar, Küçücük yüreğe söz geçiremezler ... |
Cevap: su-su-yorum ! İki tesbih boncuğu arasında bir kalp kaç kez çarpar, sayamıyorum. İkrar'ın sükûtu oluyor suskunluğum. Az ve öz olan bir anlayışla ve kıbleye doğru bir bakışla Seni anıyorum. Andıkça çoğalıyor anlamların. Adın ki sonsuzluk.. |
Cevap: su-su-yorum ! Susarsam eger cigligimi duyar misin Kirginligimi anlayabilir misin Kussem kacsam uzaklara yine anlamassin Demekki sen bana lazim degilsin Allahın kulu |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Susmak çürütülmesi en güç silahtır. İnsanların söyleyemedikleri bazı sözlerin içinde, söylediklerinden daha çok gerçek vardır. Canan Tan... |
Cevap: su-su-yorum ! Bazen Su/suyorum... Sana, bana ,Ona ve acılara.... Susuyorum konuşuyor sessiz harfler.... Su/suyorum konuşuyor bütün gerçekler.... __________________ |
SAAT: 12:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.