![]() |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonbahar sordu ;Yıkılır mısın ey ağaç, bir kuşun ağırlığıyla? Yıkılırım dedi, kuşun yaprağıma ettiği laf ağırsa… |
Cevap: su-su-yorum ! Alıntı:
agacta ki yaprak misali teslim olmak. ruzgar nereye cekerse ... isyansız... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yağmur Olup Toprağa Karışmak; ......"Sessizlik En Güzel Sestir Duyabilen İçin...!..." Biraz da Sessizliğim Konuşsun, Harfsiz Bir Dil Bulalım İçimizde; ......"Sadece İkimizin Anladığı Bir Hüzün Olsun İçinde...!...'' Şems-i Tebrizi |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meğer susmak, İnsan'ın içiyle konuşmasıymış! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hani bazen kelimeler biter Tıkanırsın Soylecek bir sey bulamaz susarsın ya Oylece kalakalırsın hani.. Bu kez yardıma baskalarının sözleri koşar Seni anlatamaz belki ama susmalarını bir nebze ifade eder.. Şimdi o satırlardayım.. Benim olmayan ama beni anlatacak olan.. Susuyorum ya ben yine işte öyle!.. |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] (...) Sus giydirdim alfabeme kefenimden sızdı kanayan yanım ... .. . |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayat bağıra bağıra susmayı öğretir insana … Tezer Özlü |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanlar konuşarak değil, birlikte susmayı başararak anlaşabilirler... Susmak bir anlaşma, kelimelerin gücünün yetmeyeceği anlatım ve beraberce yapılabildiğinde en güzel eylemdir... Birlikte konuşabileceğin bir yığın insan varken etrafında, beraber gönül inşirahı ile susabileceğin insan sayısı oldukça azdır... Bu yüzden susmak, sade, zarif ve azdır... Mehmet Deveci |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dilin ne kadar susarsa, gönlünün o kadar dile geldiğini göreceksin. Mehmet Doğramacı |
Cevap: su-su-yorum ! Sus gönlüm. Sebepler var edilinceye kadar. Bahaneler oluşuncaya, Birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus... |
SAAT: 01:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.