![]() |
Cevap: Dost Gönüllülere Bir Mesajınız Var [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'Ve gün gelir, Sebebini bile bilmediğin bir terkedilişle imtihân olunursun |
Cevap: Dost Gönüllülere Bir Mesajınız Var Dost, evinde sana sormadan buzdolabını açıp karıştırdığında, Sana sormadan bir şeyler alıp yediğinde, Kızmayıp memnun olduğun kişidir. Aynı şeyi sen de onun evinde yapabiliyorsan gerçekten dostundur. |
re: Dost Gönüllülere Bir Mesajınız Var Birde soruyorlar gelen misafirler dolabi acabilirmiyim ben yardim istemisimdir yadasen gonulsuz yardim ediyon uyuz oluyorum mutfaktayiz sormana ne gerek var soruyorsa film kopuyor |
Cevap: Dost Gönüllülere Bir Mesajınız Var [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu hayatın yaşlanmayan iki şeyi; kelimeler ve gönüldür.. Hasan Gül |
Cevap: Dost Gönüllülere Bir Mesajınız Var [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eğilirsen basamak, dik durursan sığınak olursun. Tuncay Kara |
Cevap: Dost Gönüllülere Bir Mesajınız Var [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Umut hiç bitmeyen bahar mevsimidir. İçine kar da yağar, fırtına da kopar; Ama çiçekler hep açar... ” |
Cevap: Dost Gönüllülere Bir Mesajınız Var [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne İmtihanlar Misafir Oldu Gönlümüzde Bir Bilsen.. Birtek RABBİM tuttu çekti beni İçinden.. |
Cevap: Dost Gönüllülere Bir Mesajınız Var [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yürüdüğümüz yolda, içtiğimiz çayda, dinlediğimiz şiir ya da türkü de aklımıza gelen isimler vardır. Yaşadığımız olaylar bizlere farklı isimleri anlatır, hatırlatır. Anılmak, hatırlanmak insanların duyduğunda bile gayet hoşuna giden bir şey. Fakat insanın en güzel hatırlanacağı ve anılacağı yerler, ellerin açılıp da en masum duruşların takınıldığı ve insanın gerçekten kendisi olduğu tek yer olan dualarda anılmak ve hatırlanmaktır. Bizlerden dua isteyen yada dua etmek istediğimiz bir çok kişi aklımıza gelmez çoğu zaman. Ama bazı yerler, kişiler ve dostluklar vardır ki; açılan avuçların parmak aralığında isimlerini hemen hatırlar ve dualarınızda ki yerlerini unutmazsınız. İşte bu yüzden; Açılan avuç içlerinde, sessizce fısıldanan bir isim olabilmektir dostluk. Mehmet Deveci |
Cevap: Dost Gönüllülere Bir Mesajınız Var [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mücadele varsa umut vardır, Mücadele varsa yaşam vardır, Mücadele varsa birlik vardır... Bir adım atarsan gerisi gelir! Yeter ki bir şey içten iste. - |
Cevap: Dost Gönüllülere Bir Mesajınız Var [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dizinde dermanın tükendiği vakitte , Gönlünde yeşeren yarındır sâbır.. |
SAAT: 01:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.