![]() |
Cevap: Dost Gönüllülere Bir Mesajınız Var Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hangimiz Kaybolmadı "Düşler Sokağında" Hangimiz Yıkılmadı "Kaçak Sevdalarda"... Hangimiz Titremedi "Islak Bakışlarda" ve Hangimiz Erimedi Bir Aşk'ın "Son Akşamında" ve Acımasız Bir Hayatın "Başrolünde" Oynarken Hangimiz Yorulmadık... Bir "Küskün Çiçek" Bırakırken Aşk'ı Kollarımıza "Söz Bitti" Artık Derken Bir "Üvey Sevda" Terk Edip Giderken Bizi Hangimiz Vurulmadı Yüreğinden... Bir Uzun Yol Oluyor Kalemden Süzülen Her Harf, Her Hece Aklımın Kabristanlarında Yankılanan Sahipsiz Bir Ölüm Çığlığı ve Sonrasızlığın Deminde Keder Dökülüyor Sayfalara... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eskiden sokağımızda çeşme komşuya selam dosta vefa vardı küçükler sevilir büyüklere saygı duyulurdu evimizin baş köşesinde ise; insanlık bulunurdu. ... Eyüp Ortatepe |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Dünyanın gösterişli halleri, yapmacık çıkarcı insanları çekmiyor dikkatimi. Bana bir parça; yüreği güzel, samimi insan lâzım." [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sesini özlediğimiz yüzler vardır hani. İsimlerini sol göğsümüze işlediğimiz, Ömrümüzün iğne oyaları. Çıkıp gelseler diyorum, Her çınlattığımızda kalplerini. Arka bahçesine ruhumuzun, ah! Çıkıp gelseler, Tanyeri ağarana dek... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dedim: Ağız tadı bal ile olmaz, Bana sencileyin sultan gerektir.. Dedi: Hâl iledir, kâl ile olmaz! Seven sevdiğine kurban gerektir... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
O yüzden ''doğruyu söylemek gerekirse'' diye söze başlıyoruz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SEN'' Acıyı Zikir eyleyip Tesbih Tesbih Çektinmi Hiç .? Her çekişte tane tane arttığını görüp Tevekkül Ettin mi Hiç . ? ''SEN'' Ben olmaktan vazgeçip Sen olmayı denedin mi Hiç . ? Ne Oldum Demekten Uzaklaşıp HİÇ OLDUN MU HİÇ . ? |
“Bazen, gözlerinin tanımadığını yüreğin tanır. Histen köprüler kurarsın, mesafeler utanır..” |
Gözlerin KÖZ gibi karşımda dururken, SÜKÛT bana nasıl diyar olsun..? |
Kalacak bir yeri olmalı insanın, Bir kalbin ve bir duanın içinde.. |
SAAT: 11:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.