![]() |
" Hayırlısı "/medineweb Hayırlısı, Yaradan'a bağlılık, başa gelene sitem etmemek ve çalışıp çabalayıp elde ettiklerimize şükür etmektir.....! Hayırlısı kelimelerin en güzeli kutsalıdır......Gerçekten, inanarak yürekten gelen kabuldür...!!!!! Nasibimizde ne arsa o gelir yanımıza, o gelir yüreğimize......! En önemli özelliklerimizden biri, bir olaydan, alınması gereken bir karardan, atılması gereken önemli bir adımdan önce “hakkımızda hayırlısı” diye düşünmek olmalıdır........ Bunu söyleyen kişi aslında şunu kabul eder: “Ben kendi istediğim olsun diye ısrar etmiyorum, benim için gerçekten hayırlısı neyse o olsun”...!!!!! "Hayırlısı" Ne güzel kelime! Önlem alınmış, Mücadele edilmiş, Gerisi en yüce makama havale edilmiş... "Alıntı" |
Cevap: " Hayırlısı " Her şeyin "’ Hâyırlısı " her işin zor olanıymış … |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Hayırlısı…” diye bir kelime var ki, Bütün kaygıları yok ediyor. Tüm sıkıntıların iki hecelik ömrü var :Dua.. Kadim Dolunay... |
Cevap: " Hayırlısı " Yaşadıkça düzelmiyordu hayat, tıpkı yaşlanmakla büyümediği gibi kişinin.. Elif Şafak |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazı şeyler vardır ki; Çok kurcalamadan, "Hayırlısı" deyip, Allah’a bırakmak gerek... |
Cevap: " Hayırlısı " Alıntı:
|
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mümin "keşke" demez, "bunda da vardır bir hayır hikmet." der .. |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Nasip" Tılsımlı kelime, muazzam hakikat. Ne güzel ne kadar güzel, nâsip… Nasibin farkında olmak, o da ayrı bir nasip… Serdar Tuncer |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] cancağızım basma perdeme bir çiçek de sen olsaydın |
Cevap: " Hayırlısı " Vardir bi hikmeti Allah c.c sirati mustakimden ayirmasin amin |
Cevap: " Hayırlısı " hayırlısı diyipde ardına düşmeden nedenlerin ne olduğu duşunmemektir teslimiyet Mevlaya,,, |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Keşkeler" müslümana yakışmaz ... Müslüman "Hayırlısı" der "Nasip" der geçer ! Gerisi mi ? - Gerisi, Takdir-i Ilâhi |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hepimiz kurduğumuz hayallerin kahramanlarıyız ve dilimizde ki son kelimeler hep aynı, hayırlısı |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hayırlısı" ne uzun kelime, Açıp baksan manâsına ; Ne sevgi'ler, Ne hasret'ler, Ne bekleyiş'ler, Ne yara'lar, Ne acı'lar, Ne umut'lar çıkar...!!! |
Cevap: " Hayırlısı " Hayatı donatan kalabalıklaştıran sorun yumağı haline getiren onca insana rağmen sabahın nurunda hala gökyüzünden yağmur damlaları yağıyorsa güneş o ihtişamlı ışıklarından gizemini kaybetmiyorsa onca nankör insanlara rağmen yeryüzünü donatan oksijen hala var ise hayretle bakıp sadece Hayırlısı diyorum..... |
Cevap: " Hayırlısı " Hayirli olsun |
Cevap: " Hayırlısı " |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "vardır bir hayır" umudu ne güzel. Ne gizli bir dokunuştur yüreğe . . ! |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biz ,yarınlara dair büyük büyük planlar yapmadık. En büyük planın sahibine tevekkül ettik, 'Hayırlısı'dedik. |
Cevap: " Hayırlısı " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve "Hayırlısı" diyorum, hafifliyor yüreğim.. |
Cevap: " Hayırlısı " Teslimiyet..çok güzel bir başlık olmuş emeğine sağlık su damlası. |
Cevap: " Hayırlısı " Ben her şeyin hâyırlısını istedim Allah'tan, Ve bana her şeyin zor olanı geldi. Her şeyin "’ Hâyırlısı " her işin zor olanıymış … |
Cevap: " Hayırlısı " Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rabbim; Yüreğimde kıvranan hissin nâsibine düşür beni. |
Cevap: " Hayırlısı " Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Hayırlısı…” diye bir kelime var ki, Bütün kaygıları yok ediyor. Tüm sıkıntıların iki hecelik ömrü var.. Dua… |
Cevap: " Hayırlısı " Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hayırlısı" Ne güzel kelime! Önlem alınmış, Mücadele edilmiş, Gerisi en yüce makama havale edilmiş... |
Cevap: " Hayırlısı " Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] El-hayrû fimâhtera hullahû. “ ALLAH neyi seçti ise, hayırlı olan odur .” |
Cevap: " Hayırlısı " Bakara 110. ayet Namazı dosdoğru kılın, zekâtı verin. Kendiniz için her ne iyilik işlemiş olursanız, Allah katında onu bulursunuz. Şüphesiz Allah bütün yaptıklarınızı görür. |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey benim Allah'ım; Hayırlısı deyip sustuklarım ve adaletine güvenip göz yumduklarım var. Ne olur sabrımın karşılığı olarak, Sen bana en hayırlısını nasip et. |
Tek bir kelimeyle gömülür kalbe büyük bir ısı, Gönülden söylenen söz olur işte budur Hayırlısı... ( snnclk ) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Boş verdiklerim var benim.. Artık vazgeçtiklerim.. ''Olmazsa olmaz'' dediklerimin.. Olmayabileceğinide öğrendiğim. ''Neyse...'' dediklerim var benim. ''Sağlık olsun.'' deyip geçtiklerim. Hem ben artık, Eski bende değilim! Hayallerim yok benim.. Ve ''Şöyle olsa ne güzel olur!'' dediklerim.. ''Hayırlısı Olsun'' demeyi öğrendiğim gün.. Hayallerimden Vazgeçtim.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her şey geçecek merak etme ,Allah çözülmedik bir düğüm mü bırakır.. "Haýırlısı" |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yürüdükçe eksilen yolmudur, İnsan mı bilen anlatsın.. Mahzun ol gurbettesin.. Dedi meczup.. Mesrur ol hicrettesin... "Hayırlısı" |
Lambada cansız parlayan alev üşürmüş Tıpkı gönlün titremesi gibi... Bir kitaptır içeriği çok derin ve sessiz Kalem birde mürekkep ikizdir ayrılmayan Yazsa destan, ferman, derman olur Sonsuz nağmelerin buluştuğu satırlara Bir nokta bin söze bedel bir virgül bin ayrılığa ömür düşer Yazılanları okuyan çok olur önemli olan yazılmayanları okuyabilmekte... "Hayırlısı" |
Bir zamanlar çok istediğin ve hayalin olan şeyler, Kavuştuktan sonra kabusun olabilir. -"İstiyorum olsun "deme, "Hayırlısıysa olsun " de. "HAYIRLISI" |
Biz, yarınlara dair büyük büyük planlar yapmadık. En büyük planın sahibi'ne tevekkül ettik, “ Hayırlısı ” dedik..! |
SöyLenecek Söz KaLmadığında , Dudaktan DöküLen BüyüLü Sözdür... ''HAYIRLISI''..! |
Öyle bir gönül yorgunluğum varki, Hirâ'ya çekilip ,bilmem kaç asır; Âshâb-ı Kehf gibi uyuyasım var.... "Hayırlısı" |
Düşündüğüm/üz onca şey/den , Ķurduğum/uz onca hayallerden, sonra Dilimizde ki son kelime hep aynı, "Hayırlısı"...! |
Hayırlısı ile üzerini örtüğüm keşke/lerim var , Bir de inşaAllah ile dediğim saklamaya çalıstığım çaresizliklerim .. .. Hayırlısı.. |
Yürekten kopan bîr niyaz, Edeple eğilen bîr baş, Ve gözden süzülen bîr damla yaştır ''Duâ''.. "Hayırlısı" |
SAAT: 05:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.