| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: Dün (14:23), Konuya Son Cevap : Dün (14:23). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:1 |
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Kızar mısınız bana? Size aşık olsam kızar mısınız bana? Bu kez sebepsiz gelsem yanınıza.. Öylesine.. Sırf yakınınızda olmaya.. Kaçırmasam gözlerimi.. Korkmasam, telaşlanmasam göz göze geldiğimiz anlarda.. Size aşık olsam kızar mısınız bana? Unutsam kim olduğunuzu.. Unutsam ne olduğumuzu.. Veda edip sıradan sevdalara, inansam bu “olmaz”a Kızar mısınız bana? Size aşık olsam, Hesap etmeden boynunuza sarılsam.. Aklıma estiği her an.. Her zaman.. Yanınızda beklenmedik bir heyecana kapılsam.. Siz gülseniz, çocukluğuma da verseniz, ben sevsem.. Bıkmadan, usanmadan, utanmadan.. Size aşık olsam kızar mısınız bana? Gülüşünüze dalıp kaybolsam.. Bitmesin diye o bir tek an, zamanı durdursam.. Size.. Aşık olsam.. Mesafeleri yıksam.. Ben olsam.. “Sen” olsan... Kızar mısınız bana?
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
| |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
| | Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 0 | 7 | 09 Nisan 2026 14:23 |
| | Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 0 | 31 | 07 Nisan 2026 23:30 |
| | Satır Arası Birkaç Kelam | su damlası | 0 | 73 | 03 Nisan 2026 13:07 |
| | Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 0 | 61 | 03 Nisan 2026 13:04 |
| | su damlası/Kişisel | su damlası | 0 | 63 | 03 Nisan 2026 12:34 |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |