|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 02Haziran 2022 (17:07), Konuya Son Cevap : 03Haziran 2022 (00:28). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02Haziran 2022, 17:07 | Mesaj No:1 | |||
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Bu Tekme Bizim Suratımiza Geldi Bu Tekme Bizim Suratımiza Geldi GAZİANTEP'te Suriye uyruklu zihinsel engelli Leyla Muhammed, bankta oturduğu sırada birinin tekmeli saldırısına uğradı. ‘Çocuk hırsızı’ olmakla suçlanan birine benzetildiği için etrafı kalabalıklaşan kadına öyle bir tekme atılıyorki kafama yemiş kadar oldum. Adam fuhuştan sabıkalı çıkmış. O tekmeyi kafasında hissetmeyen ya ırkçı yada insan değil. Başka izahı yok bunun.
Siyaseten kutuplaşmaktan insanlığa yer kalmadı. Irkçılıktan milliyetçilik devşirenler mutludur herhalde. Suriyeli, mülteci nefreti ateşleyenlerin, konunun bu noktaya gelmesi için uğraş verenlerin hoşuna gitmiştir. Ahlaksızlarin ise ahlak, adalet timsali oluşlarını demiyorum bile.(adam fuhuştan sabıkalı) Gözlerinin önündeki zinayı, çıplağı izleyebilecek kadar tıynetsiz olanların her suçluyu mülteci ilan edip hedef tahtasina oturtmaları ama bu pisliği, rezilliği izleyebilecek, kolunu kipirdatmayacak kadar duyarsız kansız olması..ne bileyim ben.. Gündem takip etmiyorum artık. Market raflarindaki fiyatlarin anlık değişmesi gibi hızlı, can sıkıcı ve olağan. Sevdiğim birkaç yazarın makalelerini okurum o kadar. Ben takip.etmesem ne? Evin içinden başlıyor, rehberinizdekilerle size hemen ulaşıyor gündem. 2 günde midem bulandı. Yetti bana. Yetsin artık.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |||
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Rachel Corrieler Bitmez | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 1 | 22 | 07 Eylül 2024 19:53 |
İleri Derece Hafıza ve Hatıra Kaybımız | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 0 | 62 | 28 Ağustos 2024 23:45 |
Niçin Boykot? | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 0 | 50 | 28 Ağustos 2024 23:37 |
SURİYESİZLER | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 0 | 46 | 13 Ağustos 2024 22:43 |
Tabiin Okulunda "Fecr Katliamı" | İslami Haberler | Mihrinaz | 0 | 46 | 12 Ağustos 2024 18:37 |
03Haziran 2022, 00:28 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | o tekmeyi kafasında hissetmeyen ya ırkçıdır yada insan değil Üstüne ne denilebilirki abla. Yaşlı hasta bi kadın. Ne yaşadığını bile anlamamış garip anam. Tek derdi elindeki içeceği. Suç makineleri sokağa salınmış, garibana yaşlıya çocuğa güçleri yetiyor. O tekme suratıma gelse suratım dağılır. Nasıl dayandım ah anam.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |