|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 06 Şubat 2023 (07:05), Konuya Son Cevap : 06 Şubat 2023 (19:41). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Şubat 2023, 07:05 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Naci Görür hocadan uyarı Naci Görür hocadan uyarı Prof. Dr. Naci Görür @nacigorur · 2s Arkadaşlar, çok üzgünüm ama Maraş’ın Pazarcık yöresinde 7,5 büyüklüğünde deprem oldu. Çok büyük bir deprem umarım zaiyatımız az olur. Bu depremin gelmekte olduğunu yerbilimciler olarak söyleye söyleye, yaza yaza dilimizde tüy bitti. Hiç kimse ne diyorsunuz diye tepki bile vermedi Prof. Dr. Naci Görür @nacigorur · 1 sa İlgililere sesleniyorum. Bölgedeki barajları kontrol ediniz Prof. Dr. Naci Görür @nacigorur · 2s Arkadaşlar, deprem bölgesinde iseniz evi terkedin. Artçı depremler büyük olacaktır, hasarlı evleriniz yıkılabilir. Geçmiş olsun. Ölenlere Allahtan rahmet, yaralılara şifa dilerim
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Atatürk heykeli | Hafta'nın Konusu | Mihrinaz | 7 | 85 | 06 Eylül 2024 14:38 |
Çay tüketiminde birinciyiz kim kaç bardak içiyor=) | Yaşam/Kültür/Sanat | Esma_Nur | 3 | 49 | 05 Eylül 2024 12:36 |
Narin'i Bulun | Gündem/ Manşetler | Mihrinaz | 15 | 146 | 04 Eylül 2024 16:47 |
Kerbela da Erbain anması | İslami Haberler | Kara Kartal | 0 | 59 | 25 Ağustos 2024 16:56 |
Burçlar mı Doğum yeri mi önemlidir? | Film Kutusu | Mihrinaz | 3 | 134 | 20 Ağustos 2024 14:59 |
06 Şubat 2023, 18:45 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Naci hoca özellikle Elazığ depreminden sonra her fırsatta tehlikeyi dile getirdi. İstanbul içinde doğu içinde. Hoca feryad ediyor. Bir belediyede benimle iletişime geçip ne diyor bu adam demediler. Muhalefetiyle iktidarıyla bir deprem planları yok diye... Suni deprem komplosu kulağa çok hoş geliyor olsa gerek Naci hoca gibi uzmanları sevmiyoruz. Depremin hiç şakası yok. Karadan havadan ulaşım yok yardıma koşamiyorsun. Yollar geçit vermiyor. Korku filimlerini aratmıyor kendini parçalamış yollar. Evler un ufak altından bir ses bir nefes arıyorlar. Twitter enkaz altinda kendini çekenlerle, adres atan bize ulaşın diye çığlık atanlarla doldu. Yetişilemedi. İkincisiyle hepten yerin dibine çekildiler. İlçelerden kimsenin haberi yok. Köyler.... Biz iflah olmayız. Allah'ın kaderinden Allah'a sığındık gözü yaşlı endişeli duayla beklemedeyiz. Ölenlere rahmet kalanlara sabır ve selamet diliyorum.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
06 Şubat 2023, 19:41 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Kırılan faylar 300 atom bombası gücünde enerji boşalttı deniliyor.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |