|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: Dün (21:06), Konuya Son Cevap : Dün (21:24). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Tarihi imzalar atıldı Mısır Şarm el-Şeyh Barış Zirvesi'nde tarihi imzalar atıldı! Trump: 3 bin yıllık savaşı sonlandırdık Mısır'ın Şarm eş-Şeyh kentindeki zirvede, Gazze'de barışın sağlanması amacıyla Türkiye, ABD, Mısır ve Katar liderleri "Niyet Beyanı"nı imzaladı. ABD Başkanı Donald Trump: "Orta Doğu'da barışa ulaştık. Gazze'de savaşı hep birlikte bitirdik. 3 bin yıllık savaşı sonlandırdık" dedi. GAZZE'DE BARIŞ İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI Mısır'ın Şarm eş-Şeyh kentindeki zirvede, Gazze'de barışın sağlanması için tarihi imzalar atıldı. ABD Başkanı Donald Trump, zirvede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Zirvede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ve Katar Emiri Al-Sani Gazze için niyet beyanını imzaladı. Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Çetin bir adam ve benim dostum" ifadesini kullandı ve Erdoğan'a teşekkürlerini iletti. Trump, "Ordusu çoğu kişinin sandığından daha güçlü. Son dönemdeki bazı çatışmalara bakarsanız, hep ön saftaydı ve kazanıyordu." dedi. Trump, Gazze'de "enkazın kaldırılması gerektiğini" vurgulayarak, "Gazze'ye bakın, çok fazla (enkaz) temizliğe ihtiyacı var. Bu yüzden, konuşmamda enkazdan bahsettim, enkaz kelimesini kullandım." diye konuştu. "Dünyanın en zengin ülkelerinden bazılarının" Mısır'da bir araya geldiğini ifade eden Trump, davet edilen herkesin geldiğini ve bunun da bu işe duyulan saygıdan kaynaklandığını belirtti. Trump, ABD ile görüşmeye hazır olduğunda İran'a yönelik yaptırımları kaldırabileceğini söyleyerek, "O yaptırımlarla hayatta kalamazlar. Yaptırımlar oldukça ağır. Bir noktada yaptırımların kaldırılmasını isteyecekler." ifadelerini kullandı. NE ZAMAN BAŞIM SIKIŞSA HEP YANIMDA OLDU" ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olduğunu belirterek, "Ne zaman başım sıkışsa her zaman yanımda oldu. Çok teşekkür etmek istiyorum. Harika bir insan. Hiçbir zaman bizi yüz üstü bırakmadı" dedi. Trump'ın konuşmasının ardından, Mısır, Katar,Türkiye ve ABD liderleri, Gazze için 'Niyet Beyanı'nı imzaladı. Niyet Beyanı üzerine konuşan Trump, "Hep Üçüncü Dünya Savaşı’nın Orta Doğu’da başlayacağından bahsedildi, ama bu olmayacak" dedi. NETANYAHU, ZİRVEYE KATILMADI İsrail Başbakanı Netanyahu, Şarm El Şeyh'deki Gazze'de ateşkes konulu zirveye katılmayacağını açıklamıştı. Aile fotoğrafının ardından Mısır'da Şarm El-Şeyh Barış Zirvesi'nde başladı. Söz konusu zirvede atılacak imza öncesinde ABD Başkanı Donald Trump "Kapsamlı bir belge imzalayacağız. Bu masanın etrafında çok kıymetli ülkelerin temsilcileri var. Onların yaptıkları katkılar unutulamaz. 3 bin yıllık savaşı sonlandırdık" ifadelerini kullandı.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 1 | 6 | 13 Ekim 2025 21:06 |
![]() | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Kara Kartal | 1 | 17 | 13 Ekim 2025 14:11 |
![]() | Hutbeler | Kara Kartal | 0 | 21 | 10 Ekim 2025 11:32 |
![]() | İslami Haberler | Hâdimul İslam | 2 | 38 | 03 Ekim 2025 15:10 |
![]() | Hutbeler | Kara Kartal | 0 | 36 | 03 Ekim 2025 14:57 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Şarm’daki zirvede son anda Netanyahu’yu getirip aklayacaktı ABD. Buna direnerek Netanyahu’nun katılımını iptal ettirenler, tarih önünde büyük bir utançtan kıl payı kurtuldular neyseki. Gerçekten son ana kadar diken üstünde izledik gelişmeleri. Mısır ve diğerleri zerre ilgilendirmiyor ama Türkiye’yi böyle bir soykırım aklama zirvesinin içinde görmek büyük utanç olurdu.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
medineweb islami imzalar arşivi | Medineweb | Resim/Karikatür | 5 | 29 Nisan 2016 16:42 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|