![]() |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler sevilen mi güzeldir yoksa güzel olan mı sevilir diye sorsalar bana , SEVİLEN GÜZELDİR derim... |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler yüreği kırgın onsuz doğan güne anlatamadığım tüm dertlerime kırgın sırf dikkenli diğe sevilmeyen kaktüsün yüreği kadar kırgınım anlaşılmazlıktayım hüsrandayım ağlamaktayım boş verinben bir yerde olmayan sabsız bir baltayım sizin anlayacağınız varlıkta bir hiçim |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Gözlerini özlüyorum sesizce bakan çocuksu gözlerini... Sözlerini özlüyorum bazen canımı acıtan ama hep ısıtan sözlerini... |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Avuçlarında yağmur biriktirki cebinde denizin olsun... |
Sayamadım kaç ah döküldü dallarımdan, Çok şey görmüşüm gibi, Ve çok şey geçmiş gibi başımdan Ah dedim sonra, Ah! İç ses, diye söylendim. Gel! Ahlar ağacından sen de biraz meyve topla. Didem Madak |
Sizin şer olarak gördüğünüzde bir hayir olabilir..... Kesin bilgidir yayalım/cic/ek/ |
Bazilarinın beyni ile agzı arasinda süzgeç yok..Her aklina geleni söylemek açık sözlülük degildir..Bildiğin patavatsızlıktir..Bir de açık sözlüyüm ne yapayım deyip güzelleme yapmayin...ltfn52 |
Bizim coğrafyalarda insanlar katledilince alt yazı.... ABD ya da Avrupa'da olunca 2-3 saat kesintisiz canlı yayın ... bu medya bizim değil.sopa000 |
Geçsen Tuğlası Düşmüş Bir Duvarın Önünden, DeSen Ki, ''TuğLan Düşmüş Ey Duvar'' EL Atmadıktan Sonra, Duvara Ne Faydan Var.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsanın derdi ne kadar büyük olursa, Gülüşü o kadar sıcak olurmuş. O dert güzelleştirirmiş onun yüreğini. Neşet Ertaş |
SAAT: 18:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.