![]() |
İçinizden Geçen Anlık Cümleler/ Medineweb Gözlerimi gezdiriyorum etrafımdakilerde, derinlere doğru derinler benim de akıbetimi saklıyor daha derinlere doğru hazırmısın diyor, hazırmısın senden olmayanı vermeye.. hazır ol! unutma gireceğin çukuru 15.10.2007 Yağmur |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler derin bir sessizliğin altında saklı kalan onca hikayesi olsada insanın, sadece iniltisinde saklıdığı hıçkırıkları kadar duyulur bütün pişmanlıklarının naraları.. (bügün) |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Cücelerin dev oluşuna şaşarken Develer hamutla yutulurda biz bakarız Atı alan Üsküdar’dan çoktan geçer de Biz bir arpa boyu yol alamayız Uyumak en tatlı hazmış gibi uyutulduk Dünya lezzetleriyle kandırıldık hepimiz Ne örf ve iffet, ne haya kaldı özümüzden Böyle hazin halimize yanıyorum |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler bir an önce o çukura girmek mümkünmü diye düşünüyor insan bazen, niçin mi ?:((Hayır, siz dünya hayatını seçip üstün tutuyorsunuz. Ahiret ise daha hayırlı ve daha süreklidir. (A'la Suresi, 16-17) |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Çok köpek gördüm ama, köpekleşen insanların bilmecesini çözemedim.... |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Çok köpek gördüm ama, köpekleşen insanların bilmecesini çözemedim.... zamanlama? |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Çok köpek gördüm ama, köpekleşen insanların bilmecesini çözemedim.... kimse kusura bakmasın da edep ölçüsünü zorluyor çok kaba bu cümle benim değil |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler sayın kardeşim, Kimseye kabalaşmak gibi bir maksadım yok, bu cümle içimden geçen anlık cümlelerden biridir.. sYGLR.... |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Ey İSLAMİYET!!! SEN EŞEKLERİ ADAM EDERSİN, ADAMLARI EŞEK EDEN SİSTEMLERE BİLMEM Kİ NE DİYECEKSİN... |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler içimizden hep eşekli köpekli tasvirler mi geçecek bu gece insanın eşrefi mahlukat olduğuna dair tümcelerde bulsak . |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!! |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Alıntı:
O DA OLUR ŞÖYLE SÖYLEYEYİM BEGENMEDİYSEN : EŞREFİ MAHLUK OLMAYI BECEREMEYEN, EŞŞEKİ MAHLUK OLMAYI BECERMİŞ DEMEKTİR :))))))))) EŞEKLERİ SEVERİM BU ARADA İNSANLIGIMIZI ANIMSATIRLAR :))))) |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler OL MAHİLERKİ DERYADA YÜZERLER DERYAYI BİLMEZLER |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Güneş tutulmuş yerde felaket olabilirmiş ne gam Yaşanan dünyamızda ilim güneşi tutulmuş Aklın ve mantığın karanlıklarda kalışı asıl endişelendirmeli Lakin kaç aklı selimin derdidir ki bu. |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sözlük lütfen |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Hayat abından bizarız kabına bakmaya inat Oysa bu can ve tende damıtılıyor abı hayat Varidatı sır yani KABINI BİLMEDEN KULLUĞUMUZDAN ŞİKAYETTEYİZ OYSA ALLAH BU KİMLİKLE BİZİ HAZRETİ İNSAN EYLEDİ |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Ol cihan-nüma aynada edep ve irfanı görebilmek Kolay mı marifetin rütbe-i bela’sında arifliğe erebilmek Esad Erbili’yi kim şehid-i aşka verdiler Muhyiddin-i Arabi’ye ise tekfir-i zındık dediler Ne Hay’dan gelip Hu’ya gidişler keşfedildi Ne de bu sırlar bilinip şehadet keşfedildi. VARIDATI SIR YANİ MARİFET BU DÜNYA DEVRANININ AYNASINDAN BAKIPTA GERÇEĞİ GÖREBİLMEKTİR NİCE ÇİLELER VE HORLANMALARIN İMTİHANINDAN GEÇEBİLMEKTİR HAYAT ATEŞİ AŞKINI İLAN EDİNCE ESAD ERBİLİYİ KATLETMEDİLERMİ MENEMENDE MUHİDİN ARABİYİ ŞAMDA KAFİR DİYE SUÇLAMADILARMI BİR DARBI MESEL GİBİ SÖYLENİP GEÇTİ HAY DAN GELİP HU YA GİTMEK NEDE MÜŞAHİTLİĞİN SIRRINA ERİLDİ ESMALARDAKİ EŞŞEHİD ADINA |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Ya mûcib..Arza hacet yok..Halim sana ayandır..Söze gerek yok..Sessizliğim sana beyandır.. |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Ölüm soğuk bir kelime imiş Ölünmemesi adına işkencesine tutulduk Oysa Resulullah ne diyordu “Ölmeden evvel ölünüz” VARIDATI SIR YANİ |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Bir beyan-ı arzuhaldir başlangıcın ba’sından Bakıp ta göremese de bu onun bakışından Bidayette suretinde siretini cem edip Baki’liğe muştu verir bakara’nın başından VARIDATI SIR YANİ |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Bir düşünce eken bir eylem biçer Bir eylem eken bir alışkanlık biçer Bir alışkanlık eken bir karakter biçer Bir karakter eken kaderini biçer. VARIDATI SIR YANİ |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Göz vardır söz olup da dile gelir sükut ile Dil vardır derdini beyan etmekten aciz Hal vardır zaman ve mekanlarda da özge Gönle kah kahır çalan kah hüzün kahsa muhabbet VARIDATI SIR YANİ |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler HOCAM BURASI SADECE İÇİMİZDEN GEÇEN ANLIK CÜMLELER BÖLÜMÜ..... ŞİİR DEĞİL... :( |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler BENDE GÖNLÜMDEN GEÇENLERİ DİLLENDİRİYORUM SEVGİ DEĞER SERPİLE OLMAHİLERKİ DERYADA YÜZERLER OL BALIKLARKİ DENİZDEDİRLER DENİZİ BİLMEZLER SANIRIM ANLAMIŞSINIZDIR VEYA ŞÖYLE İFADE EDELİM BİZLERKİ BU MEDİNE WEBDE SEYREDERİZ NE SEYRETTİĞİMİZİN BİLİNCİNDEYİZ NEDE SEYRETMEDİKLERİMİZİN BİLİNCİNDE |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler sağolun hocam artniyetim yoktu kesinlikle.sadece mazur görün işte anlıyamadım.diliniz çok garip.saygılarımla. sanırım yağmur kardeşimizin önerisi haklı olsa gerek.şiir bölümümüz mevcuttur.orayı kullanmalısınız demiştir.geri çekilme değil amacı.ben böyle anladım.en azından türkçe konuşuyor:) |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler serpil hanım bağıracağınıza sözlüğünüzü ve gözlüğünüzü yanınıza alın efendim.bak ben anlamadığım halde sırıtıyorum kafa sallıyorum alim desinler bana diye[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler ali lafım sana değil.sıryani hocam eline koluna sağlık . ya kardeşler edepten yoksun olduktan sonra hiçbirşeyin kıymeti yokmuş edep ya huuuu |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Ben ne elbiseler gördüm için de insanan vardı; ne elbiseler gördüm ki, içinde insan yoktu....... |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Allah Allah ne garip insanlarsınız ya. sıryani hocanın şairane bir dili var , belli ki şair mayası var içinde. laflarını, anlatmak istediklerini kafiyelere döküyorsa suç mudur kardeşim. Allah vergisi bir yetenektir bu herkes şair olamaz. Bu hocamız da bu yetenek sonuna kadar var ve kullanmak istiyor. sen anlık gelen düşünceni düzyazı ile anlatırsın, o kafiyelere düzer de anlatır. bir başkası seciyle anlatır. efendimizin şairlere verdiği değeri unutmayın! |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler [HIGHLIGHT=#ffff00]"""Kullandıkça keskinleşen tek alet DİLDİR"""[/HIGHLIGHT] |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler """Kötü haberlerin kanatları vardır, İYİ HABERLERİN AYAKLARI BİLE YOKTUR...""" """Hafif acılar konuşulablir ama , DERİN ACILAR DİLSİZDİR...""" |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler """AŞK, davaya benzer, CEFA ÇEKMEKde şahide; ŞAHİDİN YOKSA DAVAYI KAZANAMSSIN Kİ..."" """En tatlı balın bile fazlası bıkkınlık verir..!!!."" |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Neylesem benim,bu iç kavgalarımla; pişmanlığım,kendime düşmanlığımla; sen bağışlasanda,ben yerim kendimi; ne yapsam bu yüz karam,bu utancımla. |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Bir gün bir mum yakacağım ve o mumun aleviyle el yıkayacağım bu hayattan |
re: İçinizden Geçen Anlık Cümleler/ Medineweb Fikirlerin çarpışmasından HAKİKAT meydana çıkar, Amma KABAKLARIN çarpışmasından da çekirdek çıkarmış.... |
re: İçinizden Geçen Anlık Cümleler/ Medineweb Haksızlığı meslek edinenlerden hak istemek DİVANELİKTİR!... |
re: İçinizden Geçen Anlık Cümleler/ Medineweb Unutma ;dünya aptalların ahiret dürüst kalmak adına çile çekenlerindir. Bir Dost... |
re: İçinizden Geçen Anlık Cümleler/ Medineweb sahte sevdalar gerçek acılara gebedir..... |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Sabret Can; üzülme sevmeyen gitsin. Niçin ağlarsın? Dua et Rabbim seni terketmesin. İşte O terkederse sen gerçekten bitersin ... |
Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Kapıyı çal'ki açılsın. Kapıyı çalmasan açılırmı sanırsın o kapı. |
SAAT: 04:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.