![]() |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. ali isimli üyemiz maaşallah bu konularda pek mahir sanki bi buton var böyle bi gedik açılınca haber alıp yorumunu yapıştırıyor. kınıyorum |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. ali bey yangına benzinle gider sağolsun |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. şimdi senin anladığın gibi mi bakıyım yoksa olması gerek olan gibimi ? benim anladığım temelli farklı ... hem dur bakalım sen bana ördekmi dedin ? :=))) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. tanış dünyamıza geri dön ne dediğini anlamıyorum |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. döndüm..hay şu ışınlanmayı icad edenden allah razı olsun :=)) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. evet ama sen de kıymet bil kısa mesafe için zırt bırt kullanma makineyi zorlama idareli kullan sıksık uzaklaşıyosun bak |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. Yahuu sağolun !!!! Hangi konuyu açsak sabotaj ! Güzel güzel yazışmak , paylaşmak varken biri asar keser, biri vaaz verir, biri laftan laf çıkartır !!!!!!!! Artık size konu monu açmayacağım [ Adminim yoket bu konuyu :((( |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. ya gaza zam gelmeden evvel almıştım bi kaç depoda tadını çıkarıyordum kızma hemen :=)) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. tanış hocaya sormuşlar kaç yaşındasın? ---yirmiiiiii 15 yıl sonra hocam yaş kaç oldu? ---yirmiii ya hocamm o 15 yıl eveldi tanış hoca:"erkek adam sözünde durur" demiş. |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. rica ederim yağmur kusura bakma ısrar edemicem nolur beni affet konu aç diye kararına saygım sonsuz |
SAAT: 10:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.