![]() |
Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. Benden birkaç inci.. " Yanlış hesap bağdattan, yanlış tercih fıtrattan döner" (N.K) " Gerçekler, Uyumakla ya da cesaretle yok olmaz" (M ) " Her insanın içinde sakladığı bir mağara adamı vardır" (N.K) " Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm........................... ..... e mi :) Yağmur boşlukları doldurtma şimdi bana :) (Abdülmelik + M.) Aklıma geldikçe devam edeceğim inşaallah... NOT: Arkadaşlar, orjinal olsun inşaallah... |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. ""Alimle sohbet et, edersin mertebe Not: bu kendim için söylediğim bir sözdür.. devamı gelecek inşAllah..Cahille sohbet et, dönersin merkebe "" |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. cahille etme sohbet küstürürsün cam kırığıyla olma tıraş kestirirsin ..:=) ----- el yumruğu yemeyen balyöz sanarmış yumruğunu (atasözü) --------------- kapılma rüzgarıma yamulursun ... (kamyon kasası sözü) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. derby kullan ey millettt, yüzün eskimesin olma illetttt...:):) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. derby kullan ey millettt, yüzün eskimesin olma illetttt...:):) --- bu ne sözü abi ? ünlü türk düşünürü (insanların cilt sağlığını düşünür ) ali desitero nun mu ? -------------- ben bir garib abdalım gümüş zurna neyime ! -- (zurnacılara diyolar burda abdal diye ) :=))) ------------------- ahenkle dans eden yorumlar için ... yoruyorum.... tüm kasaplarda .... , reklamsa reklam abi. |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. Alıntı:
sen sus gözlerin konuşsun :):) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. ara ara belkide bulursun :=)) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. aramıyorum bıraktım. benim güzel sözlerim buraya göre değil :):) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. aramıyorum bıraktım. benim güzel sözlerim buraya göre değil :):) o zaman senin güzel gözlerinden mahrum eyleme bizleri :=) ------------------------------------------------------------------------- kışın güneşine esnafın gülüşüne kanma !! (kız değil ha ) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. tilkiye somuşlar " tavuk severmisin? " diye, oda " gülmekten söyleyemiyorum " demiş :):) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. kurda sormuşlar boynun neden kalın kendi işimi kendim yaptığım için ------------------------ tilkiye çok güldüm hala gülüyorum ..bende gülmekten yazamıyorum... |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. damlıya damlıya dağdan kestim kereste.....:)))))))))) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. illede odunum diyosun yani ! |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. Alıntı:
|
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. tanış gerçekten imammısınız siz? espirileriniz saygısızlık sırıtıyor |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. ali kardeşim tanış hocadan hiç beklemediğim laf duydum, üzüldüm,geri iade etmek zorunda kaldım. |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. türkçenin azizliği ...yanlış anlaşılma olmuş... bu odununda ısrar eden oduncunun sözüdür..ben odunum demek anlamında değil.. --- yanlış anlaşılmış ama ben yinede özür dilerim kardeş... bu bir deyimdir. --- ali kardeş ben imamım varmı bi sıkıntı..hangi kelamımız saygısız ? o nuda yazıverin.. |
bu ağır bir deyim.gerizekalı,kafasız,cahil manasında kullanılır. eğer sizi kırdıysam özür dilerim.ama bu dil imama göre olmamalı.. saygılar. |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. Bi dakika , bi dakika ; Tanış İMAM mı Yapmayın kardeşler yahu... Tanıışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş !???? Özür dilerim ne oluyor |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. bu ağır bir deyim.gerizekalı,kafasız,cahil manasında kullanılır. --- bu sizin düşünceniz... nasıl bakarsanız öyle görürsünüz.. üstelik bir üst yorumda belirttim yanlış anlaşılma olduğunu ve deyimin anladığım şeklini ve kullanma sebebini..buna rağmen bu üstteki yorumunuza şaştım !!! ben kırılmam merak etmeyin dostlar kırılmasın yeterki... |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. hemde kocatepede |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. tanış hoca hadi toparladın........ |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. aşkolsun arkadaşlar o tarz kelam ettimmi hiç ? |
|
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. pekala birader ne deyim..nasıl dilerseniz öyle olsun.. |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. hişşttttt ne oluyor burada ? keserim bak :):) |
Yahuuu ben bu tanışı spor giyim mağazası işletiyor diye biliyordum, aldım MSN.ye işin aslını anlattırdım, imam olmuş 3 aylık, Kpsss falan filan, ben özür diliyorum.. Kendisi anlatmamıştı, yada unutmuş diyelim.. Neyse.. Hakkını helal et, yalan söyledin zannettim, kızdım... Sonra birden aklım başıma geldi de anlattırdım sana ... |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. Köpek hayvandır ama davar değildir. İnsan insandır, ama her insan eşrefi mahlukat değildir.Bazı insanların DAVARİYE MEZHEBİNE ÜYE olduğunu üzülerek söylemeliyim. Bir köpeğe eğitim vererek sokağa işememesini öğretebiliyoruz. Ama DAVARİYE (!) mezhebine bağlı bir insana sokağa tükürmemesini ve sümkürmemesini öğretemiyoruz.. Öyle an gelir ki, melekler insanları kıskanır, öyle an gelir ki, şeytanlar insan olmadıkları için Allah’ a şükrederler. |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. İletişim bildiridir, saldırı değil. Bir konuyu saldırıya dönüştürmeden tartışabilmek, ustalık gerektiren bir sanattır. Bu çok az görülen bir başarıdır. İnsanlar bir konuyu konuşurken öfkelenmeye başlamışlarsa dikkatler o konudan çıkmış, kendimize odaklanmıştır artık. Konuyu değil kendimizi konuşmaya başlamışızdır. BU TANIŞ'AYDI :) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. iki kişi bir arada otururken biri demişki yaw bugun hava bulutlu.. diğeri hemen geçirmiş adama yumruğu -yaw ne oluyo falan ... demişki vuran: sen bana ördek dedin.. diğeri :hoppalaaa ne ördeği yaw ben sadece hava bulutlu dedim .. öbürü :tamam işte bulutlu dedin.bulutlu havada ne olur? yağmur.yağmur yağınca neolur ? gölet gölette ne yüzer ? ÖRDEK ------------- biz keresteden odun çıkardık. ama bakıyorum odundan siz neler çıkardınız !!! |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. ali isimli üyemiz maaşallah bu konularda pek mahir sanki bi buton var böyle bi gedik açılınca haber alıp yorumunu yapıştırıyor. kınıyorum |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. ali bey yangına benzinle gider sağolsun |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. şimdi senin anladığın gibi mi bakıyım yoksa olması gerek olan gibimi ? benim anladığım temelli farklı ... hem dur bakalım sen bana ördekmi dedin ? :=))) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. tanış dünyamıza geri dön ne dediğini anlamıyorum |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. döndüm..hay şu ışınlanmayı icad edenden allah razı olsun :=)) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. evet ama sen de kıymet bil kısa mesafe için zırt bırt kullanma makineyi zorlama idareli kullan sıksık uzaklaşıyosun bak |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. Yahuu sağolun !!!! Hangi konuyu açsak sabotaj ! Güzel güzel yazışmak , paylaşmak varken biri asar keser, biri vaaz verir, biri laftan laf çıkartır !!!!!!!! Artık size konu monu açmayacağım [ Adminim yoket bu konuyu :((( |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. ya gaza zam gelmeden evvel almıştım bi kaç depoda tadını çıkarıyordum kızma hemen :=)) |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. tanış hocaya sormuşlar kaç yaşındasın? ---yirmiiiiii 15 yıl sonra hocam yaş kaç oldu? ---yirmiii ya hocamm o 15 yıl eveldi tanış hoca:"erkek adam sözünde durur" demiş. |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. rica ederim yağmur kusura bakma ısrar edemicem nolur beni affet konu aç diye kararına saygım sonsuz |
SAAT: 16:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.