![]() |
Cevap: günün sözü Rütbelerin en alası ilim rütbesidir. Hz. Ali |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Anladım ki ; susan herşey , derin ve heybetli..''. Şems-i Tebrizi |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güven çok ince bir çizgidir. Onu kalınlaştırarak kırılmasını engelleyen tek şey, " İki taraflı" olmasıdır..." Fuzuli |
Cevap: günün sözü mutluluk, sorunsuz bir yaşam değil, sorunlarla başa çıkabilme yeteneği |
Cevap: günün sözü Ya senin kendisinde yok olacağın ya da onun sende yok olacağı biri ile sohbet et. Ya da hem senin, hem de onun 'da yok olacağı biri ile sohbet et; ne sen kalasın ne de o.... :) |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] " Bizi yoran, Şartların ağırlığı değil, İnsanların halden anlamayan Sağırlığıdır..." |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne güzel der büyükler; "Elinle yaptığın hayrı, dilinle ziyan etme!" |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dünyayı seyrederken öğrendiğim bir şey varsa, O da insanların göründüğü gibi olmadıklarıdır!.. (Stardust) |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir insanın Sana verebileceği en güzel şey, Güvendir... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mü’min kıyamet günü sahifesinde işlemediği iyilikler görür. Kendisine sorulur: onları hatırlamıyor musun? Hatırlamıyorum, bunlar neden dolayı bana verildi, dediği zaman, kendisine: dünya yurdunda beklediğin isteklerinin bedelidir, denilir. Abdulkadir Geylani |
SAAT: 14:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.