![]() |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sadece susarak tepki gösterdiğimiz durumlar var, Çünkü bazen ne kadar konuşursak konuşalım Söylediğimiz hiçbir sözcük yeterli gelmez.. Vakt-i sükut. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü Hz İbrahim'e su taşıyan karınca misaliyiz Sırtımızda dağlar, içimizde sonsuz bir umut |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herkese eşit davran ama, Asla sonsuz güvenme. İnsanoğlu bencildir, Yıkıverir hayallerini tepene! |
Cevap: günün sözü Evlatlarınızın seviyesine inin onlarla konuşup ,onların dünyalarını keşfedin.. |
Cevap: günün sözü ben babamı cok özledim yanınızdaysa kıymetini bilin arkadaşlar.. keske ben de istediğim zaman göreblseydm |
SAAT: 05:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.