![]() |
Aklın çemberinde dolanır durur yüreğim Sensiz bir lahza geçse ben neylerim... ( snnclk ) |
Okumak üç türlüdür: Dilin okuması Kıraat, Aklın okuması Tefekkür, Kalbin okuması Hayattır. İmam-ı Gazali |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gözlerim Görseydi Toprağı Tanıyamazdım.. Sizin Gibi Basar Geçerdim... Aşık Veysel |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "İnsan kalbi bir sandıktır; dudaklar,onun kilidi, dil ise anahtarıdır. insana o anahtarı iyi muhafaza etmek düşer." ( Ömer B. Abdülaziz ).. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Güler yüzle söylenen bir yalanı, bir anda yuttuğumuz halde; acı gerçeği ancak damla damla yutarız. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Derin fikre sahip olanın nazarı da güzel olur. Hazreti Ali Radıyallahu anh |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkes birgün mutlaka yaşar Ya aldığı duayı Ya aldığı ah'ı .. |
" Tecrübe, hayatın sana kel kaldıktan sonra tarak vermesidir. " bu kdr güzel anlatilirdı aldiğın darbeler karsisinda edindiğin deneyim:))) |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 07:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.