![]() |
Cevap: günün sözü ...acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer ben çok pahalı bir tabloyum ... -charles bukowski- |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öfke rüzgar gibidir bir süre sonra diner; Ama birçok dal kırılmıştır bile! . Hz. Mevlana |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] BİR YASTIĞA BAŞ KOYMAK, Paylaşmaksa yaşamı "Yün yastık", "taş yastık", "ot yastık" Ne farkederki sevene Seven başa yakışır hepsi, anladık. Ömer Hayyam Sabır sınavıymış meğer, ÖMÜR DEDİĞİN... |
Cevap: günün sözü Ben böyle bakıp durmayacaktım dili bağlı. Islam'ı uyandırmak için haykıracaktım. Gür duygulu, gür imanlı beyinler coşar ancak, Ben zaten uzun boylu düşünmekten uzaktım! Haykır! Kime, fakat! Hani sahipleri yurdun? Ellerdi yatanlar, sağa baktım, sola baktım; Feryadımı artık boğarak, naşını tuttum. Bin parça edip şiirime gömdümde bıraktım. Seller gibi vadiyi inleyişlerim saracakken, Hiç çağlamadan, gizli inen yaş gibi aktım. Yoktur acılarımdan şu sağır kubbede bir iz; Inler 'Safahat'ımda ki acılar bile sessiz..! |
Cevap: günün sözü Dünyada Dost Bulmak Çok Zor Olmuş. |
Cevap: günün sözü Keşke hiç büyümeseydimde dizimdeki yarayı en büyük acı sansaydım... |
Cevap: günün sözü Topraktan geldik, toprağa gideceğiz. Mühim olan, çamurlaşmamak. -Hz. Mevlana- |
Cevap: günün sözü Bu Milletin Külüne Üflesen Altından İman Cıkar |
Cevap: günün sözü Huzur, hiçbir gürültünün, sıkıntının ya da zorluğun bulunmadığı yer demek değildir. Huzur, bütün bunların içinde bile yüreğimizin sükun bulabilmesidir... |
Cevap: günün sözü yarına bırakma yarın olurda bakarsın sen olmazsın |
SAAT: 14:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.