![]() |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Umudu kaybetmek ne kadar kolaysa, Onu beslemek o kadar zordur. Hayata bağlanmak ne kadar uzun ve yorucuysa hayattan kopmak o kadar kısadır. |
Akıl kalbe, kalb ruha, ruh sırra dönerse, aklın sana ayna olur |
Hayatınızda denge sorunu varsa, etrafınıza dikkatlice bakın! Muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur... [emoji6] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
"İyilikten daha üstün bir şey varsa,o da iyilik ettiğini fark etmemektir. .." |
‘’Yaşam, çok zalim bir öğretmendir. Önce sınav yapar, sonra ders verir.’’ Andre Gide |
Sayın insan bir dakika düşünmez misiniz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Dökmeye niyetim yok içimi, zor sığdırdım zaten... Cemal Süreya... |
‘’Gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenince, diğerleri de yanlış gider.’’ C. Bruno |
Herkesin bir yükü var Kiminin ki aklında Kiminin ki sırtında Kiminin ki sırrında Bu olsa gerek en ağırı da...... |
Gülümsemesini bilmeyen insan dükkân açmasın. Çin Ata Sözü |
Varsın olmasın hayatta her istediğimiz Biz olana '' Elhamdülillah '' olmayana da '' Eyvallah '' demesini biliriz.. |
Felsefe okuyana “Hayırdır filozof mu olacaksın?” * Tarih okuyana “Başımıza tarihçi mi kesileceksin?” * Roman okuyana “Bunlar boş işler” * Şiir okuyana “Aşık mı oldun be?” * Tasavvuf okuyana “Bu iş kitaplardan öğrenilmez” diyen tuhaf insanlar ile iç içeyiz. * Siz onlara aldırmayın. Okuyunuz sadece okuyunuz. Su içene neden su içiyorsun diye sorulur mu? |
Bulunduğum yeri yadırgamamayı öğrendim. Düşen düştüğü yere, Giden gittiği yere, Kalan da kaldığı yere alışıyor. İbrahim Tenekeci |
Aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu. Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri çok seviyorum. Özdemir Asaf |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Göz utanır gönül dostu görünce, Can tutuşur candan selam gelince, Bülbül olup bir bahçeye girince, Gül yanmazsa ben yanarım Sultanım.. Abdurrahim Karakoç |
İman edenlerin Allah'ı sevmeleri ise her türlü sevgiden daha üstündür. Bakara Suresi 165 |
Fil çoğalsın Ebabil'den umut kesilmez Firavun azsa da Nil'den umut kesilmez Zalimler ölmüyor diye yese kapılma Sabret hele Azrail'den umut kesilmez Ardurrahim Karakoç |
Küçük insanlar dengini Büyük insanlar kendini arar Yunus Emre |
Alıntı:
|
Samimilik, edep sınırlarını aştığında laubaililk olur. Necip Fazıl Kısakürek |
Dinleyeni olmadığından değil.. Anlayanı olmadığından sessizleşir insan. Osho |
Dünya deniz gibidir. Çok kimse boğulmuştur. Gemin takva, Yükün iman, Halin tevekkül olursa Kurtulursun Hz. Lokman Aleyhisselam |
Bu dünya yalan ama gerçekmiş gibi o kadar rahat yaşıyoruz ki...🙁 |
Yaşadığın ânı ganimet bil |
Ağaç dikmek yağmur duasıdır. Çalışmak rızık duasıdır. Yardım etmek yoksula duadır. Aklını kullanmak kendine duadır. Özlemek kalbin duasıdır. Dua dilimizle söylediklerimizden çok elimizle eylediklerimizdir. Allah dilimize değil, eylemimize bakar. Dua edelim, emir yağdırmayalım.... M. İslamoğlu |
Bazen Allah ,kendisine tutunman için tüm dallarını kırar, bilemezsin..... |
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür. Aristo |
Allah üç misafiri habersiz gönderir. Rızık , Kader ve Ölüm Allah Rızkımızı Helal Kaderimizi Güzel Ölümümüzü İmanlı Eylesin... |
"Olmadı" diye sızlandığın her durumda İmam Gazali'nin şu sözünü hatırla "Allah, senin iyiliğini senden iyi bilir" |
Sevgi dünyasına yalan giremez Goğnülden sevmiyen Hakk'a eremez" -Neşet Ertaş- |
" Gidilmeye değer yolların kestirmesi yoktur." Paulo Coelho |
Güzel insanlar birer birer bu dünyadan göçüp gittiler. Rabbim onları firdevs cennetlerine alsın. Çevremizde ki dostların kıymetini bilelim kardeşler |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. P[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Neler yapmadık şu vatan için, Kimimiz öldük kimimiz nutuk söyledik... O.Veli |
İnsanlar sadece konuştukları şeylerden değil, sustukları şeylerden de sorumludurlar. -Uğur Mumcu krik |
Kibir, alçakların ahlakındandır. İmamı Şafi |
Dünya hayatına meyledenler deniz suyu içnelere benzerler. İçtikçe susarlar, susadıkça içerler. İbn Arabî |
SAAT: 07:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.