![]() |
Cevap: günün sözü Ebû’L-Hasan Harakānî HazretLeri buyurur: “NasıL ki namaz ve oruç farzdır, îfâsı mecbûrîdir, aynı şekiLde gönüLden kibri, hasedi ve hırsı bertarâf etmek de zarûrîdir.” |
Cevap: günün sözü Ve en önemlisi , Kitapların şarjı bitmiyor... |
Cevap: günün sözü "Ben kimseye benzemem" diyenlerin Aslında; HEPSİ BİRBİRİNE BENZİYOR ... (B.Gökçe) |
Cevap: günün sözü Ne sevgimiz/aşkımızda Allah rızası gözettik, Ne evimizde/yuvamızda Allah'a yer verdik. |
Cevap: günün sözü insanlar, incindiği zaman değişir... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kader çadırındaki kilim gibidir. İpliğini YARADAN verir sen dokursun. Deseni sendedir. Renkleri ondan. kızıldereli kitabesinden |
Cevap: günün sözü Hüzün ağır gelir yüreğe, ama en güzel duayı ettirir sahibine... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] " Bazen ne yaparsan yap yaranamıyorsun... Ve yaranamadıkça yaralanıyorsun... " |
Cevap: günün sözü BİR HEDEF BİR İNSAN İÇİN YETERİNCE ÖNEMLİYSE; her ne kadar başlangıçta imkânsız gibi görünse de, o kişi onu başarmak için bir yolunu bulur... |
Cevap: günün sözü su dunyada hak olan bi gercek ÖLÜMDÜR. |
Cevap: günün sözü Bana cocuklugumu geri verin, Buyukluk sizde kalsin... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dervişe sormuşlar; -Hayat nicedir? Demiş ki derviş; "Hayat bilmecedir. Attığın her adım bir hece, çözene gündüz, çözemeyene gece" |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Noktadan sonra bitmeyen yazılar, “Tamam”dan sonra bitmeyen konuşmalar, “Geçti artık”, dedikten sonra geçmeyen acılar var…” |
Cevap: günün sözü Ve dile gelir Kerbela .. "Benim için ağlama! Kendine bak!" der .. Aslında her yer Kerbela'dır .. Her gün Aşura .. (Aşkın Şehidi kitabından) |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kopan gülün dalında durması ne kadar zorsa, Kırılan kalbin de onarılması o kadar zordur. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Unutmak olmasa, insanoğlu nasıl yaşardı bunca acının ortasında ?.. | Mustafa Kutlu |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalp Allah ile birlikteyken dinlenir. Başkalarının yanında yorulur.. Abdülkadir Geylânî ks |
Cevap: günün sözü "Kalmadı kırılacak bir yanımız .. Sen onar bizi Rabbim .." .. |
Cevap: günün sözü Mutlu olmak için içinde bulunduğumuz andan daha iyi bir zaman olduğuna karar vermek için beklemekten vazgeçin. Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur aslında. Bir çoğu mutluluğu insandan daha yüksekte ararlar, bazıları ise daha alçakta arayıp durur. Oysa mutluluk, insanın boyu hizasındadır.... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dostun üzüntüsüne acı duyabilirsin. Bu kolaydır.. Ama dostun başarısına sempati duyabilmek; sağlam bir karakter gerektirir!... (O.Wilde) |
Cevap: günün sözü Dönem korku çağı; Sudan, Çiçekten, Yükseklikten, Yalnız kalmaktan korkuyor insanlar. Çünkü; Allah'tan korkmayan, her şeyden korkar ___________________ |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü Şükretmek hayatın iyi tarafını ortaya çıkarır. Sahip olduklarımızın aslında yeterli, hatta fazla bile olduğunu hissettirir. Reddi kabule düzensizliği , düzene Karmaşıklığı netliğe çevirir. Bir öğün yemeği ziyafete Bir evi, bir yuvaya çevirir. Şükretmek geçmişimizi anlamlı kılar. Bu güne huzur ve yarınlara bir ışık getirir. |
Cevap: günün sözü pirincin içindeki siyah taştan değil,beyaz taştan korkun:) japon atasözü |
Cevap: günün sözü her müslüman; bir kova su dökse İsral'i sel alır... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sabır "dikendir"; Rabb'in için katlanırsan, "güle dönüşür.. Uğur Koşar |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Şefkât öyle bir dildir ki; Sağır da duyabilir, kör de okuyabilir. ” |
Cevap: günün sözü "Sana Allah Teâlâ'yı unutturan, gaflete düşüren herşey düşmandır." |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üzülmüyorum.. Çünkü hayat yeni birşey öğretti bana: Hiç gitmeyecekmiş gibi sevenler, hiç sevmemiş gibi gidenlermiş aslında. Sunay Akın |
Cevap: günün sözü "Bir müslüman kardeşinin kalbine sevinç koyabiliyorsan, Seninde sevinçlerine Cennet koysunlar..." -alıntı - |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Yaradan Rabb’in adıyla oku! Böyle okursan varlığının anlamı kalın harflerle yazılır yeryüzünde. Böyle okursan insan olmanın ne demek olduğunu bilirsin. Böyle okursan anlarsın Hasan ve Hüseyin’nin dedesi neden omuzlamış ağır bir yükü…” Tarık Tufan |
Cevap: günün sözü Ey utancın kara eşekleri üzerinde tarihin “şehadet” meydanlarından kaçan kurtlar, tilkiler, paraya tapan hırsız fareler! Ve siz ey ağızlarını toprağa gömmüş adi koyunlar! Ey ortadan kaybolmuşlar! Beyinsizler! Pislikler! Aranızda insanın yüzünü hatırlayan var mı? Onu görebilecek, onu yeniden tanıyabilecek gözler var mı? Ali Şeriati |
Cevap: günün sözü Aklını eşeğe verme, çeker arpa tarlasına gider. Atasözü |
Cevap: günün sözü Çiğ tanesi sanmak ne cüret, gözyaşıymış İnsanın insana raptolduğu cevher İsmet Özel |
Cevap: günün sözü Birisi tarafından delice sevilmek size güç verir, Birisini delice sevmek ise cesaret... (L.Tzu) |
Cevap: günün sözü Rabb’im ; Ben duâ’mı ettim. Emânetim sendedir. Hüküm sende, Nâsibim ‘ol’ emrindedir. . |
Cevap: günün sözü Bazı kimseler o kadar kutsallaştırılıyor ki zaafları ve eksikleri hiç kimse tarafından görülmüyor. Dr. Ali Şeriati / Dünyagörüşü ve İdeoloji |
re: Medineweb Günün Sözü Hayirli olsun ne kadar sia taraftari varmis hadi bakalim iftira lara devam edin siz tuzak kuruyorsunuz rabbim de tuzak kuruyor rabbim tuzak kuranlarin en hayirlisidir |
Cevap: günün sözü Ben gülünce gülen, ben ağlayınca ağlayan arkadaş istemem; Zaten sudaki gölgem bile bundan iyisini yapar... (Konfüçyus) |
Cevap: günün sözü Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar; Ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar... (Hz.Mevlana) |
SAAT: 04:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.