![]() |
Cevap: günün sözü Anlatıyorum, hiç konuşmadan .. Buğdayın içini dökmesi gibi .. (İ.Tenekeci) |
Cevap: günün sözü 'imkansız' dedi gurur 'riskli' deditecrübe 'manasız' dedi mantık 'yine de denemeye değer' dedi kalp... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dost; acı söyleyen değildir. Acıyı tatlı söyleyebilendir...! |
Cevap: günün sözü kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar. sorun atlıkarıncalar değil, arkamdan dönüp duran dönme dolaplar! |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eskiler ne de güzel söylemişler ; "Elinle yaptığın hayrı dilinle ziyan etme." |
Cevap: günün sözü "Rabbim seni bana verecek ey sevgili. Çünkü Rabbim seni bana vermek istemeseydi, bana seni bu kadar büyük aşkla istemeyi vermezdi. - Fatih Sultan Mehmet Han – |
Cevap: günün sözü bazen susmak gerekir, sözlere yazık etmeden.... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hissetmek" gönül insanlarının işi… Çok konuşmasan da, anlar onlar seni... Kadim Dolunay |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Dünyaya evlenme teklifi edersen, mihir olarak dinini ister!” |
Cevap: günün sözü Birbirimizi yanlış anlamak için gösterdiğimiz çabayı, doğru anlamak için gösterirsek, gülme işaretini o kadar sık kullanmamıza gerek kalmaz. İbrahim Tenekeci |
SAAT: 05:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.