![]() |
Cevap: günün sözü Kardeşim ben "Lailaheillellah" diyerek ipe gidiyorum. Ama sen "Lailaheillellah"dan ekmek yiyorsun. [ Seyyid Kutub ] |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hoşlanmadığına sabretmedikçe, hoşlandığını ele geçiremezsin... (Hz.İsa) |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hoşlanmadığına sabretmedikçe, hoşlandığını ele geçiremezsin... (Hz.İsa) |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Kişinin kelâmı, aklının beyânı, faziletinin tercümanıdır." (Ebu Bekir Sıddık r.a) |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevilmek için uğraşmak sevgisel hatadır !.. Çünkü sevgi akar.. Akmıyorsa girmeye çalıştığın yüreği değil seni yakar !.. Nur Hayat Şuara |
Cevap: günün sözü sen, sana Allah'ı hatırlatanı, 'Allah' diyeni sev; gerisini boşver!... |
Cevap: günün sözü Alıntı:
|
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü Kaleme bile sırrını verme Gider kağıda yazar... (A.Tolga Akpınar) |
Cevap: günün sözü Hayvanlar için Rabbimiz, 'onlar benim sessiz kullarımdır' diyor. |
SAAT: 14:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.