![]() |
Cevap: günün sözü Bana cocuklugumu geri verin, Buyukluk sizde kalsin... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dervişe sormuşlar; -Hayat nicedir? Demiş ki derviş; "Hayat bilmecedir. Attığın her adım bir hece, çözene gündüz, çözemeyene gece" |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Noktadan sonra bitmeyen yazılar, “Tamam”dan sonra bitmeyen konuşmalar, “Geçti artık”, dedikten sonra geçmeyen acılar var…” |
Cevap: günün sözü Ve dile gelir Kerbela .. "Benim için ağlama! Kendine bak!" der .. Aslında her yer Kerbela'dır .. Her gün Aşura .. (Aşkın Şehidi kitabından) |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kopan gülün dalında durması ne kadar zorsa, Kırılan kalbin de onarılması o kadar zordur. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Unutmak olmasa, insanoğlu nasıl yaşardı bunca acının ortasında ?.. | Mustafa Kutlu |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalp Allah ile birlikteyken dinlenir. Başkalarının yanında yorulur.. Abdülkadir Geylânî ks |
Cevap: günün sözü "Kalmadı kırılacak bir yanımız .. Sen onar bizi Rabbim .." .. |
Cevap: günün sözü Mutlu olmak için içinde bulunduğumuz andan daha iyi bir zaman olduğuna karar vermek için beklemekten vazgeçin. Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur aslında. Bir çoğu mutluluğu insandan daha yüksekte ararlar, bazıları ise daha alçakta arayıp durur. Oysa mutluluk, insanın boyu hizasındadır.... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dostun üzüntüsüne acı duyabilirsin. Bu kolaydır.. Ama dostun başarısına sempati duyabilmek; sağlam bir karakter gerektirir!... (O.Wilde) |
SAAT: 04:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.