![]() |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Yaradan Rabb’in adıyla oku! Böyle okursan varlığının anlamı kalın harflerle yazılır yeryüzünde. Böyle okursan insan olmanın ne demek olduğunu bilirsin. Böyle okursan anlarsın Hasan ve Hüseyin’nin dedesi neden omuzlamış ağır bir yükü…” Tarık Tufan |
Cevap: günün sözü Ey utancın kara eşekleri üzerinde tarihin “şehadet” meydanlarından kaçan kurtlar, tilkiler, paraya tapan hırsız fareler! Ve siz ey ağızlarını toprağa gömmüş adi koyunlar! Ey ortadan kaybolmuşlar! Beyinsizler! Pislikler! Aranızda insanın yüzünü hatırlayan var mı? Onu görebilecek, onu yeniden tanıyabilecek gözler var mı? Ali Şeriati |
Cevap: günün sözü Aklını eşeğe verme, çeker arpa tarlasına gider. Atasözü |
Cevap: günün sözü Çiğ tanesi sanmak ne cüret, gözyaşıymış İnsanın insana raptolduğu cevher İsmet Özel |
Cevap: günün sözü Birisi tarafından delice sevilmek size güç verir, Birisini delice sevmek ise cesaret... (L.Tzu) |
Cevap: günün sözü Rabb’im ; Ben duâ’mı ettim. Emânetim sendedir. Hüküm sende, Nâsibim ‘ol’ emrindedir. . |
Cevap: günün sözü Bazı kimseler o kadar kutsallaştırılıyor ki zaafları ve eksikleri hiç kimse tarafından görülmüyor. Dr. Ali Şeriati / Dünyagörüşü ve İdeoloji |
re: Medineweb Günün Sözü Hayirli olsun ne kadar sia taraftari varmis hadi bakalim iftira lara devam edin siz tuzak kuruyorsunuz rabbim de tuzak kuruyor rabbim tuzak kuranlarin en hayirlisidir |
Cevap: günün sözü Ben gülünce gülen, ben ağlayınca ağlayan arkadaş istemem; Zaten sudaki gölgem bile bundan iyisini yapar... (Konfüçyus) |
Cevap: günün sözü Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar; Ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar... (Hz.Mevlana) |
SAAT: 04:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.