|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi suhtem,Açılış Tarihi: 31 Mart 2012 (18:10), Konuya Son Cevap : 10 Temmuz 2025 (09:40). Konuya 1221 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler |  Değerlendirme:  |  
|    |  Mesaj No:831 | 
|       Durumu:   Medine No :  40187   Üyelik T.:
20 Mart 2014   |     

"Düşünme, İtaat et!" diyenlere değil, "Düşün, sor, sorgula!" diyene kulak verin...     Ali Şeriati 
				__________________   Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin  |  
      |  
|    |  Mesaj No:832 | 
|       Durumu:   Medine No :  13055   Üyelik T.:
18 Aralık 2010   |    ![]() “ Mükemmel bir hayatım olmayabilir, Ama her şey için Allah’a şükrediyorum. . . ” “ Durmadan sızlayan yaralarımıza inat ; Aldığımız her bir nefesin şükründeyiz . ” - Elhâmdülillah. . . “ Okuyunca geçecek dertlerimiz var… ” Mehmet Deveci 
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  
      |  
|    |  Mesaj No:833 | 
|       Durumu:   Medine No :  38944   Üyelik T.:
09 Şubat 2014   |      Her  yağmur  yağdığında  kimsesiz  düşlerimin....    Kol kanat geren yalnızlığında Bilinmeyen bir yolculuğa çıkar yüreğim...  |  
      |  
|    |  Mesaj No:836 | 
|       Durumu:   Medine No :  6969   Üyelik T.:
10 Şubat 2009   |     

Suçun rengi yoktur ama algıladığım tek renk siyah ..H. Erg

__________________   Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır..  |  
      |  
|    |  Mesaj No:839 | 
|       Durumu:   Medine No :  13055   Üyelik T.:
18 Aralık 2010   |    ![]() Hayat kısa. . . Kuralları yık, kolay affet, kalpten sev ve yüzünü güldürmeyi başaran hiç bir şeye sırtını dönme. 
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Konuyu değerlendir | |