![]() |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Alıntı:
|
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... "Gencecik kızlar, daha baliğa olmadan boşandığında nasıl yaşayacağını hesaplayarak diploma sahibi olmayı düşünüyorlarsa önümüzde ciddi bir sorun var demektir. " Nureddin Yıldız |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... İnsan mükemmel olmadığı için hiçbir işi de mükemmel değildir; |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... İLk ßahar sordu ; YıkıLır mıSın Ey Ağaç ßir Kuşun AğırLığıyLa ? YıkıLırım Dedi Kuşun Yaprağıma Ettiği Laf AğırSa . . . |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... "Cahillerle Tartışmaya Girmeyin, Zira Ben Hiç Yenemedim." İmam Gazâlî |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Nişan dini bir bağ olmayıp; çevreye bu kişilerin evlenme niyetlerinin olduğunu ve kıza kimsenin talip olmaması ikazını veren bir devredir. Çiftler yalnız kalamayacağı gibi, lüzumsuz konuşmaları, başkası olmadan görüşmeleri de caiz değildir. Aile İlmihali |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Suya yazıyorum artık yüreğimdekileri. Ne taşıyor Ne de haddini aşıyor… ..İbrahim Tenekeci |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... O Büyük Allah daima “biz” diyor. O küçük insan ise sürekli “ben” demekle meşgul. İbrahim Tenekeci |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... İhanet arkadaşlık zincirini karartır , fakat vefa onu her zaman kirden parlak yapar. |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Birisine güvendiğiniz zaman iki şey olur : Ya ömür boyu bir dost kazanırsınız. Ya da hayat boyu bir ders.... |
SAAT: 09:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.