|  | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... "Konuşamadığımız dilleri Anlatamadığımız şeyleri Düş kırıklıklarını, dualı beklentileri Allah biliyor, Allah biliyor..." m.d | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Mevki,rütbe diploma,sertifika vs.. adam etmez insanı ..Bazı insanlar yükseldikce hedeflerine ,değerleri alçalıyor artık..! | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Gerçek anne kimdir bilir misin?  Daha doğmadan çocukları için dua depolayan kadındır. Nureddin Yıldız | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Sevilenin yanlışı görünmez,  sevilmeyenin görüntüsü yanlıştır... (Ö.Asaf) | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Allah  bazen  elinden  oyuncağını  alır.  Yerine  daha  iyisini  vermek  için. Sen dert etme insanoğlu O seni senden daha çok düşünür. Allah demen YETER senin için... | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Sevmek değil,  sevginin kölesi olmak tehlikelidir. Kul köle olunacak tek sevgi, ALLAH sevgisidir | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Ayaküstü sohbet ediyorduk; "Şu anda nerede olmak isterdin?" dedi; "Umurunda" dedim, sustuk... (M.Ercan) | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Bir ölüm kalmış, özü sözü bir. Buna kırıkmak denir .. İ.Tenekeci | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Neyi kazanmak istediğimiz çok önemli... Birinin kalbini mi? Allah'ın rızasını mı? Ne diyordu şair? - Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle... | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Ey  benim  yetim  gönlüm  ! Bırak gamlı düşünmeyi sus ve sabret.. Gözyaşının hesabını Rabbim sorsun sen hakkını helal et... Şems-i Tebrizi. | 
| SAAT: 16:42 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.