![]() |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... "Konuşamadığımız dilleri Anlatamadığımız şeyleri Düş kırıklıklarını, dualı beklentileri Allah biliyor, Allah biliyor..." m.d |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Mevki,rütbe diploma,sertifika vs.. adam etmez insanı ..Bazı insanlar yükseldikce hedeflerine ,değerleri alçalıyor artık..! |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Gerçek anne kimdir bilir misin? Daha doğmadan çocukları için dua depolayan kadındır. Nureddin Yıldız |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Sevilenin yanlışı görünmez, sevilmeyenin görüntüsü yanlıştır... (Ö.Asaf) |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Allah bazen elinden oyuncağını alır. Yerine daha iyisini vermek için. Sen dert etme insanoğlu O seni senden daha çok düşünür. Allah demen YETER senin için... |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Sevmek değil, sevginin kölesi olmak tehlikelidir. Kul köle olunacak tek sevgi, ALLAH sevgisidir |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Ayaküstü sohbet ediyorduk; "Şu anda nerede olmak isterdin?" dedi; "Umurunda" dedim, sustuk... (M.Ercan) |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Bir ölüm kalmış, özü sözü bir. Buna kırıkmak denir .. İ.Tenekeci |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Neyi kazanmak istediğimiz çok önemli... Birinin kalbini mi? Allah'ın rızasını mı? Ne diyordu şair? - Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle... |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Ey benim yetim gönlüm ! Bırak gamlı düşünmeyi sus ve sabret.. Gözyaşının hesabını Rabbim sorsun sen hakkını helal et... Şems-i Tebrizi. |
SAAT: 13:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.