|  | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Bir ehlibeyt dostunun nasihatine sığınıyorum şimdilerde. . "Kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun" | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... elimden hiçbirşeyin  gelmediği zamanlar, ayaklarım var benim çeker giderim... | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Delilik; Aynı şeyi tekrar tekrar yapıp, Farklı sonuçlar beklemektir... (A.Einstein) | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Kalbi  durduğunda  değil !... Hayali olmadığında ölüyor insan .... | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... ben bir insanı sevmediğimi; onu, dualarımda unuttuğum zaman anlarım.. | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Cam  kırıkları  gibidir,  bazen  kelimeler. Ağzına dolar insanın, sussan acıtır, Konuşsan kanatır..... | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Bilgi konuşturur, bilgelik susturur. Başarı parlatır, mutluluk yumuşatır. Zeka hızlandırır, akıl güçlendirir. Zenginlik gösterir, zarafet gizler. ... Mümin Sekman | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Her kalp, kendi içindeki çiçeğin kokusunu verir..! Abdulkadir Geylani Hz. | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Namazı  ihmal  eden,  derdine  sebep aramasın. N. Yıldız.. | 
| 
 Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Gözümüz  haramlara  alıştığından  ve  midemiz  haramla  tanıştığından  beri  helaller  tat  vermez  oldu... Nureddin Yıldız.. | 
| SAAT: 16:42 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.