![]() |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dil Kurşun Olunca ilk Önce Yüreğe Saplanır, Dost, Düşman Olunca ilk Önce Geçmiş Hesaplanır... |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her 'şaka yapıyordum' un arkasında daima biraz gerçek, her 'sadece sordum' un arkasında daima biraz merak, her 'bilmiyordum' un arkasında biraz bilinç, her 'iyiyim' in arkasında daima biraz acı vardır. |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Elhamdülillah diye bir kelime var. Söylendiği andan itibaren kalbe huzur veren. İyi ki var. - Elhamdülillah .." |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dürüst insanlar, manzarayı kapatan ağaçlar gibidir. Onları kimse istemez. Furkan Çalışkan |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Ömür Öyle bir geciyor ki zaman bile sessizce vaktini bekliyor..islaminesil |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Sevginin yakışmadığı yer mi var? Nereye koysan oraya yakışır, yeter ki sevmesini bil. . . ❤ |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir yalan, dört doğruyu götürür; -iyilik, -güven, -sadâkât, -huzur... |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kitap gibidir insan; Yaprağı her çevirdiğinde yeni yeni umutlar yeşerir yüreğinde... |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... E]Birbirimize gorunnmez iplerle bagliyiz Olumsuz dusunceler veya birinin mutsuzlugu bu ipleri koparip bizi hasta edebilir |
SAAT: 17:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.