![]() |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... MUTLU OLMAK İÇİN BEŞ BASİT KURAL: . Kalbini nefretten arındır... . Zihnini endişelerden arındır ... . Basit yaşa ... . Çok ver... . Daha az bekle... |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Umudum heɾ zaman bakidiɾ... Ama zaman kısa, ben yoɾgunum, yol uzun... Abdurrahim Karakoç |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Dünyada adil olan tek şey,bir gün herkesin ölecek olmasıdır. |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Bu aleme ne onun için ne bunun için geldik, Yaratan için gönülden derin bir Aaaahhh demek için geldik... Gönül aşk ile Aaaahhh demiyorsa, Tesbihini istersen bin kere dolaş... Neye yarar... |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Acıyı Duyabiliyorsan Canlısın, Başkasının Acısınıda Duyabiliyorsan İnsansın.. |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... alıntı eskiden insanların iki yüzü vardı şimdi yüzlerini sayamıyorum |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gözünü açıyorsun Sabah Bir göz kırpıyorsun Akşam Erteleme hiçbir şeyi... Senden hızlı koşuyor zaman.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalp ne güzel şeydir…. sever sevilir… üzer üzülür… Ama yine de derin bir “ALLAH” deyince kendine gelir ! |
SAAT: 13:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.