![]() |
Elini kır, ayağını kır ve dâhi gerekirse boynun kır ama gönül kırma. Gönül kıranın abdesti tutmaz, namazı olmaz...! Yunus Emre |
Alıntı:
bir taraftan haklısın kimi insanlar acayip edebiyat parçalıyor samimi olmayanlar,atıp tutanlar normalde o sözlerle alakası olmayanlar var kimi insan da gerçekten yürekten yazıyor çok güzel yazanlar var samimi olduğu gibi ya da iç dökümü oluyor bir bahane oluyor üzerime alınmıyorum ben gülümseyen000gülümseyen000 şahsen eskiden beri karalamaya çalışıyorum iddiasızca hatta çok şiire benzer bir şeyler çok yazdım yüzlerce sonra hepsini yaktım ma/hcup000/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
zati sözünü üç bölüme ayırdım latifeyle karışık fark etmedi ama ama sen,,/cic/ek//cic/ek/ |
Bende üçe ayirdim :)))) seviliyorsunuz efenim |
Alıntı:
hı hı gördüm,,,:-) teşekkürler efem ,,Rabbim de sizi,(seni,,:-) )sevsin efemcycy |
İnsanı güzel kılan ; onun sevdası, vefası,yüreği ve edebidir. Tartmadığınız kişiyi kucaklayıp yüceltmeyiniz. |
ALLAH biliyordu tabi... Yarattığı kulunun yapacaklarını.... Sabrı da yarattı .....! |
Dindarlığını Allah'a göster bana insanlığın lazım diye bir söz dolaşıyor ortalarda üstüne alınan yok... |
Ölüm ile ayrılığı tartmışlar,Elli gram fazla gelmiş ayrılık.... |
SAAT: 20:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.